Kategorier
Prisjakt

offeh

Medlem sen 2001-12-23
20
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Dell UltraSharp U2412M
4.1
(75)
1 959 kr
9 år sedan*
Har 3 stycken uppställda i Eyefinity och använder dem till simracing (iRacing). Fungerar kalasbra. Som vanligt med Dellskärmarna är foten hur bra som helst. Det är viktigt tycker jag. Stabil och med jättebra inställningmöjligheter både med vinkling upp/ner och i sidled samt rotation och höjd. Extra plus för inbyggd usb-hubb och native display port. Jag är hur nöjd som helst och med tanke på priset (2300:- fick jag ge) är det ett solklart toppbetyg.
*Redigerades 9 år sedan
DiRT 3 (Xbox 360)
2.8
(1)
349 kr
10 år sedan*
Kul till en början. Snyggt också. MEN: * Jag ogillar Gymkhana. Skarpt. Och det finns rätt mycket av eländet. * Rallysträckorna är för korta * Rallysträckorna är alldeles för repetetiva och enformiga * Att köra på asfalt känns som att köra nån sorts svävare. Får ingen vägkänsla alls. Kanske går att trixa med inställningar eller nånting för att fixa till det lite... * ALLDELES för lite vanlig rally Sammantaget så kommer jag att spela på men har ändå redan efter några timmar börjat leta efter nån mer riktig rally-titel.
*Redigerades 10 år sedan
Jula
Utmärkt
(500+)
Bra
10 år sedan*
Lade en beställning under helgen och fick varan (en borrhammare) levererad på tisdagen. Snabbare kan man inte begära. Betalade med VISA-kort i förväg. Inga problem alls.
*Redigerades 10 år sedan
Microsoft Xbox 360 Premium HDMI 60GB
4.4
(108)
12 år sedan*
Precis som med gamla Xboxen: Kalasbra spelmaskin (Forza 2!) men väldigt högljudd. Ljudnivån drar ner betyget.
*Redigerades 12 år sedan
Antec P180B (Svart)
4.3
(17)
13 år sedan*
Välbyggt chassi. 3 tysta, stora och välplacerade fläktar följer med. Det är de enda fläktarna jag behöver, så när som på den i nätagget vilket också är en tyst och bra mpodell. Allt annat är passivt. Kan vara lite svårt att komma åt när man har mycket prylar i dock. Svårt att komma ifrån.
*Redigerades 13 år sedan
Gigabyte GA-P35-DS4
4.7
(23)
1 378 kr
13 år sedan*
Mycket stabilt kort. Det har dubbla RAID-kontrollers vilket är guld värt. Hade det inte varit för det hade jag inte kunnat få till min RAID1-lösning på lagringsdiskarna utan att installera om datorn.
*Redigerades 13 år sedan
Hyundai HLT-32V2
4.2
(27)
13 år sedan*
Den är tyst, har fullt tillräckligt med in- och utgångar och det är heller inga som helst fel på bilden. Ljudet är inte lysande men duger gott till nyheter och allmänt slötittande och vid filmtittande använder jag i vilket fall stereon så det är inget större problem. En större brist är att den alltid routar ljudet från antenn in till ljud ut, oavsett vilken källa man för tillfället använder. Mycket störigt. För övrigt följer väggfäste också med, vilket naturligtvis är ett plus i kanten. Slutomdömet kan inte bli annat än att jag är supernöjd!
*Redigerades 13 år sedan
Harman Kardon TU 970
4.2
(6)
13 år sedan*
Nyss hemkommen. Det är modellen helt i svart. Spelar FM-radio finfint. Läste precis slutrapporten om digitalradions framtid i Sverige. Det verkar som om de bestämt sig för DAB+. Eftersom TU970 stödjer DAB men inte DAB+ innebär det att tunern var omodern redan när jag beställde den. Rackarns!! Jag drar av en stjärna på betyget bara för det :-) Men nåja. FM-nätet lär väl leva kvar ett par år till iaf.
*Redigerades 13 år sedan
Philips PET716
3.3
(4)
13 år sedan*
Spelar DVD och DivX. Batteritiden är på strax över 2,5 timmar och det följer med laddare för både vanligt vägguttag och bil. Vill man koppla den till en vanlig TV går det också bra. Den är iaf fullständigt underbar att ha med sig på tågresor och liknande!
*Redigerades 13 år sedan
Sida 1