The Shaolin Monk

Medlem sen 2004-04-05
10
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Lamportillallt
Bra
(143)
Dålig
Redigerades 6 år sedan

Säljer undermåliga LED-lampor med sämre hållbarhet än glödlampor & helt utan intresse att reklamera.

St George Security Store
Usel
Redigerades 7 år sedan

Har försökt att kontakta dem i 3 veckors tid för att lämna tillbaka en vara jag vill ta på ångerrätten. De har ännu inte svarat.

Conrad.se
OK
(500+)
OK
Redigerades 12 år sedan

Efter att ha läst alla recensioner var jag oerhört skeptisk till att handla här. Känslan var överlag att priserna var bra men att varorna tog evigheter att få hem. Dock hade jag inte superbråttom utan prioriterade istället priset. Beställde på kvällen den 14 januari och paketet anlände runt lunch den 28 januari. Lite drygt två veckor alltså. Svårt att sätta ett betyg egentligen då man inte har varit med om något garantiärende eller dylikt. Men visst, jag fick det billigt. Två veckor känns ändå liiite i överkant. Det väger mellan Acceptabelt och Bra, så det får bli Ganska bra.

TheMobileStore
Dålig
(471)
Utmärkt
Redigerades 12 år sedan

Beställde två skal till min HTC Desire Z. Har väl egentligen inget att klaga på förutom den lite långa leveranstiden kanske. Men bra pris och smidigt in i brevlådan.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Usel
Redigerades 12 år sedan

Sista gången jag handlar här. Dustinhome och Webhallen blir det som vanligt framöver. Njut nu riktigt av de 265,50SEK ni får snart, för det är den sista summan ni någonsin kommer att erhålla från mig. Tack och adjö!

Innebandy24
Bra
(28)
Utmärkt
Redigerades 12 år sedan

Har beställt två gånger nu. Första gången så beställde jag en innebandyklubba på kvällen och det skickades dagen därpå och var mig tillhanda dagen efter att det skickats. Andra gången beställde jag X antal wristband som tog en dag längre att levereras än innebandyklubban. Men när jag öppnade dem hemma så var de inte i två-pack som det nämndes på hemsidan (alltså jag fick hälften av vad jag hade beställt). Detta påpekade jag och de insåg att de skrivit fel på hemsidan, men ville ändå kompensera mig med antingen hälften av pengarna tillbaka eller något annat ur deras webbutik. Mejlsvar inom 24-48 timmar. De ringde t.o.m. upp mig efter missödet vid efter andra beställningen för att reda ut det hela. Mycket bra kontakt, väldigt seriöst och rekommenderas starkt!

Sony Ericsson MW600 Wireless In-ear
Full Star 1
3.8
(175)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Bra + Mycket bra ljud. + Mycket bra batteritid. + Priset. + Funkar utmärkt med Xperia X1, inget hopp. + Den är så lätt att den går att fästa i princip vadsomhelst, ex ett veck på T-shirten, och den sitter fast också! + 3.5mm kompatibel, går att koppla på några bättre hörlurar än de som följer med. Mindre bra - Volymkontrollern (slidern) typiskt Design vs Funktion, där funktionen tyvärr blev lidande denna gång. Räcker ibland med att den snuddar vid kroppen lite så är ljudet plötsligt helt borta alt. så sprängs örontrummorna. - Med de medföljande lurarna så hamnar MW600 åt "fel håll" när man håller i den, hörlurskabeln går således över/under produkten när man vill läsa på den. - De medföljande lurar tar inte bort så mycket externt ljud som andra in-ear jag har haft (de som kom med X1:an var betydligt bättre). Man måste ha mycket högre volym än vanligt. - Ingen låttitel med X1, dock nummer/namn vid samtal. Övrigt * Radion funkar lika bra som X1:ans inbyggda, inget att klaga på eller prisa där alltså. * Ljudet hoppar när den är kopplad till PC:n (använder Asus USB-BT211 Bluetooth adapter). Med X1:an funkar den hursomhelst fint så jag vet inte vad jag ska skylla på. Slutsats Jättenöjd, dock drar jag av 2 poäng för den überkänsliga volymkontrollern (två knappar i framtiden tack!) och 1 poäng för de inte helt lyckade lurarna.

LensOn
OK
(500+)
Utmärkt
Redigerades 13 år sedan

Beställde en ask (sex linser) "Air Optix Aqua" från Ciba Vision. Det var samma pris som för vanliga "Air Optix" samt att jag fick 100kr prova på rabatt samt gratis frakt, allt som allt 209kr. Samt leverans dagen efter. Toppen!

Dustin Home SE
Bra
(500+)
Bra
Redigerades 14 år sedan

Beställde en produkt som hade "Lagerstatus 1-2 dagar". Det tog 5 dagar från beställningen tills dess att jag kunde hämta ut den, lite segt. Så den lagerstatusen ger jag inte mycket för. I övrigt är jag helnöjd.

Eksit Data
Utmärkt
Redigerades 14 år sedan

Jag råkade flasha mitt DFI LT X38-T2R moderkort med BIOS:et för DFI DK X38-T2R, vilket inte var så bra eftersom datorn då vägrade boota. Har flashat moderkort säkert 20-30 ggr i mitt liv utan missöden, men någon gång ska väl vara den första ^^ Som tur var har jag en PLCC socket för BIOS chipet i mitt moderkort så det var bara att pilla ut den och skicka till Eksit Data som programmerade om den med rätt BIOS. Fick tillbaka den nyss och det funkade utmärkt. Bootade utan problem och nu är det bara att fortsätta med installationen :) Mycket snabb mail-support och mycket snabb service, väldigt professionell butik. Fick svar på alla mina mail inom en timme eller några minuter. Skickade in mitt BIOS chip på måndagen och fick tillbaka den på onsdagen. Rekommenderas starkt.