Prisjakt

sheytaan

Medlem sen 2009-08-13
13
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Nothing Ear (2) Wireless Earbuds
Full Star 1
3.7
(6)
1 289 kr
s
sheytaan
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 månader sedan

Sitter bra i örat efter att jag bytte till de små padsen som medföljde. Ljudet blev riktigt bra efter hörseltestets justering via appen. Appen gör i min mening bättre skillnad på ljudet jämfört mot Sonys app. Den har dual connection, men av någon anledning är inte det aktiverat som standard utan måste aktiveras i appen.

Nothing Phone (1) 8GB RAM 256GB
Full Star 1
4.8
(6)
4 290 kr
s
sheytaan
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Tidigare Iphone 12 användare. Kvalitén i handen är som Iphone, nu använde jag iPhone med skal och den här har jag utan skal, hållt än så länge... Telefonen är väldigt rapp och responsiv, vet inte om det är skärmen som gör det eller annat (känns snabbare än iPhone 12). Batteriet håller för en dags användning, minns att gamla android telefoner drog batteri även när de bara låg i fickan, de verkar fått bukt på det med den här telefonen, förlorar väldigt lite batteri när jag inte använder den. Har inte köpt matchande hörlurar, men kanske dags.

Apple AirPods (2nd Generation) Wireless In-ear med Lightning Laddningsetui
Full Star 1
3.8
(98)
1 489 kr
s
sheytaan
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Mikrofonen på högra har gått sönder efter 6 månader. Kopplar inte alltid vid samtal. Har konstigt nog mindre kopplingsfel med icke apple bluetooth-hörlurar. (Används tillsammans med Iphone 12)

Electrolux EHH6340FOK (Svart)
Full Star 1
2.3
(3)
s
sheytaan
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Jobbiga knappar som inte registrerar alla beröringar. Ena kokzonen sluta fungera 2 månader efter att garantin sluta gälla.

StalandsMöbler
Bra
(4)
s
sheytaan
13 omdömen
BraRedigerades 6 år sedan

Beställde via hemsidan, efter någon dag fick jag SMS att möbeln kunde hämtas på varuutlämningen. Kör dit och blir efter 20 minuters väntetid informerad att varan inte finns på lager trots SMSet. Uppdatering: Stalands kontaktar mig veckan därefter och vi fick möbeln levererad hem på överenskommet tid. Mycket bra hantering när något går snett.

Sony MDR-1RBT Wireless Over-ear
Full Star 1
4.4
(19)
s
sheytaan
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Passform 4/5: Sitter skönt på huvudet med väldigt mjuka kuddar, men kåporna kunde varit aningen större då öronsnibben nuddar kudden vilket blir obekvämt efter någon timmes användning (mina öron är 6,1 cm i längd). Batteritid 5/5: En laddning håller c:a två veckor och då lyssnar jag c:a 2 timmar daglig, mycket imponerande jämfört mot konkurrenterna. . Byggkvalité 4/5: Mycket plast men av bra kvalité, känns inte som att de snålat in på någon del. Anslutning 4/5: NFC funkar bra med Nexus 5, något jag saknar är funktionen att bluetooth koppla hörlurarna till flera enheter samtidigt vilket andra hörlurar i prisklassen klarar av. (Tänk mobiltelefon och surfplatta samtidigt.) Vindbrus 2/5: Kåporna har en liten ventilationshål på övre delen, man hör vindbrus även vid minsta vindpust, inte så genomtänkt av Sony. Så har vi elefanten i rummet enligt mig, LJUDKVALITÉN: Jag har jämfört hörlurarna mot mina sk. "referenshörlurar" Sennheiser HD 380 pro och Audio Technica M50 vilket är två väldigt bra kabel-hörlurar i 1000 kr klassen. Detaljrikedom: 4 av 5. Detaljer slätas över något vilket är märkbart vid jämförelse mot ovannämnda hörlurar. Sony marknadsför dessa hörlurar som ämnade för "högupplöst ljud" vilket är något missvisande. Korrekt ljudåtergivning 3/5: I min mening den största och mest märkbara bristen med dessa hörlurar. Nu har jag inte mätt ljudet med instrument men min subjektiva bedömning är att basen vid riktigt låga frekvenser (20hz) är för svagt i kombination med att de högre basfrekvenser (gissar runt c:a 50-80hz) är allt för starkt. Det ger ett "dånigt" basljud som stör resten av musiken. Jag har inte lyckas åtgärda bristen med equlizern på android enheterna eftersom enda justeringspunkten för bas är vid 60hz, sänks nivån vid 60hz så minskas "dånet" men djupbasen försvinner tyvärr på köpet. (Om någon hittar en bra EQ inställning så får ni gärna dela med er ;) Högre diskant frekvenser är något dämpade men går att justera. Man hör skillnad på ljudet mellan bluetooth och kabel läge, men jag kan inte avgöra om kabel-läget är bättre. Ska man använda kabeln så finns det bättre kabel-hörlur alternativ än MDR-1 serien. Provlyssna hörlurarna innan köp för att bedöma ifall ljudkaraktären passar din smak. När man köper bluetooth hörlurar så betalar man för att slippa kabeln, så förvänta er inte ljudkvalité jämförbar mot kabel-hörlurar i samma prisklass, även när kabeln kopplas in i bluetooth hörlurarna. Tips, lyssna på AKG 845BT, de är i samma prisklass fast med bättre ljud men sämre batteritid.

SoundMAGIC E10 In-ear
Full Star 1
4.5
(76)
470 kr
s
sheytaan
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Otroligt bra ljud, har ett par Sennheiser HD380 Pro att jämföra med, måste säga att Soundmagic inte är långt ifrån ljudmässigt, vilket är imponerande med tanke på den lilla prislappen. + Ljudet. + Bra byggkvalitet, även sladden känns hållbar. + Medföljer flera olika typer av ear-plugs. + Priset. - Saknar mikrofon. Fixar de en modell med mikrofon så blir det 10/10. Sammanfattning: Måste du inte ha mikrofon på hörlurarna så köp!

SteelSeries QcK+
Full Star 1
4.5
(36)
99 kr
s
sheytaan
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Väldigt mycket yta för pengarna med bra kvalitet. Kan inte tänka mig att använda en annan musmatta nu när jag använder den här, med den här hamnar man aldrig utanför mattan.

Proshop
Utmärkt
(500+)
s
sheytaan
13 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Beställde sent på en tisdag, tog ut paketet på fredag. Originalförpackningen var omsvept i bubbelplast och omslagspapper.