Unregistereda15dddea

71
Bidrag
49
Hjälpsamröster
Lucid Sound LS-30 Over-ear
Full Star 1
3.7
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

Har tre stycken LS30, två för spelkonsolerna och en till PCn. Positivt: + Snygg design & passar mycket bra på åtminstone mitt huvud. Konstruktionen känns gedigen. Rent kvalitetsmässigt ser dem ut och känns som lurar som är bra mycket dyrare. + Ljudet över 3.5mm är väl godkänt för priset. Detta kör jag på PCn. + Volymkontrollen på sidan är mycket smidig Nackdelar: - Wireless så tappar ljudkvalitén från bra till enbart acceptabel. Duger för gaming, men inte lyssa på musik. - Pipet som låter när man mutar/unmutar är lite högt Varning: Om du köper beg. nätet billigt så ingår ofta inte USB-basstationen. Denna är omöjlig att få tag på någon annanstans än direkt från LucidSound, som enbart skickar till kunder i USA. Gjorde denna missen själv, köpte billigt på ebay och upptäcke att det är helt kört att hitta USB-dongle.

Asus Prime Z270-A
Full Star 1
3.7
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

helt ok

HTC Vive
Full Star 1
3.9
(33)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Värt att nämna att Vive som säljs nu är en uppdaterat version med bättre lighthouses, fästen & lättare headset. Jag vill också flika in att väldigt många har haft problem med sina 1st gen Vive (trasiga kontroller m.m.) och var försiktig med begagnat, efter prissänkningen som nyligen gjordes hävdar jag att ett nyköp är smaraste valet. Så är Vive värt pengarna? VR är fantastiskt, om du kan leva med den låga upplösningen. Det är VÄLDIGT lågupplöst. Efter några dagar slutar man tänka på det dock och "sjunker in" i upplevelsen. Rekommenderar minst GTX 1080 för att kunna spela med +1.5 supersampling, detta gör att text osv. blir lättare att läsa, men det tar inte bort den låga upplösningen.

Asus GeForce GTX 1080 Ti ROG Strix Gaming OC 2xHDMI 2xDP 11GB
Full Star 1
4.6
(14)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Tänkte "snåla" och köpa Founders Edition på rea, men det är värt att betala en tusenlapp extra för såhär bra kylning. Går aldrig över 70C under full load (även när jag minar). Det enda jag kan störa mig på är att när kortet inte behöver arbeta speciellt hårt så varvar det upp/ned fläktarna random, får intrycket att kortet inte riktigt "kan bestämma sig" vilken fläkt den ska använda utan växlar mellan alla tre, och just ljudet av att fläktarna går på/av är lite irriterande.

Asus VP247H
Full Star 1
3.2
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Mycket backbleed, vinglig fot (varför finns det ens skärmar med vinglig fot fortfarande, hur svårt kan det vara?) Färgerna är dock mycket bra och högtalarna helt OK. Man kan dock få bättre bild (och bättre fot) för samma pris hos andra tillverkare.

Toshiba Canvio Basics 2.5" USB 3.0 2TB
Full Star 1
1.8
(1)
727 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Undvik. Min har dukat under efter drygt ett år, och inte speciellt mycket skrivningar till den. Firmware går i viloläge typ hela tiden. Disken är dessutom hardmodded med USB-interface direkt på disken och kan därmed inte användas till annat.

Intel Core i7 6700 3,4GHz Socket 1151 Box
Full Star 1
4.4
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Mina tidigare processorer har "gått på knäna" när det blir många tracks i Fl Studio, denna ger högst 40% load även i riktigt tunga mixar... Big like.

The Sims 4 (PC)
Full Star 1
1.8
(19)
112 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Jag minns att folk klagade när 3:an släpptes att 2:an med dess expansioner hade mer innehåll. Det är ingen som hade förväntat sig ett fullpackad spel i 4:an vid release... men EA har gått för långt den här gången. Allting är bortplockat. Girigheten vet inga gränser verkar det som. Spelet får en 3:a, musiken är bra och interaktionerna mellan simmar känns fräsch. Byggläget roligare än förut. Dock fortfarande ett spel som saknar content och borde kosta 199:- och heta "Sims 4 Starter Edition".... Det som förbluffar mig mest är hur de har helt tagit bort open-world. Hela konceptet kastat i soptunnan. Grafiken är okej men texturerna är väldigt lågupplösta, även på högsta settings ser spelet "cartoonish" ut och inte alls samma realism som i 3:an. Update: Installerade Sims 3 igen för att göra någon sorts mer rättvis bedömning av upplevelsen... visst, menyerna är lite föråldrade och klumpiga, och shadingen/ljus/skuggor är finare i Sims 4, men grafiken på karaktärerna och alla texturer är skarpare och trevligare för ögat (även utan mods). Ja, spelet hackar en del när man scrollar över kartan även om spelet är installerat på en SSD, och antagligen anledningen till att de kasserade open-world för att low-end datorer inte pallade med... men de borde ju kunnat optimera om motorn och spelkoden på nytt. Att de inte skulle ha råd med duktiga programmerare känns ju måttligt långsökt. Jag ser ingen legitim ursäkt att de tagit ett sådant stort kliv bakåt i utvecklingen av serien. Sims 4 är (kanske...) ett "bättre" Sim-spel i grunden. Men problemet med en massa loading-screens som förstör immersion vart man än går och gör lär finnas för alltid. De har designat spelmotorn fel, och tagit bort allt content, trots att det är ett fullprisspel.

Harald Nyborg
Dålig
(63)
Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Lagt en del beställningar på nätet, tyvärr kan jag inte ge något toppbetyg. Flera gånger har saker funnits i "lager" men fått mail från kundtjänst flera dagar senare att så inte är fallet. Även kundtjänsten upplevs inte som helt seriös, skulle returnera en vara men struntade i det helt och hållet på grund av det dåliga bemötandet. Lär inte handla något mer på Harald Nyborg.