Unregistereda15dddea

71
Bidrag
49
Hjälpsamröster
Argo Clima Orion Plus
Full Star 1
1.5
(1)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

edit: Gick sönder helt efter 13 månader. Vilket skämt. Originaltext: Elgiganten underkände min recension av denna AC med 2 stjärnor på grund av "deras policies". Detta är varför Prisjakt är sista utposten för folk som faktiskt vill veta huruvida en produkt är bra eller inte, företagen saknar moral och bryr sig bara om sitt rykte. Min ursprungliga recension som censurerades av Elgiganten: Till att börja med var första intrycket ingen höjdare. Smutsigt i lådan och repor & skavaner även under skyddsplasten från tillverkaren. Får en att undra vad det är för råttbo till fabrik den monterades i. Frånslangen måste sitta i jämnhöjd för att ACn ska orka pumpa ut varmluften utan att överhetta och stänga av sig själv. Alltså, om du har ACn på golvet måste du ha fönstret i golvhöjd... vilket du förmodligen inte har. Min står uppe på skrivbordet & slangen måste även vara så kort som möjligt. Trodde först det var fel på ACn men det är helt enkelt så att den inte orkar driva bort varmluften om slangen är "för lång" eller om luften behöver pumpas uppåt. Vid kallaste inställningen 16c får jag ned tempen till cirka 22c i liten studentlya på 30 kvadrat, och själva rummet den står i är bara ca 20 kvm. Köp en AC från ett mera känt märke istället.

Nordic Home Culture HTR-516
Full Star 1
2.5
(2)
229 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Köp inte! Den första dog efter 3 mån, den andra var dead on arrival (!), den tredje rasslar som den första gjorde precis innan den dog. Misstänker att det blir direkt brandfarligt också när fläkten lägger av, för det finns ingen säkerhetsfunktion som stänger av värmen när fläkten dör.

Centurion GCR270
Full Star 1
2.8
(6)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

En gamingstol från ICA för 999:-. Vad kan gå fel? Well, let's see... skuvhållen är ett skämt (fel djup, snea) och armstöden är flimsiga. Själva stolen är dock skön och ser rätt snygg ut också.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
Dålig
3 år sedan

Vilka skojare. Skickar en produkt som inte stämmer med beskrivningen och påstår att kunden ska stå för returfrakt. Jag erbjuder ett altnernativ ett justera ned priset med en hundring (eftersom det ändå blir en lägre kostnad för dem än att hantera själva returnen) men de går de inte med på heller. För övrigt ser omdömena här på prisjakt VÄLDIGT suspekta ut, nya kontot med 1 omdöme och korta inlägg om hur fantastisk butiken är. Stay away from this crap.

Överlevnadsbutiken
0
Dålig
3 år sedan

Oproffsigt bemötande. Bryter dessutom mot Klarnas regler kring fakturering, skulle kunna se till att de blir av med tjänsten helt och hållet men jag lägger mig inte på samma nivå som butiken.

AKG K701 Over-ear
Full Star 1
4.4
(30)
1 450 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Haha. Detta är hörlurarna som jag har letat efter hela mitt liv! Billiga, passar mitt gigantiska huvud, lätta, lång sladd & "muffarna" andas så man inte svettas under öronen. Basen är klen men å andra sidan är den lättare att "höra korrekt", vilket är syftet med dessa; att mixa! (Skulle ej rekommendera för att lyssna på musik så som, ja... de flesta normala gör antar jag).

Scandinavian Photo
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 3 år sedan

Har handlat under flera års tid och det är aldrig problem (även när det är jag som är en krånglig kund!) Kundtjänst känns som de tar en på allvar. De gånger det varit problem med beg. kameror har de alltid varit tillmötesgående och även betalat returfrakt.

Elgiganten
Bra
(500+)
Dålig
Redigerades 3 år sedan

Elgiganten underkände min recension med 2 stjärnor på grund av "deras policies". Detta är varför Prisjakt är sista utposten för folk som faktiskt vill veta huruvida en produkt är bra eller inte, företagen saknar moral och bryr sig bara om sitt rykte. Till och från har jag tyckt att Elgiganten är ganska bra, men nu är det färdighandlat från den butiken.

IKEA
OK
(321)
Bra
3 år sedan

Skickar ut fakturan via Klarna direkt när beställning gjorts men anger samtidigt att paketet inte kommer skickas fören om över 2 veckor, alltså hinner fakturan förfalla. Detta är ett avtalsbrott med Klarna, där kunden (IKEA) ska skicka ut fakturan samtidigt som paketet skickas, inte tidigare. Kundtjänst avslutar dessutom chatten innan vi är klara. IKEA lever på gamla meriter och behöver "step up their game" om de ska överleva i internethandels tidsålder.

AOC Q3279VWF QHD
Full Star 1
3.8
(15)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

En nobrainer för priset. Dock ser man pixlarna, haft 28 tum innan med samma upplösning och det funkade bra, men ja, på 32 tum har man passerat "gränsen" för synliga pixlar. Märks mest på foton och sånt. Minus: Varför ska det vara så svårt att tillverka en stabil fot? Över hälften av alla skärmar jag köpt (någonsin) har haft instabila fötter. Hur svårt kan det vara?