Prisjakt

Gooj

Medlem sen 2009-08-10
13
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Mister Spex
OK
(500+)
Bra
2 år sedan*
Mina sporadiska köp av dagslinser hos Mister Spex har fungerat bra. Leverans inom 2-3 dagar generellt. Erbjudanden ramlar in titt som tätt på mailen.
*Redigerades 2 år sedan
Fitshop SE
OK
(11)
Bra
5 år sedan*
Handlade en Schwinn maskin utav Sport-Tiedje, som var fraktfri och drygt 25% billigare mot för en helsvensk återförsäljare. Maskinen kom på en pall med DHL efter cirka 10 arbetsdagar. Den beställdes och betalades med Paypal en lördag eftermiddag, skickades på onsdagen där på, framme fredag eftermiddag nästkommande vecka långt, långt norrut i landet. Jag hann känna på deras nordiska kundsupport via mail under tisdagen innan min maskin skeppades, då jag funderade just över när den ska skickas. Fick svar att den bör komma iväg antingen till eftermiddagen under tisdagen eller så skickas den under onsdagen. Fick svar inom en timme under våran konversation, tummen upp för det. Det negativa man kan tycka är att deras .SE sida är ännu lite knackigt översatt samt så känns deras sida något för simpel. Men den gör jobbet.
*Redigerades 5 år sedan
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
6 år sedan*
Komplett.se har varit som nästan den där grannen man alltid velat haft, sedan man handlade där för första gången 2001. De har haft en utmärkt support genom åren, bra lagerhållning och konkurrerar ofta med andra vad gäller priserna på elektronik. Om inte annat kan det vara värt att sticka in en slant extra för att handla hos en gammal och säker vän. Nånting jag också gillat genom åren är att de går ut med klartext t ex vilka specifikationer och garantier man har på produkten man tittar på. Vilket knappt vissa tillverkare själv klarar av, rent specifikt t ex de som tillverkar datorskärmar. Det negativa jag kan komma på i nuet; - Är de lite väl tilltagna priserna på små kablar, t ex 3-pins adaptrar/splittar för fläktar. - Sidan kan vara lite seg och navigera om man t ex vill nyttja deras egen sökfunktion, där man får en del förslag och bocka i för att krympa sjön och hitta sin guldklimp. Där känns blandningen på sorteringen lite fel. Då det kan bli en hel del onödigt scrollande för att t ex enbart välja ett specifikt önskat chip på ett grafikkort, vilket är mitt första val då jag kommer in och vet redan vilken modell jag är ute efter. Samt så saknas en simpel funktion som att kunna välja grovt vilken längd man är ute efter, i ett hav om patchkablar t ex. Finns min-max pris som val så borde väl längden också kunna bli ganska enkelt och relativt specificerad. Hoppas ni servar en 14 år till. Mvh
*Redigerades 6 år sedan
Sony SBH50
Full Star 1
3
(21)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Fungerat or fungerar ännu kanon i gruvmiljö sedan 2 år tillbaka för mig som maskinförare. Håller ett helt 10/11h skift fullt med jidder utan problem (samtal). Bra och klart ljud ur propparna (är ingen audiofil), brusreduceringen är helt acceptabel (orättvist och jämföra mot ett par Peltor öronhängen), har inte haft några direkta bekymmer kopplade till enheten som har gjort att de håller på att koppla ned länken till telefon t ex, där har den varit riktigt tillförlitlig. För 199:- så har det varit ett kanonköp med tanke på hur mycket pina de har utstått pga miljön på jobbet, damm, malmdamm, -20-30C, fastnat en och annan gång med sladdarna till propparna i nånting och än är de helt fullt funktionabla. Enda minus är väl att man ändå hade velat ha mer batteritid på manicken samt att propparna i sig hade suttit fast något bättre. Inte för att de springer iväg i första taget men de händer att de hoppar av om nå annat nyper tag i dom i fickan, när de tas upp.
*Redigerades 6 år sedan
CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*
Enbart deras hemsida lämnar en med ett litet missnöje, navigeringen är svår eller krånglig. Annars är Cyberphoto helt underbar att ha att göra med.
*Redigerades 8 år sedan
Sleepo.se
OK
(82)
Bra
8 år sedan*
Hyffsat lättnavigerad site med ganska bra priser. Minus till att mina 2 kuddar för en god slant, var paketerade väldigt dåligt. De var endast nedsatta i en stor låda som såg ut som ett dragspel med halvöppen topp då det var dåligt tejpat och hade rest hela vägen upp hit till nordliga fjällen. Även fast det är kuddar så kan man kasta in något material som ger stöd åt självaste emballaget så det inte faller ihop om nånting tyngre ställs på det. En liten grej till. Ena paketet ur samma order, med mitt nya täcke, blev utkörd. Medans kuddarna kom till ICA. Lite småskumt.
*Redigerades 8 år sedan
Outnorth
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*
Kundservice har gjort ett bra jobb vid kontakt och mina ordrar har det inte varit något problem med. Utförlig information om storlekar m.m. finns på de flesta produkterna, vilket gör livet så lätt. Brukar ha en hel del aptitliga erbjudanden som snurrar en runt fingret. Enda minuset som jag finner är att de inte tycks hinna skicka ut en order nästa dag som är beställd under kvällen, dagen innan.
*Redigerades 8 år sedan
Belysningsdesign
Usel
(43)
Utmärkt
9 år sedan*
Nu sitter ugglorna i taket och lampan på bordet. Bra paketerat med stora bubbelkuddar. Snabb leverans. Är näst intill helnöjd. Diggar deras YT klipp som visar en betydligt mer vad man får än ett par bilder på produkten. Endast kollinumret stämde inte/hittades ej hos Posten, som kom i mailet.
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1