Kategorier
Prisjakt

zdavid99

Medlem sen 2009-07-27
11
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Asus ROG Phone II - Strix Edition - ZS660KL 128GB
3.7
(5)
6 790 kr
10 månader sedan*
Har haft telefonen i ett par veckor nu och har därmed fått liter mer intryck. Positivt: Snabb och responsiv Bra kamera Både 4g och Wifi håller bra anslutningskvalitet Relativt bra batteriprestanda Negativt Inget stöd för minneskort USB-kabeln sitter fast ganska dåligt och lossnar väldigt lätt, räcker att man lyfter telefonen lite eller bara kommer emot sladden lite.
*Redigerades 9 månader sedan
DXRacer King K06
4
(3)
4 090 kr
ett år sedan
Har haft min i cirka 6 månader kanske och tycker generellt sett att den är skön att sitta i. Den har dock ganska hög tyngdpunkt och den är ganska vältbenägen om man sitter lite för långt fram på sitsen och lutar sig framåt över skrivbordet.
Webhallen
Bra
(500+)
Bra
ett år sedan
Jag har handlat på Webhallen i många år och det fungerar generellt sätt väldigt bra att handla hos dem. På det stora hela har det vara snabba leveranser utan krångel vare sig från Webhallen eller posten. Webhallen erbjuder liksom många andra butiker möjligheten att låta kunden själv välja hos vilket ombud man vill hämta försändelsen. Det är dock mindre bra att man erbjuder och tar betalt för den tjänsten för beställningar som skickas som brev då det enligt Postnords kundtjänst inte är möjligt att välja ombud för dessa typer av försändelser. Enligt Postnord lämnas brev som inte går att dela ut till det ombud som mottagarens postnummer är kopplat till.
Nokia 7 Plus Dual 64GB
3
(39)
2 985 kr
2 år sedan
Köpte min i slutet av sommaren/början av hösten. Den har fungerat ganska bra hittills men idag så totalkraschade den och har fastnat i ett "download mode" som inte går att komma ur.
Melitta Excellent 3.0 Steel
4
(10)
989 kr
5 år sedan*
Undvika denna om ni vill kunna koka mer än 7 koppar åt gången. Mer vatten än så och det rinner över. Det är ett konstruktionsfel då tratten inte klarar av att släppa igenom vattnet/kaffet tillräckligt snabbt.
*Redigerades 5 år sedan
HTC One M8 16GB
4.3
(54)
5 år sedan*
Har haft min sedan i Oktober förra året och tyvärr så har det varit mycket strul. Ibland fungerar inte ljudet vid samtal uatn det är helt tyst vilket gör att man tvingas växla till högtalarläge vilket inte är så bra alla gånger. Sedan några veckor tillbaka så strular det även med simkortet till och från då telefonen inte hittar/får kontakt med sim-kortet. Båda problemen är välkända problem på denna modell. Kameran är väl inte direkt något mästerverk heller, helt ok men långt ifrån toppklass. Dock när allt väl fungerar så är det en mycket bra telefon, särskilt batteritiden tycker jag är bra men med tanke på nypriset förra hösten så har det varit alldeles för mycket strul med min lur för att det priset ska vara motiverat. Uppdaterad 19 Oktober 2015. Väldigt mycket problem med "Inget SIM-kort" de senaste dagarna så jag har sänkt betyget till en fyra.
*Redigerades 5 år sedan
Sennheiser RS 170
4.2
(66)
7 år sedan*
Har haft mina i c:a två år nu (sedan julen 2011) och ljudkvaliteten är kanon, i synnerhet för musik och spel men tyvärr är produktens övriga byggkvalité inte lika hög. Den inbyggda laddningsfunktionen i hjässbygeln slutade fungera i somras och nu har flera krokarna som håller fast kuddarna på hörlurarna gått av. På den ena är bara en krok kvar och på den andra är det bara två krokar kvar. Jag använder förvisso mina lurar åtskilliga timmar per dag men jag tycker ändå att såpass dyra lurar ska hålla för det. Räckvidden är bra men jag har upplevt vissa problem när jag har har använt lurarna tillsammans med en bärbar dator med WLAN så har lurarna stört ut datorns WLAN-anslutning.
*Redigerades 7 år sedan
Inet
Utmärkt
(500+)
Bra
9 år sedan*
Mycket bra affär, har handlat där många gånger och det har alltid varit snabb leverans på det man beställt. Relativt billig frakt jämfört med en del av de andra större webbutikerna. Blir dock lite avdrag på poängen då det inte går att betala med Handelsbanken direktbetalning. Även avdrag på en stjärna då de inte erbjuder leverans med hempaket än även om det verkar vara på g.
*Redigerades 9 år sedan
Chieftec Mesh CA-01B-B-SL 400W (Svart)
3.9
(4)
1 486 kr
9 år sedan*
Egentligen ett ganska bra chassi då det är stort och rymligt men bra funktioner. T.ex. glidskenor för hårddiskar och 5,25" enheter. Tyvärr så det lite för tight med plats mellan hårddiskarna och väggplåten. Det går dock att lösa genom att vända på hårddiskarna så att kablarna kommer inåt. Det gör dock att det är krångligt att få dit kablaget på diskarna. Det största problemet är att jag fått problem med kraftiga vibrationer från hårddiskarna som ger upphov till ett rejält oväsen (låter som en transformator station). Chassit är visserligen rätt gammal (6-7 år kanske) och vibrationerna har bara varit det senaste året eller så.
*Redigerades 9 år sedan
Logitech Extreme 3D Pro (PC/Mac)
3.9
(16)
499 kr
9 år sedan*
Fungerar bra men slits ganska ordentligt med tiden. Har haft min i 2½ år och den har börjat dra sig längs twist axeln trots kalibreringar.
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1