Defeat

Medlem sen 2009-07-26
30
Bidrag
43
Hjälpsamröster
Supra Headphones Nero-TX TWS
3.6
(24)
899 kr
2 månader sedan
*Redigerades en dag sedan
Edit: Nu med USB C istället för micro USB! +Ganska neutralt ljud, aningen V-kurva. Krispigt, fylligt ljud med bra tyngd och punch i basen. +Väger extremt lite, du glömmer att dem är i +Svenskt märke +Slimmat fodral trots stort batteri +Smidig och stabil anslutning. Hoppar sömlöst mellan mono och stereo när du tar upp eller sätter i en av hörlurarna. +USB A ut så du kan nödladda mobilen från fodralet, riktigt smart -Laddning via micro-USB får mig att tvivla på om Supra verkligen utvecklat dem själva, det känns väldigt kinesiskt och snålt. -Passformen, men detta är personligt. Endast 3 storlekar på propparna är lite snålt. De sitter perfekt i mitt höger öra men glider ut i vänster. Köpte till supras foam tips, men bara ett par av de 3 som följer med funkar till nero tx och de var knappast bättre. Hittade ett par gamla proppar som sitter perfekt. Se till att använda ett par gummiproppar som passar dina öron, annars blir ljudet avsevärt sämre
Samsung Galaxy Watch Active2 44mm LTE Stainless Steel
3.2
(10)
3 899 kr
22 dagar sedan
Köp galaxy active 1 med samma funktioner för halva priset. Active 2 har samma hårdvara som Galaxy watch 3, som EKG, Blodtryck och SpO2 syremätare. Dessa funktioner är bara en mjukvaruuppdatering bort, men Samsung kommer högst troligt inte låsa upp dessa funktioner för Active 2. Bästa och mjukaste gränssnittet, men apputbudet är värdelöst. Apparna som finns är hemmasnickrade ock buggiga. Här är Gear OS bättre. Som fitnessklocka är det Garmin Venu som gäller. Alla samsungs klockor har oprecis GPS och pulsmätare inte gillar att du rör på dig.
IKEA Trådfri LED1545G12 980lm 2700K E27 12W (Dimbar)
3.5
(2)
2 år sedan
Ljusstarkaste lampan som funkar med Philips Hue. Kan ställas mellan gult sken till gulvitt. Kan ej producera det uppiggande blåvita ljuset. Buggar en hel del när den styrs med Hue-appen (går inte ned helt i ljusstyrka ibland när man vill dimma ned hela rummet etc). Funkar rätt bra annars
Philips Somneo Wake-Up Light HF3653
4
(11)
1 545 kr
2 år sedan
Smart idé men alldeles för svagt ljus och alldeles för dyr. Ligger du bortvänd från lampan så gör den ingen skillnad. Touchknapparna började leva sitt egna liv efter ett tag. Jag köpte philips hue istället som fyller samma funktion. EN hue-lampa är nästan 3 gånger så stark som denna (806vs315lm), och du får 3 lampor till 2/3 av priset av denna. Kör en lampa i taket och en på nattduksbordet. Dessutom har de betydligt mer användningsområden
Google Chromecast (2nd Generation)
4
(142)
449 kr
2 år sedan
Försvinner mitt under casting och går sedan ej att hitta igen, trots att både telefonen och chromecasten är ansluten till samma nätverk. Omstart av både router, Chromecast och telefon hjälper ej. Efter någon dag dyker den helt random upp igen för att sedan försvinna igen. De borde ta hjälp av apple om de inte har kompetensen själva, rebranda en appleTV kanske?
Sony WH-H900N
3.8
(60)
1 390 kr
2 år sedan
Väldigt rent ljud antar jag. Men väldigt basfattiga. De klarar inte av att reproducera den djupa basen så visa ljud försvinner helt ur låtar. Byggkvalitén är sådär, lite plastiga och ger ett billigt intryck. Brusreduceringen är sådär, vissa oljud verkar de helt tvärtom förstärka? Riktigt bra på att ta bort vindljud om man väljer det läget dock.
Urbanears Plattan ADV Wireless
3.4
(57)
1 065 kr
4 år sedan
På plus sidan: +Enormt mycket skönare med trådlöst än vad jag hade trott, Kommer aldrig gå tillbaka till trådat för mina portabla hörlurar. +Touchkontrollen för volymen är grymt smidig och lättanvänd. +Med tanke på priset bra ljud. +Skrämmande bra batteritid. +Snygga, vilket enligt mig är rätt viktigt för ett par hörlurar som jag ska bära ute bland folk. +Att Urban Ears är ett svenskt företag, alltid roligt att försöka gynna svenska företag. Också minus: -Stödjer inte den bästa Bluetooth-tekniken för ljudöverföring, men tvivlar på att det spelar någon roll på ett par lurar i denna prisklassen. -Ljudet är lite livlöst ur kartong, men efter att ha skruvat upp basen och diskanten något i Spotify är det bra klös! -Lite känsliga för hinder. Har jag telefonen i vänster byxficka får jag störningar emellan åt. Dock så sällan att det inte stör, och har jag den i höger ficka (samma sida som Bluetooth-chippet i hörlurarna) så funkar det perfekt. Så ni som klagar på störningar, testa att inte ha hela jäkla kroppen ivägen för signalen. Hemma i lägenheten är räckvidden dock bra, kan gå runt relativt obehindrat. Allt som allt duger de ypperligt för vad jag ska ha dem till.
Harman Kardon Omni 10
3.1
(33)
1 199 kr
4 år sedan
Förstår inte riktigt poängen med denna. Detta är i princip enbart en stationär Bluetooth-högtalare, med ljudförlust och räckvidd därefter. Visst den har wifi, men det är mest en gimmick för att se bra ut på pappret, du kan inte strömma musiken via wifi. Att man lanserar en wifi-högtalare utan stöd för världens största musik-tjänst spotify är ju att skjuta sig i foten. Inte ens stöd för airplay eller Google cast.. Får ändå några stjärnor för stort ljud trots litet format. Hade den åtminstone haft ett batteri så den varit portabel hade den ju fyllt en funktion. Köp en Bluetooth-adapter till din befintliga ljudanläggning så kommer du undan både billigare och med bättre ljud för samma funktionalitet.
OnePlus X
2.8
(5)
4 år sedan
Mycket välbyggd och amoledskärmen är underbar. Dock märks det att det är en kinesisk lur, mjukvaran är extremt buggig och ogenomtänkt. Youtube och SoundCloud hackar ibland och då hjälper bara omstart av telefonen. Jag vet inte hur många gånger jag försovit mig eftersom alarm-ljudet varit avstängt av någon anledning, varför går det ens att stänga av både vibration och ljud på alarmet?! Som sagt sjukt ogenomtänkt.
Fallout 4 (PC)
3.6
(20)
56 kr
5 år sedan
Betalade extra för att få en fysisk kopia av spelet eftersom jag sitter på begränsat mobilt bredband eftersom hyresvärden är för snål för att dra in fiber. Det som ingår är en cd-skiva med en installations-fil till steam, sedan måste man likt förbannat ladda ner spelet. VARFÖR ENS SÄLJA EN FYSISK KOPIA DÅ?! Jag betalade alltså extra för att få en installationsfil till steam på några MB?! Jag hade då gärna betalat några ören mer för att de skulle skickat med 4 DVD-skivor / en bluray-skiva med spelet. För övrigt har de knappt uppdaterat grafiken sedan fallout 3, vilken kör på samma motor som fallout 2.... Grafiken och animeringarna är så dåliga att det inte går att leva sig in i spelat. Lika inlevelserikt som tetris. Visst att grafiken inte är det viktiga i såna här spel men någon lägsta-nivå måste det finnas 2015...
Sida 1