Kategorier
Prisjakt

Tompa1978

Medlem sen 2009-07-20
412
Bidrag
41
Hjälpsamröster
Apple AirPort Express Base Station
4.3
(35)
7 år sedan*
Grymt smidig installation som vanligt när det gäller Apple. Bra översikt och enkelt gränssnitt. Har haft min som router i några månader nu och inte haft några som helst problem. Bra hastighet. Enda negativa är att räckvidden inte är superbra. Men det är väl något man får tänka på om man bor i ett större hus.
*Redigerades 7 år sedan
LG 47LM620T
4
(18)
7 år sedan*
Bilden är från början bedrövlig. Efter många ändringar får jag till den ganska bra, men det är långt ifrån någon förträfflig bild. Det är anmärkningsvärt stora eftersläpningar i bilden. Oavsett bildkälla. Främst vid mycket ljus i bilden. Aldrig sett några liknande problem på tv eller projebtor. Ljudet är uruselt och det sämsta jag hört för en tv. Det blir ofta någon form av vibrationer i tv:n som låter riktigt illa. 3D är annars bra. Har köpt till wi-fi för denna tv och det fungerar. Hårdvaran verkar inte vara den bästa, för streaming av film via Netflix och Viaplay fungerar tämligen bristfälligt. Riktigt missnöjd med denna tv. Jag kan inte begripa att den är så omtyckt. Antingen har jag fått en smådefekt tv eller eller så har jag för bra referensramar i jämförelse till denna produkt.
*Redigerades 7 år sedan
Sony PlayStation 4 (PS4) 500GB
4.5
(310)
3 990 kr
7 år sedan*
Relativt tystgående. Snabb och kraftfull. Trevligt med appar för bland annat Netflix, Viaplay och IGN samt att man inte behöver vara PSN plus-kund för att använda dem. Riktigt skön handkontroll som ligger fint i handen. Nu hoppas jag bara att det släpps många bra spel framöver samt att det kommer en möjlighet att köpa gamla PS3-spel digitalt.
*Redigerades 7 år sedan
Epson EH-TW6100
4
(23)
14 990 kr
7 år sedan*
Min tredje projektor. Bildmässigt är den bra. Fin svärta trots LCD. Mina tidigare var ej LCD och läste negativa kommentarer om den lila/blå svärtan. Och visst blir det tydligt lila/blått i mörkare partier om man sitter i ett mörkt rum. Men svärtan är i övrigt bra. Kontrasten och färger är också bra. Följsamheten i bilden är bra, något sämre i 3D men det gäller ju även på TV likväl. Skärpan anser jag däremot inte är bättre än på mina tidigare projektorer. Bra menyer. Snygg design men och ganska stor pga LCD. Ibland när jag startat upp den sätter den igång fläkten på högsta fart. Logiskt sett borde den kyla när den stängs av istället. Kör Eco-mode och fläkten är under drift väldigt tystgående. Under 3D är fläktljudet högre men ändå tämligen lågt. Kort och gott en mycket bra projektor.
*Redigerades 7 år sedan
Yamaha RX-V673
4.3
(25)
7 år sedan*
Bra förstärkare för pengarna. Tydligt och detaljerat ljud. Däremot är basen i ljudet ingen höjdare. Musik låter inte lika bra på min tidigare förstärkare som var en Onkyo 607. Några småproblem har uppstått vid ett fåtal tillfällen under ett halvårs användning. Men i det stora hela är jag mycket nöjd.
*Redigerades 7 år sedan
LG AN-WF100
3
(1)
7 år sedan*
Gör vad den ska. Men när man streamar film/serier via Netflix och Viaplay så flyter det inte alltid på problemfritt. Men jag förmodar att det i huvudsak beror på TV:n som inte tycks ha tillräckligt bra hårdvara. Skönt att slippa dra en lång nätverkssladd från routern.
*Redigerades 7 år sedan
Pioneer BDP-LX55
4.1
(14)
8 år sedan*
En tämligen dyr Blu-ray som jag bara hade hört lovord om. Men det är faktiskt den största besvikelsen jag köpt till mitt vardagsrum. Har nu haft den i över ett halvår och den är fylld av brister. Bakgrunden blir ibland färgad rosa/lila, ibland är även menyer och filmbild i samma färg. Går visserligen enkelt att få korrekt bild igen. Ibland låser sig spelaren och enda sättet att väcka den igen är att dra ur strömsladden. Ska tydligen klara många videoformat, men jag har bara fått avi att fungera. Har testat med mpg och mkv men utan att få det att fungera. Bilden känns inte alls lika stabil och följsam som den jag fick med min tidigare LG-spelare. Det är väl egentligen det sämsta, att bilden inte är bättre än vad den är. Menyerna är rätt dåliga enligt mitt tycke. Bra med två hdmi-out, men när man bara kan skicka ljud genom den ena blir det meningslöst för min egen del. Släden där man lägger i skivan åker ut i normal fart, men sedan finns tydligen någon spärr vilket gör att man ständigt tvingas vänta innan det går att stänga släden. Första gången jag köpt en Pioneer. Kanske har jag fått ett dåligt exemplar, men jag lär nog tänka till en gång extra innan jag köper en pryl av dem igen. Så här många brister ska det inte vara på en så pass påkostad produkt. Nu har jag bara nämnt några av de problem jag stött på.
*Redigerades 8 år sedan
Discshop
OK
(500+)
Bra
11 år sedan*
En butik som sällan har de bästa priserna och mitt intryck är att supporten med mera blivit aningen sämre sedan ägarbytet för några år sedan. Flera gånger struntar de helt i att besvara epost bara för att de inte har något bra svar på frågor som rör sina egna leveranser av specifika produkter. Det är dåligt.
*Redigerades 8 år sedan
Hemmakväll
Usel
(55)
Utmärkt
8 år sedan*
Har gjort två beställningar av dem på senare tid. Första gången var jag lite osäker på grund av de låga betygen här på Prisjakt. Jag nöjde mig med att beställa en produkt i min första beställning. En produkt som hade utgått och inte fanns att köpa i någon annan butik. Allt gick dock utmärkt. Senare lade jag en ny och ganska stor beställning på lagerförda titlar. Allt gick utmärkt återigen. Allt levererades, det gick snabbt och det var väl paketerat. Baserat på mina två första beställningar kan jag inte vara mer än helnöjd och ger full poäng. Kommer absolut inte tveka på att göra en ny beställning.
*Redigerades 8 år sedan
Sida 2