Prisjakt

Crona

Medlem sen 2009-07-13
15
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Conrad.se
OK
(500+)
Dålig
6 månader sedan*

Köpte en vara och erbjöds hemleverans med UPS till dörren. Föredrar hemleverans så här i corona tider. Men budet orkade inte köra hem till mig så han lämnade det inne i stan istället till ett ombud. Så jag sätter lågt betyg för att man inte kan välja en seriös budfirma.

*Redigerades 6 månader sedan
Tretti
Utmärkt
(500+)
Dålig
ett år sedan

Köpte en tvättmaskin som jag inte är nöjd med och skrev en recension på deras sida om den, men dom ville inte publicera den. Dåligt att bara tillåta positiva recensioner.

LG FH6F9BDS2 (Vit)
Full Star 1
2.3
(5)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*

Köpte min tvättmaskin i somras av Tretti, fick den levererad i juli. Nu i höst upptäckte jag att den redan börjat rosta under plasten från tvättmedelsintaget. Vid närmare undersökning märker jag flera små skador i lacken vid skarvar i plåten som jag antar är anledningen till att den börjat rosta. Då det knappt gått 6 månader sedan jag fick den kontaktade jag LG för reklamation att den rostat troligtvis på grund av skador i lacken. Fick ett svar om att detta var ju tråkigt och att jag måste registrera mig på deras site, fylla i en massa uppgifter och begära ett serviceärende. Ungefär tre veckor senare får jag ett standardsvar om att det står i manualen att man ska torka av den för den inte ska rosta. Tack och god natt. Ärendet stängt. Kan tyvärr ej rekommendera den som följd av detta då jag tycker en tvättmaskin av dyrare modell inte ska börja rosta direkt. Annars är jag överlag nöjd med maskinen. Den tvättar för det mesta bra och är tyst. För mig tilltalande design. Dock är extraval till programmen väldigt omständigt att välja till så man tröttnar på att använda alla extra finesser om de inte verkligen behövs. Dessutom ger den elstötar(!) emellanåt från vredet man ställer in program på som är väldigt obehagligt när det händer.

*Redigerades ett år sedan
Bygghemma
Bra
(500+)
Usel
9 år sedan*

Det stod att varan var i lager och att leveranstiden var 2-5 dagar. Sen efter beställning får jag en bekräftelse på att först om 5 arbetsdagar ska varan skickas, nämligen den 1 juli. Varan skickas dock inte förrän den 3-4 juli och sen dröjer det ända till den 9 juli innan posten levererar hem den. Så det borde stå 2-5 veckor, inte dagar, det känns tyvärr närmare sanningen. Dock var varan bra paketerad och den såg hel och ren ut; vilket inte alltid är fallet när en vara valsat omkring hos posten för länge. Handla inte här om det är viktigt att de 2-5 dagarna leveranstid hålls.

*Redigerades 9 år sedan
CDON
OK
(500+)
Usel
10 år sedan*

Extremt missnöjd med hantering av reklamation och bemötandet från kundservice. Köpte en Xpera Neo V, som började starta om sig hela tiden - ett inte helt ovanligt problem med den modellen. Har haft den inne på service två gånger nu utan att de kunnat fixa felet eller ens lyckats återskapa det. Så jag har varit utan telefonen i drygt två månader och nu vill de jag ska skicka in den en tredje gång. Jag upplever kundtjänsten som anonym, nonchalant och förhalande. Om jag reklamerar en telefon är det klart jag vill att den ska fixas, man behöver inte dubbelkolla det med 24 timmars väntan i mail korrespondensen. Har man varit utan sin telefon i två månader och de otroligt nog inte hittar felet som gör att man inte kan använda telefonen så är det en frustrerande upplevelse. Dock visas ingen hänsyn, ingen reagerar eller verkar tycka det är konstigt att en kund får vara utan en fungerande produkt månadsvis. Känns verkligen inte som de bryr sig om jag handlar där igen, så varför ska jag då göra det? Update: Tredje gången gillt. Nu hittade de äntligen felet efter ytterligare väntan. De bytte kretskort, så nu funkar telefonen som den ska igen. Har dock inte hört något alls från CDON om kompensation för allt besvär; vilket en del andra kommentatorer tycks ha fått. Update: Jag blev kontaktad av CDON och erbjuden kompensation, vilket jag tyckte var bra. Nu när jag vill nyttja min kompensation svarar man inte ens på mina påstötningar. Riktigt dåligt att lova och sen inte hålla och riktigt uselt att inte ens bemöda sig att svara.

*Redigerades 9 år sedan
Sony AF 85/1,4 ZA Planar T*
Full Star 1
3.8
(1)
16 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*

Superb porträttobjektiv på min A77. Riktigt fin bokeh. Det är som porträttobjektiv den kommer till sin fulla rätt, så gillar man att ta mycket porträttfoto så tycker jag den är värd priset.

*Redigerades 9 år sedan
Sony Alpha SLT-A55 + 18-55/3,5-5,6 + 55-200/4,0-5,6
Full Star 1
3.8
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*

Mycket bra och snabb kamera. Inga problem att få bra foton på barn och djur som inte vill sitta still någon längre stund. Dessutom lätt att bära med sig. Teleobjektivet är väldigt bra och har använt det mer än normalzoom objektivet.

*Redigerades 9 år sedan
Sony Alpha SLT-A55
Full Star 1
4.4
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*

Mycket bra och snabb kamera. Inga problem att få bra foton på barn och djur som inte vill sitta still någon längre stund. Dessutom lätt att bära med sig.

*Redigerades 9 år sedan
Sida 1