aliassund

Medlem sen 2009-07-11
68
Bidrag
38
Hjälpsamröster
TP-Link Archer MR600
Full Star 1
3.3
(21)
1 249 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 dagar sedan

Detta gäller MR600 V2. Funkar, kört i en vecka utan konstigheter. Fick mata in parametrar manuellt för att få Vimla abonnemanget att fungera. En konstig sak, firmware i routern är nyare än vad som finns att ladda ner på tp-links hemsida och det går inte att ställa in wifi kanaler manuellt, vilket jag önskat. Och jo, jag har även tittat under fliken Advanced settings.

Logitech M325
Full Star 1
3.4
(7)
223 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 månader sedan

Fortfarande min favorit efter många år och den håller än. -Om- man gillar en lätt och liten mus som ändå inte känns billig, har ett tyst och mycket lättrullat, känsligt scrollhjul utan fasta lägen då är detta musen.

Jonsbo UMX3 (Svart)
Full Star 1
3.8
(1)
2 479 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 månader sedan

Ett snyggt och stilrent chassi med kvalitetskänsla. Men inga feta fingrar på aluminiumytorna tack. Smidigt snäpplås för sidostycket men annars tämligen spartansk inredning. De två medföljande fläktarna är tyvärr inte av PWM-typ, kan styras antingen av moderkortet eller 3-stegs reglering på baksidan av chassit. Nätaggregatets utblås går in chassit igen och ut via topfläkten. Jag saknar fästpunkter för buntband och kablage. Vidare finns där endast en 3.5 HDD vagga men 3st 2.5 vaggor. Har bytt fläktar till Noctua och klistrat på bitumenmatta från Biltema på insidan av sidostycket.

Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro
Full Star 1
1.3
(4)
125 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan

Vägrar ansluta till okrypterade wifi nät så som många hotell mm använder sig av. Tänkte annars använda denna som brygga för Chromecast som ju själv inte kan logga in på wifi via hemsida som, återigen, många hotell mm använder sig av.

Bygghemma
Utmärkt
(500+)
Dålig
ett år sedan

Bra priser men om något strular, tex transportskada som i mitt fall, tar det lång tid, mycket lång tid, svarstid för varje mail är typ en vecka. Mitt skadeärende är fortfarande inte reglerat efter 18 dagars mailande.

Xtrfy M42 RGB
Full Star 1
4.1
(7)
449 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Om man klagar på storleken har man inte läst på (se kommentar från gryzor). Xtrfy anger tydligt att musen är för små till medelstora händer. Är man osäker, prova i butik. Någon resemus är det definitivt inte. Köpte musen enbart för att den var så otroligt lätt, mycket behaglig att använda, även för kontorsbruk. RGB går enkelt att stänga av om man tycker det är lite pubertalt. Jag ser hittills endast en ev. brist, kabel-sleeven, känns lite för stor för kabeln och drar lätt till sej damm.

Logitech MX Keys (Nordisk)
Full Star 1
3.8
(39)
899 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Bästa kontorstangentbordet jag någonsin haft. Robust premiumkänsla. Hade gärna sett en Windows specifik modell för det är lite plottrigt på en en del tangenter för att stödja både Mac o Windows. Även om funktionstangenter med dubbel funktion går att låsa i funktionssläge hade jag önskat att labels var större (F1, F2,...).

Toshiba N300 HDWQ140UZSVA 128MB 4TB
Full Star 1
2
(6)
1 132 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades ett år sedan

Leverans prestanda enligt specifikation, snabbare än WD red. Det är allmänt känt att de väsnas mer och att det drar mer ström i vila. Byter gradvis ut åldrande WD diskar till dessa och det har fungerat utan problem hittills. De andra negativa kommentarerna är enligt mig inte representativa för produkten.

Dell KM717 (Nordisk)
Full Star 1
2.4
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Nja, för 800kr eller mer så hade jag väntat mig mer. Helt ok tangentbord och mus och snyggt på skrivbordet, även om ovansida i metall är det så tunt att det inte känns som metall. Hade velat ha lite mer tyngd. Tangentbordet flexar lite i mitten då det är svagt böjt, 1-2mm mellanrum mellan underlag och tangentbord men det är tillräckligt för att det inte ska kännas helt ok. Lustigt nog ger kartongen som tangentbord och mus kom i en helt annan kvalitétskänsla. Musen funkar på alla testade ytor inklusive den vita skrivbordsskivan i glas, vilket min förra mus inte fixade. I skrivande stund säljer Dell paketet rabatterat för 570kr vilken är mer rimligt. EDIT: Kommer inte överens med musen, även om jag sätter ner hastighet och acceleration. Skälet är förmodligen att sensorn sitter längst upp på musen och inte längre ner som på många andra möss. Detta ger ett mer nervöst beteende eftersom man tenderar till att vrida musen en del samtidigt som man rör den. Uppdatering 2020-04-26: efter några år ligger musen fortfarande i byrålådan men tangentbordet är en favorit, inte hittat något som är lättare och smidigare att skriva på. Uppdatering 2021-03-03: Logitech MX keys gör att detta Dell tangentbord känns föråldrat och alldeles för dyrt. Det har gjort sitt.