Ala_95

Medlem sen 2009-07-06
177
Bidrag
19
Hjälpsamröster
Bug Out Gear
Utmärkt
(12)
Utmärkt
Redigerades 9 månader sedan

Bra produkter, bra priser, bra kundservice, lättnavigerad hemsida. Köpte en kolbullepanna och stekspade från Källrå Vildmarksprodukter och kunde utan knussel hämta på plats i Ånge. Lade kort därefter en till beställning på fler produkter där framförallt Keith Titanium ätpinnarna blev väldigt uppskattade!

Milwaukee M12 FIR38-0 (Utan Batteri)
Full Star 1
3.3
(1)
2 190 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Riktigt smidigt verktyg om man mekar mycket med fordon. Gott om kraft och praktisk lampa som lyser upp området för en. Den kan dock upplevas som något tung ibland och vredet för att ändra riktning hade gärna kunna fått vara lite enklare att komma åt. Har man handskar på sig kan det vara svårt att vrida på det. Väldigt mycket fett fram på verktyget när man tar ur det ur lådan. Vill man undvika att fetta ner sig själv och det man jobbar på så får man torka en hel del. Är också lite orolig hur hållbarheten kommer vara när det kommer in smuts där framme vid öppningarna. Mekar man mycket bil så kommer det mycket grus och sand bland rörliga delar och fastnar i fettet. Kan knappast vara hälsosamt för verktyget. Hade kanske varit bättre om det var en mer inkapslad design.

LG GBB62PZFFN (Rostfri)
Full Star 1
3.3
(1)
11 016 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Köpte från Tretti.se för 7299kr inklusive hemleverans till tomtgräns. Snabb leverans och chauffören hjälpte till att få kylen in i huset också. Har använt kylen i ca tre månader nu och är mycket nöjd. Inte provat alla funktioner men den gör sitt jobb som kyl-frys utan problem. Väldigt låg ljudnivå trots att den står inklämd i ett hörn med ganska dålig ventilation. Önskar dock att man kunde konfigurera höjden på hyllorna på lite fler sätt. Som det är nu så har jag tagit bort en hylla för att kunna få in t.ex mjölkpaket ståendes.

KitchenTime
Bra
(500+)
Utmärkt
2 år sedan

Beställde 6st Swedish grace tallrikar från KitchenTime. Bra pris, gratis frakt, tallrikarna fanns att hämta ut två dagar efter jag lade beställningen och dom var väldigt väl paketerade. Var orolig för eventuella transportskador men alla tallrikar var hela och fina tack vare bra emballage.

Sony SBH20 Wireless In-ear
Full Star 1
4
(98)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan

Haft denna på gymmet tillsammans med ett par Koss Porta Pro i flera år nu. Batteriet räcker till 3-4 träningspass, blåtandsanslutningen är stabil men räckvidden kunde varit lite bättre. Ljudmässigt inget att klaga på. Smidig formfaktor, bra clip som även är roterbart, och den verkar tåla fukt ganska bra också för jag har svettat ner den ganska rejält flera hundra gånger nu. Kan inte säga något om hur medföljande hörlurarna låter då jag aldrig använt dom. Skulle min SBH20 gå sönder så skulle jag nog köpa en ny, för jag har varit riktigt nöjd med den!

Sängjätten
Dålig
(11)
Usel
3 år sedan

Köpte säng, sänggavel, sängben, bäddmadrass, bäddmadrasskydd, kudde, samt lakan från Sängjätten för ca 1.5 år sedan. Allting gick bra förutom det med lakanen. Köpte 140cm kuvertlakan från Kosta Linnewäfveri. Killen i butiken gav mig tips om hur man gjorde för att bädda med det eftersom det kan vara lite klurigt och tight sa han. Mycket riktigt var det tight, riktigt jävla tight. Såg inte riktigt rätt ut men han hade sagt att det skulle vara tight så antog att allt var som det skulle. Hade två såna här lakan, båda var lika tighta. Min säng är 140cm och lakanen skulle vara 140cm och det står på kvittot att dom är 140cm. Provade lakanen på en 120cm säng i helgen när jag var bortrest hos en kompis och där satt dom perfekt. Jag har alltså fått 120cm lakan till min 140cm, så nu lär jag ju vilja köpa nya lakan som passar bättre till min säng (och är enklare att bädda med) men tänker inte ge några mer pengar till sängjätten.

Fiio E5
Full Star 1
4.1
(22)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Hyfsad produkt

NetOnNet
Bra
(500+)
Dålig
Redigerades 6 år sedan

Beställde ett Joby Gorillapod Action stativ den 23:e mars. Den 1 april skulle jag åka utomlands och jag beställde stativet för att ha med mig på min resa. Stativet kom inte förrän den andra eller tredje april så det tog alltså över en vecka att leverera en vara som fanns på lager. Trist. Nästa gång så beställer jag från någon annan stans.

AKG K490 NC On-ear
Full Star 1
3.5
(9)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Inte hunnit äga dessa så länge och inte heller hunnit resa med dom. Men det lilla jag provat dom här hemma så fungerar dom bra. Hade dom på mig ute när jag klippte gräset och brusreduceringen funkade bra, gick utmärkt att lyssna på akustisk musik på låg volym trots gräsklipparens oljud. Har lyssnat på dom lite vid datorn också. Dom är ganska neutrala, inga "rocklurar" direkt. Dom hade kunnat gå något djupare i basen och ha lite mer tryck, men det kanske är för att jag är van med mina Denon AH-D2000. Ljudbilden är bra, till vissa låtar. Jag har inte kommit på exakt vad det är ännu men ljudet hamnar som lite "långt bort" ibland. Dock på vissa låtar så är det mycket bra närvaro. Lite beslöjade kan dom låta ibland också, kanske rättar till sig med inspelning. Brukar kunna göra det ibland. Komfortmässigt så är dom väl ok. Detta är mina andra on-ear lurar, Koss Porta Pro var mina första, och dessa sitter tyngre på huvudet (tyngre konstruktion) och klämmer lite mer på öronen tycker jag (antagligen för att hålla kvar den extra tyngden). Kan inte jämföra med andra lurar men antar att alla on-ear lurar klämmer mer eller mindre på öronen så det blir oskönt efter en stund. Det kan bli lite varmt åt öronen också, men då är det bara att lätta på kåporna i några sekunder. Byggkvaliteten känns bra, tror jag kommer lyckas hålla dom hela under de 10 månader jag ska ut och resa. Tillbehör och kablar är bra också. För bilder och några fler/andra ord kolla mitt inlägg om dessa lurar på min blogg http://phimusic.blogspot.se/2013/08/akg-k490-nc.html