Kategorier
Prisjakt

Unregistered210f31cf

5
Bidrag
14
Hjälpsamröster
SteelSeries Rival 710
3.5
(6)
879 kr
2 år sedan
Så ofantligt tung, inte ens i närheten av så skön eller bra som G403. Trött i handleden efter ett enda Dota game... som att skyffla runt en tegelsten. Sorry Steelseries, jag gillar era saker vanligtvis men denna är inget för mig!
OnePlus 6T (6GB RAM) 128GB
3.6
(8)
6 120 kr
3 år sedan*
Riktigt trevlig telefon. Enkelheten och snabbheten med att använda denna telefons gränssnitt är som natt och dag jämfört med en Samsung eller Huawei. Byggkvalitén har kommit långt sen 3/3T tiden. Små smarta funktioner överallt som man faktiskt har användning av i OxygenOS. Fingeravtrycksläsaren i skärmen fungerar bra, dock inte lika snabb som en "vanlig". Inget jag retar mig på dock, det känns väldigt naturligt att ha den på framsidan, mitt framför tummen. Skulle inte säga att kameran är fantastisk, men mycket duglig till normalt fotograferande i vardagslivet eller på semestern. Ägde Mate 20 Pro i en vecka innan denna och det enda jag egentligen saknar lite är kameran, Twilight-färgen (that design<3), stereohögtalarna samt vibrationsmotorn som var betydligt bättre. Vibrationsmotorn i 6T är tyvärr lite klumpig och känns inte alls lika "snappy" ;) Förutom detta saknar jag absolut inget ifrån Mate 20 Pro, speciellt inte när du sparar 4000 spänn! Om Mate 20 Pro hade haft samma pris som 6T hade jag ändå inte valt den.
*Redigerades 3 år sedan
Huawei Mate 20 Pro Dual SIM 128GB
3.4
(36)
5 685 kr
3 år sedan*
+ Sjukt fin hårdvara och design. + Toppenkamera. - Mjukvaran är medioker. Kommer du ifrån OnePlus eller liknande kommer du med stor risk bli besviken på mjukvaran. Så många delar av EMUI som känns förlegat och som inte flyter ihop snyggt med hur Android är tänkt att vara. Bitvis röriga menyer. Friskt med bloatware, extra appar och jobbiga in-your-face pop-ups och rutor med sponsrade "appförslag" osv. Dubletter av alla möjliga tjänster till höger och vänster. I Android kan man vanligtvis välja att dölja dom statusbar-ikoner man inte vill se, så som NFC, VoLTE, operatörnamn osv... här går dom inte att dölja, vilket blir extra irriterande när notchen är stor och det inte får plats många ikoner och aviseringar. 9990:- är en lyxtelefon för mig och då tycker jag dom kan göra mjukvaran betydligt bättre med ett genomtänkt och "rent" gränssnitt.
*Redigerades 3 år sedan
Samsung Clear View Cover for Samsung Galaxy S6
1.4
(4)
6 år sedan*
Man tycker skalet borde skydda skärmen, men istället förstör det skärmen genom att skapa små prickar/repor som INTE går bort. Både jag och min polare fick samma problem med våra S6:or... sen att skalet kostade närmare 500-lappen när det släpptes är ju pinsamt. Finns inget med denna plastbit till skal som är värt pengarna. Att skalet repar skärmen finns att läsa om överallt på Internet.
*Redigerades 6 år sedan
Samsung 900X4C-A04SE
3.5
(5)
8 år sedan*
Suverän dator. Snygg, slimmad & snabb! Ni som gnäller kanske ska skaffa lite datorkunskap och vara pålästa innan ni sätter betyg. Hatar när bra produkter får dåligt betyg när det sitter skit bakom styret! Och har man oturligt nog fått ett måndags ex. så tycker jag man ska ordna en ny dator som funkar och sen sätta sitt betyg.
*Redigerades 8 år sedan