Kategorier
Prisjakt

sawc

Medlem sen 2009-06-26
4
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Asus Eee PC 1015PN - 1,5GHz DC 1GB 250GB 10"
3
(9)
10 år sedan*
Vet inte om jag fått en "jävla pissdator" men det är inte mycket som är rätt. Filöverföring över wlan låser datorn på några/någon minut/er, vanlig slösurf funkar... Verkar vara nått problem med drivrutniner/wlan som gör att datorn hänger sig eller kanske värme. Om jag sänker bandbredden till hälften fungerar det utan problem... Har prövat alla uppdateringar från asus men märker ingen skillnad. Hade tidigare en 1000HE som fungerade utan problem tills hdd gav upp och jag kände att det var dags för en uppgradering, vilket jag ångrar. Hade varit bättre att investera i en nya hdd. Via lan fungerar filöverföringar utan problem men wlan SUGER! Dsessutom är det ett j*vla fläktljud, även vid vanlig slösurf. Nästan så man bränner sig om man håller handloven på vänstersidan, oavsett belastning. Provade att spela upp en film i 720p direkt efter uppackning och hackade massor, skulle den inte klara 1080P utan problem?? Ångrar mitt köp "big time". Köp något annat! Ska prova med 2gb Crusialminne men betvivlar att det skulle gör någon skillnad... Andra minnen fungear tydligen inte alls.
*Redigerades 10 år sedan
Sony Ericsson C905
3.3
(80)
12 år sedan*
Min har fungerat perfekt i sen lanseringen bortsett från batteriprestanda som löstes med en uppgradering via SEUS. Jag är helnöjd med min lur men har bekanta som har haft problem med tangentbord som knasat, därav det sänkta betyget.
*Redigerades 12 år sedan
Asus Eee PC 1000HE - 1,66GHz 1GB 160GB 10"
4.2
(21)
12 år sedan*
Bra batteritid som nämnt tidigare... Och datorn är grym nu när jag byggt om den med touch screen! Enkelt att fixa om man inte har tummen mitt i handen. Har även uppgraferaderat till 2gb minne och installerat W7. Rekomenderas!
*Redigerades 12 år sedan
Husqvarnabutiken
Usel
(3)
Utmärkt
12 år sedan*
Kan det bli bättre? Rekomenderas verkligen!
*Redigerades 12 år sedan