Prisjakt

Foda

Medlem sen 2009-06-08
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
K-Rauta
Utmärkt
(500+)
F
Foda
5 omdömen
OK5 månader sedan

Kunde ej se färg på produkten

Tretti
Bra
(500+)
F
Foda
5 omdömen
OKRedigerades 3 år sedan

Suverän kundservice, fick tillbaka pengar på prissänkt vara på mindre än en minut. Kvitto på PDF, full pott! Nytt köp, försenat 10 dagar men ingen återkoppling (ingen pakettracker, fick chatta med kundtjänst som efter ett tag kom på att min produkt var restad och försenad.

Samsung Galaxy Watch Active2 44mm LTE Stainless Steel
Full Star 1
3.2
(11)
F
Foda
5 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

En av de sämsta elektroniska prylar jag någonsin köpt. Tappar koppling med telefonen ett par gånger i månaden, vilket gör att man får lägga in kortuppgifter mm igen och igen. När man löptränar så kan man enkelt hamna i musikspelaren och då inte hitta tillbaka. Trodde att löpningen skulle vara det svåra men med denn bit skräp på armen så fokuserar man ibland mer på den än på själva träningen. Har varit väldigt nära att göra slut på den med en polygrip många gånger. Undvik denna!

Google Wifi (3-pack)
Full Star 1
4.1
(62)
3 455 kr
F
Foda
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Köpte på mellandagsrea för 2590:- Mycket nöjd!. Innan så hackade eller frös Netflix i 4K, men en bredbandskoll direkt efter gav 80 Mbit/s. Nu har jag 90-150 Mbit överallt och framförallt ingen lagg/frysning! Det som inte framgår särskilt tydligt är att du måste behålla den routern du har, Wifi-puckarna är just det.Sen går det att ställa in föräldrakontroll mm om du inte haft det tidigare Om du behåller samma nätverksnamn och lösen så kommer det inte att (vilket det gjort de senaste 3 routerbytena) utan du måste knappa in lösen på allihop igen, så skall du byta namn så passa på. Men toppenköp!.

Fitbit Charge HR
Full Star 1
2.8
(41)
1 562 kr
F
Foda
5 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Pratade med en säljare från fitbit som gästade mediamarkt. Han sade ja till vad som helst för att jag skulle köpa den. Ser man mottagna sms i den (tittar upp i taket) "ja det gör man". Den kan allt, mycket bättre än den vanliga charge. Fastän jag betonade att vattentätt var viktigt för mig. Vaknar och går till badrummet och tillbaka (sovit med armbandet) det är 483 steg, huset känns mycket mindre än så. En uppmätt promenad på 5,1 km blev 7,6km! En stegräknare från Clas Ohlson för 199 är bättre.