Prisjakt

janvil

Medlem sen 2009-06-05
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Fischer RC9 Classic
Full Star 1
1
(1)
j
janvil
5 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Jag rekommenderar att inte köpa Fischer rullskidor! Har ett par nya RC7 där hjulen fått in smuts i lagren och låst sig. Vet inte om RC9 har bättre kapslade lager, men jag hade inte chansat. Köp Elpex eller Swenor. Mina gamla Elpex har varit fantastiska, tåliga och har gett många mil i alla väder.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
j
janvil
5 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Köpte en tv. Tvn var kass, en Philips, men NetOnNet skötte returen med bravur. Kan rekommendera NetOnNet.

Philips 49PUT6401
Full Star 1
2.8
(5)
j
janvil
5 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Pinsamt. Levererad hem idag. Pluggar in den. Stendöd. Inte ett liv. Blir att reklamera hos NetOnNet imorgon. Spännande...

Webhallen
Utmärkt
(500+)
j
janvil
5 omdömen
UtmärktRedigerades 14 år sedan

Helt överlägsen service! Jag beställde 2st webkameror som jag trodde skulle räcka för att köra lite Skype med morsan. Hon skulle få den ena i julklapp. När jag väl kom hem och installerade den för att testa så var bilden asdåligt. Jag blev något grymt besviken. Packade ner den och gick tillbaka till butiken med den brutan och den obrutna förpackning. Den obrutna var inga problem den tog de på en gg. Den brutna kunde de tänka sig... men då till reducerat pris. Jag tänkte att ja, ja... 50% kan jag ta... 10% ville han ha! Blev superglad... sen köpte jag två st värstingar till webkameror... då gav säljaren mig fullpris tillbaka på de returnerade varorna. Det är grym service! Har köpta andra saker där tidigare som inte strulat och då utan något att anmärka. Det de inte har hemma tar de hem på några dagar och då måste man inte köpa varorna om man ångrar sig. Uppskattas! Göteborgsbutiken är en central butik med bra priser-det uppskattar jag. Jag mycket nöjd med Webhallen!

Garmin Forerunner 405 HRM
Full Star 1
3.7
(25)
j
janvil
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 14 år sedan

I löv it! Det finns inte mycket att klaga på denna. En underbart lätt klocka. Lätt att nå funktioner som man vill använda. Att själv kunna bestämma vilka värden man vill se är grymt tycker jag. När jag springer vill jag se kilometertid (som ibland inte riktigt är att lita på anser jag). Man fastnar lätt i Google Earth och vill spana på sina rundor. Man vill gärna springa när man är utomlands för att kunna se var man sprang när man kommer hem. Touchringen nämns överallt och den håller jag med om inte är optimal när man är ute och tränar men den är bra när man är hemma och latchar med den. Lätt att lägga upp intervallpass väl ute på löprundan. Jag både cyklar, åker skidor och cyklar med den och jag har inga tillbehör och vääääldigt nöjd ändå. Jag har inte haft någon pulsklocka tidigare men lånat kompisars klockor, en Polar men den hade inte sparfunktion av GPS info. Denna slår alla. Om något är negativt så är det följande: - Klockan är snygg men något lättrepad i den mjuka plasten. - Kompisen som köpte samtidigt som mig har svårt att får bort en runda som ligger kvar i klockan. - Ibland strular synchningen, men inte lika mycket som kompisen som har en Polar med synchning via ljud. Rekommenderar ändå klockan starkt! Tack Garmin!