Prisjakt

soundorff

Medlem sen 2009-06-04
63
Bidrag
17
Hjälpsamröster
Realme X50 Pro 5G (8GB RAM) 128GB
Full Star 1
4.1
(6)
4 957 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 månader sedan
Jämfört med min gamla Nokia smartphone är denna en mycket bra telefon. Den kan konkurrera med de telefoner som är många tusenlappar dyrare. Lite tung men man vänjer sig.
Nokia 2.2 16GB
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Helt okej som smartphone för nybörjare eller som reservtelefon. Är ingenting för video och spel. Kameran är si och så men priset är mycket förmånligt.
D-Link DIR-853
Full Star 1
2.8
(2)
549 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Helt okej router för en liten summa pengar. Fungerar med 4g modem från Huawei.i dess USB-uttag - tvärtemot mina förväntningar vilket är en positiv överraskning. Routerna är snabb för vardagsbruk och TV-streaming. Det som drar ner betyget är att det krävs att man behöver nollställa routern innan den går att använda. -Mycket märklig för en fabriksny pryl t! Användargränssnittet i inställningsmenyn är acceptabelt, funktionellt.
Cylinda F 2385N A+ (Vit)
Full Star 1
1.8
(1)
6 399 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Det enda som är bra är att den håller kylan. Dessvärre är den stundtals väldigt högljudd och det är mycket störande. Extremt känslig om golvet inte är helt jämt - brölar som en brunstig älg. Ska vara självavfrostande men så råkade det fastna en isbit i fläkten inuti. Det uppstod ett 90db missljud, det hördes ända ut till andra änden av min trädgård. Cylinda support sa att jag måste frosta av frysen och låta den stå stilla i ett dygn. Till min förvåning utgick ingen ersättning för slängd mat. Mannen på supporten sa att jag får ägna hela dagen till enbart matlagning för att rädda maten. Men var ska jag förvara den efteråt ????? -En gång Cylinda, aldrig mer Cylinda!
*Redigerades 2 år sedan
123ink.se
Utmärkt
(500+)
Usel
2 år sedan
3 av fyra inköpta toner fungerade. Upptäckte efter en tid med störande kvalitet på utskrifter att Magenta - kassetten läcker pulver. Dålig kvalitetskontroll. Detta händer aldrig vid köp av original. Ingen seriös säljare. Man ska aldrig råka ut för detta eller behöva tänka på att detta kan hända.
Strandlins
Usel
(7)
Bra
3 år sedan
Bra vara och snabbt skickat. Emballaget om varan var däremot inget vidare då omslaget delvis var upprivet. Lyckligtvis var inget skadat och det är huvudsaken.
HP 17-AK006no
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan
++ Modern slank design, snabb uppstart av program & os, låg vikt i förhållande till storlek, snabb uppladdning av batteri, tyst fläkt, ovanligt bra högtalarljud för att vara laptop. --- omodernt nätverkskort endast 2.4 , långsam vid stora installationer & uppdateringar, mycket bloatware.
Samsung 850 Pro Series MZ-7KE256BW 256GB
Full Star 1
4.8
(29)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan*
Mycket bra produkt. Inget att klaga på. Felfri migration med Samsungs eget program. Uppgradera dock inte till denna produkt om du redan har en felfri SSD. Jag har jämfört med en äldre Intel 320 och det är ingen större prestandaförbättring. Detta gäller förvisso alla SSD.
*Redigerades 3 år sedan
Harman Kardon Onyx Studio 4
Full Star 1
3.6
(23)
1 490 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Det är svårt att ogilla denna högtalare. För 1290 kr så är detta en mycket bra investering om du vill ha en trådlös högtalare. Lätt att bära runt i huset om man vill, bra ljudkvalitet och ljudvolym. Det är lätt att installera appen i en android smartphone och på så sätt få musiken att höras i högtalaren. Manualen är ingen höjdare. Liten textstorlek och rörigt uppställt med förklaringar.
*Redigerades 4 år sedan
Intel Compute Stick STK2M364CC
Full Star 1
3.7
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Otroligt liten dator med bra prestanda. Används mest för att streama webb-tv. Perfekt för att streama SVTplay och TV4play, och koppla den till TV. Till skillnad mot den inbyggda webbläsaren i TV:n slipper du hack då man använder sig av datorstickan och Windows webbläsare. Är även snabb vid uppstart av Windows 10 och grafiken är mycket bra. Ovanligt enkelt att installera operativsystem på denna datorstickan ifrån en extern USB-sticka . Enda nackdelen är det höga priset.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1