Prisjakt

ito

Medlem sen 2009-05-01
35
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Acer Chromebook C720P-29554G03aww (NX.MKEED.004)
Full Star 1
4
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*
Snabb boot-up. Jag var tveksam till Chrome OS/chromebooks med deras mer begränsade valmöjligheter. Men jag måste erkänna att jag inte berörts mycket av det. Använder den mest för surfande, mejl och på resor till att titta på film. Bra prestanda, laggar sällan. Kan lätt tänka mig en ny chromebook så småningom. Dock med någon form av usb- eller minneskortplats. Edit, 3 år senare: typ som ny fortf. Grymt batteri fortf. Kommer lätt att ha en chromebook som komplement till en PC, from nu.
*Redigerades 3 år sedan
Blundstone 510
Full Star 1
3
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Sitter skönt och är otroligt snygga. Sulan verkar inte heller sådan att vinterns smågrus fastnar undertill. Minuset är att de är rätt bökiga att ta på och av...Timberlands Ektremont är mkt enklare att få på och av, men grus fastnar i dess sula och det gick hål mellan skinn och sula på ett par ställen, andra säsongen.
*Redigerades 4 år sedan
JIBO
Usel
(6)
Usel
5 år sedan*
Köpte cykel därifrån. Fick punka första cyklingen trots marknadsförda "punkteringsfria däck". "Då måste jag få titta på den", var hans förstas respons, vetandes att jag hade köpte den av honom över nätet (jag/cykeln i Stockholm, han i Karlshamn). Kul där.
*Redigerades 5 år sedan
Crescent Zetta 2017
Full Star 1
2
(1)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Punka på min FÖRSTA cykling t jobbet, 3 km på grusade cykelvägar i Stockholms innerstad. Detta trots Crescents "punkteringsfria" däck. Det blir inte en Crescent nästa gång.
*Redigerades 5 år sedan
Crescent Kebne 2016
Full Star 1
2.2
(2)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
köptes monterad av sportia. kedjan hoppade av efter en vecka,, ungefär samtidigt som jag fick punka, trots Crescents "punkteringsfria" däck. När jag kollade fälgen satt fälgbandet helt snett, och blottade ekerhålen. Inte kvalitet. Köp en Scott eller Trek istället.
*Redigerades 5 år sedan
Asus EeeBook E402SA-WX014T
Full Star 1
2
(1)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Man får vad man betalar för...men jag trodde inte att det kunde vara SÅ dålig. En processor som är så slö att tio år gamla laptops framstår som fräscha. Om du, likt jag, vill kunna scrolla nerför aftonbladets hemsida utan att den "hackar sig neråt", lägg till femhundra spänn och få en laptop värd namnet. Dessutom proppfull med bloatware som, med win 10, fyller upp 28 av 32 GB minne. Vilket får datorn till att köra ÄNNU långsammare. Vissa enklare spel kunde jag inte ens köra (för mkt som körde, för lite ledigt minne)
*Redigerades 5 år sedan
Titan Fitness GO V100
Full Star 1
3.8
(10)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Haft den en dag. Om du är vältränad ska du inte ha den här. Alldeles för lätt motstånd, även på högsta nivån.
*Redigerades 6 år sedan
Haga Cykel
Usel
(11)
Usel
7 år sedan*
Följer inte konsumentköplagen. Dvs upplyser inte - ens när man ringer dem - om sånt som är väsentliga fakta vid ett köp. Bara en massa säljsnack. Sen, när man ringer och påtalar detta, säger de bara att "så är det med internethandel".
*Redigerades 7 år sedan
Bosch MUM52120
Full Star 1
3.3
(2)
1 929 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Hämtade den igår. Har ingen erfarenhet av andra matberedare Min fru gör en deg i beredaren, och den ger ifrån sig ett högt, pipande ljud. Man kan lätt tro att vi fått tag i ett måndagsex (=fel på motorn), men efter att ha kollat några youtubeklipp av Boschs MUM5-serie inser jag att de faktiskt låter såhär. Allihopa, oavsett hastighet. Som sagt, det kan säkert bereda en hel del mat, men ingen köksapparat ska behöva låta såhär.
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1