Prisjakt

Unregisteredfa413b88

11
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Trekstor SurfTab Wintron 7.0 W10 16GB
Full Star 1
2.8
(5)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*
Helt fantastisk som nostalgidator. Alla mina gamla MSDOS och Windows program fungerar perfekt på den ( Mathematica, E-Bridge, QBasic, Office 97, Bonniers Lexikon, Norton Commander etc.) Med lite mer lagringsutrymme för kommande Windows uppdateringar och bättre batteritid (som kan dock avhjälpas med små bärbara laddare) skulle bli den bästa all-over backup datorn i fickan med fördelar som ingen Ipad eller Androidplatta kan komma i närheten av. Jag är helt överraskad av att Microsoft fortfarande lägger ner tid för en chanslös Mobile Windows när man har en fullständigt Windows 10 version, egentligen utan konkurrens i mångsidighet och smidighet, för mobiler och surfplattor.
*Redigerades 5 år sedan
Intel Compute Stick STCK1A32WFC
Full Star 1
2.4
(10)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Bra idé att göra TV-n allmäktig med hjälp av en Intel Computer Stick för en billig peng. Den fungerar bra med Windows 8.1 men försök bara att följa uppgraderingsrådet till Windows 10 från Microsoft. Första exemplaret blev helt död efter flera timmars arbete med uppgraderingen. Det andra exemplaret från Webhallen var ärligare. Den åtminstone återställer Windows 8.1 efter flera timmars arbete så nära som 84% från lyckad Windows 10 uppdatering. Önskar jättarna Intel och Microsoft Gott Nytt År till varandra?
*Redigerades 6 år sedan
Asus EeeBook X205TA-FD005BS
Full Star 1
3.3
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
Underbar dator som gör att man slutar längta efter dyr Macbook. Lätt och ljudlös med fantastisk batterihantering. Laddas snabbt och kan stå i vänteläge hela dagen nästan utan strömbehov. Som bokläsare är nästan perfekt men PgDn/PgUp tangenterna kan bara nås genom nedtryckningen av Fn tangenten.
*Redigerades 6 år sedan
DmTech Tablet 1168QC
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*
Äntligen en bra surfplatta för en pensionär. Den har en underbar stor skärm, snabb processor och bra batteri. Den är dessutom lätt ( väger runt 750 g ) och otroligt billigt. Det enda som jag inte är helt nöjd med är det svaga ljudet som man lider inte av om man har en Sony bluetooth hörlur.
*Redigerades 7 år sedan
Pilagården
Dålig
(8)
Dålig
8 år sedan*
Jag var tvungen att avbryta köpet på lågenergilampor. Man talar om fri frakt men när man vill betala kommer upp en uppläggningsavgift på 120 kronor som gör att lamporna blir dyrare än hos många andra i jämförelsetabellen.
*Redigerades 8 år sedan
LG Optimus Vu P895
Full Star 1
4.2
(5)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*
Optimus Vu har plötsligt slagit ut på en gång tre av mina kära apparater. Jag pratar om Iphone som är för liten för mina trötta ögon, Ipad som är för stor för att hålla i, men även Kindle Paperwhite för bokläsning i mörkret. Jag köpte den billigt för att prova på en Android mobil och har haft en underbar upplevelse. Tack LG!
*Redigerades 9 år sedan
Apple iPhone 4S 16GB
Full Star 1
3.9
(152)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Jag har köpt en Iphone 4S bunden till Telia med 24 månaders abonnemang och var aldrig nöjd med batteritiden. Nu efter 15 månaders normalanvändning när den 12 månaders garantin har gått ut är batteriet helt slut och kan ej bytas själv. Att byta batteri hos Telia som lämnar ej så mycket garanti som abonnemanget varar är en mycket dyr affär. Jag undrar om alla Iphone 4S bundna till Telia är inköpta med billigare batterier eller bara jag har otur?! Det verkar som om man måste tänka två gånger innan man köper en mobil utan lätt utbytbart batteri. Jag hatar fortfarande "slutna" mobiler som vill skicka Dig till märkesverkstaden för ett enkelt batteriibyte men jag måste ångra mig vad gäller att klaga på Iphone 4S. Med ett skruvmejselkit på 79 kronor och ett batteri på 99 kronor löste jag problemet med batteribytet.
*Redigerades 9 år sedan
Toshiba Folio 100
Full Star 1
3.4
(8)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
11 år sedan*
Toshiba Folio uppdaterad med FolioMod1.4 tredjepart mjukvaran är den bästa surfplattan som jag har prövat tack vare snabbheten och stabiliteten vad gäller wifi kopplingen. Den använder den fullständiga Android marknaden med office program, flash player,bridge play, fbreader,cool reader m.m.. Möjligheten med att själv byta batteri på bara några minuter gör den unik på marknaden.
*Redigerades 11 år sedan
MyTrendyPhone SE
Bra
(500+)
Usel
12 år sedan*
Jag köpte en Nokia N810 från företaget den 21 mars. Köpet annullerades nästa dag av MyYrendyPhone med motiveringen stt de kan inte ta emot den utförda betalningen med Nordeas Visa kort. På frågan om när jag får ttillbaka mina pengar som saknas än idag den 23 mars från mitt konto i Nordea får jag inget svar.
*Redigerades 12 år sedan
Sida 1