Kategorier
Prisjakt

nivv

Medlem sen 2009-04-08
44
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 2x4GB (CMX8GX3M2A1600C9)
4.1
(14)
485 kr
7 år sedan*
Ett av två minnen har iaf pajat i min burk. Det enda minnet som har gått sönder på ca 10 år av datoranvändande. Kanske bara otur dock. När dom fungerar är dom som alla andra minnen.
*Redigerades 7 år sedan
Asus P8H77-I
3.6
(8)
7 år sedan*
Ett av dessa har gått sönder för mig, det andra jag fick har dock fungerat klanderfritt.
*Redigerades 7 år sedan
XTZ 99 W10.16
4.5
(137)
8 år sedan*
Jag var lite nervös innan jag fick hem dem att finishen inte skulle vara tillräcklig, men tji fick jag. Lacken är riktigt bra, och jag ser absolut inga skavanker. Jag har två av dessa i ett rätt stort rum. I nuläget låter de helt klart bäst pluggade till musik. Blir fint tryck och de skämmer inte ut sig. Klart nöjd!
*Redigerades 8 år sedan
Fyndbörsen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*
Köpet gick mycket smidigt. Grymt packat. Otroligt att det kan vara frakfritt för en order som väger 60 kilo, och dessutom hem till dörren! Minus en stjärna på grund av att det gick två dagar från att ordern lades till att den skickades.
*Redigerades 8 år sedan
Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*
Absolut inget att klaga på. Skickade paketet snabbt och gratis frakt är alltid uppskattat. Även billigast på prisjakt på produkten jag köpte. Extra plus i kanten för att Hembiobutiken återanvänder emballage.
*Redigerades 8 år sedan
Gigabyte GA-E350N-USB3
3.5
(4)
8 år sedan*
Riktigt bra kort, har inte haft några problem under 1 års användning. Spelar upp 1080p helt perfekt. Kan även bitstreama HD-ljud via HDMI till förstärkare. Underbart! XBMC är även rappt. Fläkten hörs inte alls!
*Redigerades 8 år sedan
Mionix Alioth 320
3.1
(3)
8 år sedan*
Billig! Dock är den för mjuk, och texturen har för dåligt glid. Mjukheten gör att musen nästan sjunker ner i musmattan, vilket försämrar glidet. Bra att ha som extramatta. Vill man ha en bättre mjuk musmatta så kolla in Qpads mattor.
*Redigerades 8 år sedan
Mionix Naos 5000
3.9
(56)
8 år sedan*
Riktigt grym mus. Passformen är enormt bra. Har haft en Qpad 5k sen innan, men den gick tyvärr sönder. Skillnaden mellan dessa möss passformsmässigt är inte stora. Men det finns några. Mionix Naos är aningen plattare, och urgröpningen för ring och lill-finger är inte lika djupa som på Qpad 5k. Drar av två stjärnor då mjukvaran hänger sig. Har ni problem med detta testa följande: Ha musen helt stilla efter att ni tryckt på "Apply/OK". Fungerar inte det så stäng webbläsaren. Jag måste ha webbläsaren stängd för att programmet inte ska hänga sig.
*Redigerades 8 år sedan
Gigabyte GeForce GTX 680 HDMI DP 2xDVI 2GB
3
(1)
9 år sedan*
För en gångs skull är referenskylaren väldigt kapabel. Hörs inte i idle, och blir inte störande i load. Uppgraderade från GTX460 sli och är väldigt nöjd med prestandan. Behöver knappast skriva om vilka spel som kortet maxar eftersom detta kan läsas i diverse recensioner. Däremot kan jag påpeka att Gigabytes bundling var i det snålaste laget. Inga HDMI-adaptrar eller liknande ingår. Endast Molex->6pin ingår. Uppdatering: Nu har grafikkortet lagt av. Har skickat iväg det till återförsäljare. Får se vad som händer. Troligen ett dåligt exemplar jag fått. Därför 7/10
*Redigerades 9 år sedan
Corsair HS1 USB
2.8
(6)
10 år sedan*
Extremt sköna lurar. Jag tycker att mina har klarat sig bra, har haft dom snart ett år och fungerar hur bra som helst. Komforten är på topp! Uppdatering: Ljudkortet började brusa så jag fick tyvärr byta ut dem.
*Redigerades 9 år sedan
Sida 2