Kategorier
Prisjakt

nivv

Medlem sen 2009-04-08
44
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Britax Primo (inkl. Isofix bas)
3.1
(7)
1 999 kr
5 månader sedan
Förstår inte vad föregående recensenter pratar om. Isofix-basen har jag av och påmonterat flera gånger. Enkelt och det tar max 2 minuter. Suffletten är också enkel att justera och låter inget alls. Har inget att anmärka på så 5/5
Capidi Baby Alarm
4.2
(20)
895 kr
ett år sedan
Dåligt ljud, och alldeles för lågt. Gör man något i ljudnivå som ett samtal överröstas monitorn. Led-lamporna blinkar hejvilt men det kommer inte mycket ljud alls. Blev en retur på denna. Synd
Metabo KGS 254 M
4.2
(7)
2 990 kr
3 år sedan*
Min första kap & gersåg så har ingen vidare erfarenhet. Kapar rakt direkt ur kartongen, har jämfört med en vinkelhake och det ser bra ut. Spånuppsamlingen fungerar bra. Sågen är enkel att använda, gillar att alla inställningspunkter är röda. För full pott hade jag velat ha en bättre instruktionsbok med fler tips (hur ställer man in sågen om den inte är injusterad korrekt t.ex.?) samt bättre laser. Lasern gör sitt jobb perfekt, men lyser för svagt.
*Redigerades 3 år sedan
Corsair Carbide Quiet 400Q (Svart)
2.9
(3)
3 år sedan*
Funkar fint att bygga i. Gillar att det inte skriker "kolla mina rgb-leds". Ogillar att reset och power-knappar sitter på ovansidan då dessa kan tryckas in av misstag (läs katt)
*Redigerades 3 år sedan
Proshop
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*
Beställde ett Palit Gamerock GTX 1070. Efter ett par veckor började kortet strula, fick artefakter i vissa spel med krasch till följd. Skickade iväg kortet till Proshop, fick ett nytt inom 4 dagar. Riktigt bra!
*Redigerades 4 år sedan
Childstore
Usel
(3)
Utmärkt
7 år sedan*
Beställde en produkt innan tolv dagen innan, hade försändelsen klockan tolv nästa dag. För 10 stjärnor hade jag gärna sett att paypal hade accepterats.
*Redigerades 7 år sedan
CDON
Bra
(500+)
OK
7 år sedan*
Support/kundservice: Support är som andra säger under all kritik. Hade ett ärende där jag frågade om en tekokare hade värmerören synliga eller ej. Fick svaret (två dagar senare!) "Ja, det finns en behållare för vatten". Källa: http://i.imgur.com/Qadqvrb.png Det säger lite om kundservicens nivå. Leverans: Tar alltid en dag längre att få grejerna jämfört med konkurrenter. De flesta andra skickar samma dag som ordern kom in (innan 17:00), cdon brukar vänta en eller två dagar. Priser/Sortiment: Har bra sortiment på det mesta, och bra rabatter. Enda anledningen till att handla från CDON egentligen. Slutsats: Har du ingen brådska och gillar kass kundservice så är CDON ett ställe för dig Edit: Höjer betyget två stjärnor då jag fått bra hjälp av supporten denna veckan. Problemet var att produkten jag fick inte motsvarade produktbilden på hemsidan. CDON erkände felet och erbjöd mig fri retur. De erbjöd också sig att fixa problemet så att min produkt blev komplett.
*Redigerades 7 år sedan
Corsair Hydro H80i 120mm
3.6
(14)
7 år sedan*
Tycker att denna kyllösning är en bra kompromiss. Nu är det så att min processor (3770K) är svårkyld på grund av tillverkningsprocessen. Den går lätt att få tyst med programvaran, eller om man hellre vill koppla in fläktarna till moderkortet så går det också. Jag ställde in en egen fläktkurva då "Quiet"-läget lämnade lite att önska. Själva pumpen har jag inte hört alls. + Grym byggkvalité (gängorna i radiatorn verkar ge med sig efter ett tag, mina har hållt hittills). + Fläktarna flyttar mycket luft, vilket krävs eftersom radiatorn är så pass tjock + Hyffsat enkel installation + Bra kylförmåga + Skoj att ändra färg på ledsen :)) - Programvaran är inte särskilt användarvänlig - Gängorna i radiatorn i klenaste laget
*Redigerades 7 år sedan
Corsair AX860 860W
4.6
(10)
2 295 kr
7 år sedan*
+ Inget coilwhine + Fläkten har inte gått igång än (i7 3770K, GTX680 + 3-4 diskar) + Trevlig kvalitetskänsla + Kvalitetsaggregat från Seasonic + Billigare än det sämre presterande AX860i (Bygger på plattform Flextronics som har något sämre renomé) + Medgörliga kablar. Lätta att böja som man vill - Hade varit trevligt om alla kablar hade haft samma utseende. ATX - CPU - samt PCI-kablarna är sleevade, medan resten av kablarna är platta. Sleevingen är dock riktigt snyggt gjord och kablarna inuti strumporna är svarta.
*Redigerades 7 år sedan
Noctua NH-L9i
4.2
(13)
448 kr
7 år sedan*
Kyler ca 5 °C bättre än intels stock fläkt under max belastning. Har en i3 4330. Denna är givetvis mycket tystare är original-fläkten och tar dessutom upp mindre plats. Fint att Noctua äntligen använder sig av PWM-fläktar. Passade fint på mitt Gigabyte H87-WIFI mini-itx.
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1