Prisjakt

Pacwim

Medlem sen 2009-04-08
11
Bidrag
10
Hjälpsamröster
TCL 75P615 75" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Smart TV
Full Star 1
5
(2)
P
Pacwim
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Köpte den för 6990kr på elgiganten, en 75" :are för det priset är svårt att slå Bilden är mycket bra, kollar på fotbolls VM utan problem. När jag körde HBO nordic med fin upplösning kom den till sin rätt. Anpassning av ljus från omgivningen funkar fint. Negativa är kanske lite få inställnings möjligheter på bilden samt att jag tyckte den var tung, å andra sidan är den ju stor.

Xiaomi Redmi Note 11 Dual SIM 4GB RAM 128GB
Full Star 1
4
(1)
1 726 kr
P
Pacwim
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Mycket prisvärd, köpte två till ett par grabbar i 10års åldern för 1990kr/st. Bra med stort batteri och lagring. Funkar bra till spel och enkel kamera användning. Positivt överraskad att skal och skärmskydd följde med med, slapp jag köpa till det.

Bygghemma
Bra
(500+)
P
Pacwim
11 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Köp inte större varor via nätet, otroligt dåliga villkor med returärenden! Köpte en pergola Jabo 3x3m, monterade endast ihop två stolpar och såg att det blev för litet. Packade ihop allt noggrant, tog kort på proceduren, inga skador på produkten. Men ändå gav man inte ett återköp till fullt värde. Köpte den för 4843kr fick tillbaka 2460kr....över 2400kr i sjön??!, 795kr i standard avgift och resten i "värdesänkning". Dessa villkor på returrätt är förkastliga! Fick också ta ledigt en dag från jobbet för att sitta och vänta på att DHL skulle komma och ta returen då man inte kunde boka en tid för upphämtning. Ok om man hade beställt på nätet via Kina så är det en risk. Men ett svenskt företag med flera fysiska butiker?

Huawei P30 Pro Dual SIM 6GB RAM 128GB
Full Star 1
4.5
(47)
4 483 kr
P
Pacwim
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Finns inte mycket att klaga på! Lite ologisk i menyerna men man lär sig. Lite lurigt med bra displayskydd då det är böjda sidor Kameran är sjukt bra i mörkare situationer. Batteriet är fantastiskt och snabbladdningen på 40W gör det enkelt att ha bra laddning med sig jämnt. Skärmen är riktigt bra!

Bose Home Speaker 500 WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
2.7
(3)
3 439 kr
P
Pacwim
11 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Helt otroligt att denna inte är bakåtkompatibel med sound touch serien! Sitter man som jag med sådana och vill utöka systemet är man rökt! Om man åtminstone hade kunnat lägga till gamla högtalare bara för att kunna spela upp låtar. Vilket inte är ett problem mjukvarumässigt sätt Tog det för en självklarhet när jag köpte den. Ville få röststyrningsfunktionen med samma varumärke. Blev en retur direkt och fundering på att byta till sonos men dyrt blir det... Snacka om att inte bry sig om sina gamla lojala märkestrogna kunder, som köpt på sig produkter och pratat gott om märket Ljudmässigt är denna produkt mycket bra men får endast 1 stjärna då Bose fått hybris och vill ockra... Hur blir det om 5år? Kör de samma metodik igen? Sånt här beteende lönar sig inte... Känns inte framtidsäkert..

Bose SoundTouch 30 III WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3.8
(5)
P
Pacwim
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Riktigt bra ljud, testlyssnade i butik mot andra, sonos och marshall kom till korta. Smidig fjärrkontroll behöver inte fippla med mobilen utan kör favoritlista direkt från spotify. Samma gäller knapparna 1-6 på enheten, kör även en katalog från NAS:en Har den i vardagsrum på 45kvm vilket den klarar utan problem. Gillar lite bas, så ljudet passar mig. Byggde en egen hörnhylla på väggen och fick undan den bra. Mycket bra app som kommer till. Märks att man lagt tid på att uppdatera den med funktioner senaste åren, trots att högtalaren kom 2016. Tex webbradio finns det både svenska och hur mycket som helst med internationella kanaler Blir fler i denna serie till kök och badrum Inte mycket att klaga på men negativt är att den är tung men känns å andra sidan att det är det som bidrar till bra ljudkvalité.

Sharp SJ-S2251E0I (Rostfri)
Full Star 1
3
(1)
P
Pacwim
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Låter som ett tröskverk, eller snarare fläkten invändigt. Går konstant hela tiden. Inte i intervall som gamla frysen Vakumet som blir när man stängt dörren är svår att övervinna när man ska öppna. Hela frysen glider omkring på golvet. Måste föränkra den i väggen. En fotpedal vid öppning hade varit bra. Men kylan är bra och den är prisvärd

Sharp SJ-L2350E0I (Rostfri)
Full Star 1
4
(1)
P
Pacwim
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Väldigt prisvärd, kallvatten behållaren tar dock onödigt mycket plats. Ger bra kyla och låter ok

Indamix Scandinavia Adria V (Vit)
Full Star 1
4
(1)
P
Pacwim
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Väldigt lång leveranstid Badkaret var mycket prisvärt Allt funkar inga krusiduller och inga problem med installationen. Badkaret var dock 170cm långt vilket jag missat, hade behövt 180cm. Sitta 2st i bredd var inga problem Köpte varianten med värmare och den funkar utan problem.

Broil King Crown 490
Full Star 1
4
(1)
9 499 kr
P
Pacwim
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Ett djävlulskap att skruva ihop då skruvarna ska in i ogängad plåt. Bra hetta från brännarna och konstruktionen känns gedigen. Mycket roliga tillbehör, funderar på att komplettera med rostfritt galler... Får se hur gjutjärnet håller sig. Bra grillyta räcker för en fest. Köpte den för 4995kr på bauhaus, kändes som mycket prisvärt