Unregistered22236fa5

23
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Pro-Ject Elemental
4.2
(2)
1 990 kr
2 år sedan
För alla som vill påbörja eller som jag, återuppta vinyl och har en begränsad budget. Köp denna! Den är verkligen fantastisk. Spelar auktoritet jag inte trodde var möjligt för denna förhållandevis blygsamma peng. Att den är minimalistiskt snygg, gör inte hela sämre. Enda lilla enda jag kan sakna, är ett lock, inte just för damm i första hand, utan att tonarm och pickup är helt oskyddade.
AOC Agon AG272FCX
2.8
(2)
3 år sedan
Här är den perfekta skärmen för alla som inte har lust eller råd att lägga upp 5-7 tusen för ett grafikkort, för att köra pixelrace. Panel är riktigt bra,kontrast är i topp av skärmar,svärtan är fantastisk. Bakgrundsbelysning är mkt jämn över hela panelen. Färger direkt från kartong är lite tveksamma om man tänker sig annat än spel. Men det tämligen enkelt att justera in färgrymd så skärmen blir mer " all round". Fotokorrekt? glöm det. Över satuerade färger som, är kalas för spel, med en fantastisk kontrast! Fresync 144hz Material och byggkvalitet är förstklassig. Mycket nätt och snygg på datorbordet. Det är närmast häpnadsväckande att man får så mkt kvalitet för knappa 3500:- T o m menysystemet är bra. Med joystick one button. Eller remote control. Ett av mina bästa köp någonsin.
Lenovo Legion Y27g
3.7
(2)
5 990 kr
3 år sedan
Riktigt bra VA panel, kontrast, färgomfång och ljusstyrka (mkt ljusstark) på topp. (testat med lagom.nl och Ezio monitor test, med riktigt bra värden. (inte bästa, men riktigt bra) Direkt ur kartong är färgerna lite återhållna, men det finns mkt goda möjligheter att anpassa efter smak och behov. Mycket välbyggd, lite av premium skärm till budget pris. Mycket bra stativ, och inte minst diskret. Förmodligen den billigaste och mest prisvärda 27" skärm med Gsync 144Hz på den svenska marknaden. + Panelen konstrat och färgomfång + Gsync/144Hz + Usb Hub + Bra stativ och diskret. - Knappar och meny system - Meningslösa pre set" i meny Ps Gsync är makalöst. Med tanke vad grafikkort kostar numer, så är det nästintill billigare att hoppa över att uppgradera grafikkort och köpa en gsync skärm. PPS Då Elgiganten numer höjt priset avsevärt från de 4290 jag betalade till 6990 är den inte den billigaste 27/g sync.
Exibel GKX-C (Nordisk)
3.4
(4)
3 år sedan
Med tanke på priset är det inte annat än ge det full pott. Kvalitetkänslan är riktigt högt, överdel i aluminium ger ett snyggt utseende,gediget bygg med ett jämnt och behagligt tryck på tangenterna. Spontant känns det otroligt prisvärt! Det var väldigt många år sen jag använde mig av ett mekaniskt tangenbord,så jag kan inte uttala mig om hur det står sig mot andra mekaniska tangentbord, som kan kosta både 2ggr-3ggr mer. Stort plus på att med helt avstängd belysning är det snyggt diskret! TKL är även det ett stort plus Topp köp! Bra jobbat Clas!
Raijintek Styx (Silver)
2
(1)
4 år sedan
Snyggt till mycket snyggt chassi. Helt ok att bygga att bygga, så länge man tänker till lite över vilka komponenter man vill ha, främst nätagg höjd/längd förhållande längd grafikkort samt även, hårddiskar oavsett 2.5 eller 3.5, då kan det vara svårt att få till det med passning av strömkablar till hårddisk. Men som sagt, snyggt och rimligt ok att bygga om man tänker sig för. Minus och det är ett rejält minus, riktigt rejält minus, t o m ett dubbel plus fett minus. Sidoplåtar fäst med stålskruv i ganska så tunn (2mm) aluplåt minsta lilla fel inpassning av skruv, eller förväntar dig lossa sidoplåt fler än Två gånger, så får du inte ur skruvarna. De roterar pga stålskruv tuggat aluplåt till mjukt aluflis i gäng. + Snyggt, + Helt ok att bygga - Ganska dyrt och egentligen rent skräp.
Q Acoustics Concept 20
4.4
(6)
3 990 kr
6 år sedan
Jag kan bara sälla mig till vad som sagts tidigare, det är en fantastisk liten högtalare. Även jag som någon här nedan, kör med en NAD D3020, och det verkar vara en mycket lyckad kombination. Små apparater men ett mycket stort ljud.
Sida 1