Kategorier
Prisjakt

Björn86

Medlem sen 2009-03-26
183
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
Usel
4 år sedan*
Vanligtvis snabbt och bra. Vid beställning av en nintendo switch, står produkten som skickad 29/3. 31/3 finns inget paket loggat på kolli id't och supporten kan inte spåra eller t.ex ringa lagret och fråga om vart paketet är. "Ring på måndag så kanske jag kan kolla" Spelbutiken får gärna kontakta mig för att få ett bättre, uppdaterat betyg. order 5746754
*Redigerades 4 år sedan
Garmin Zumo 390LM (Europa)
2.1
(4)
3 999 kr
5 år sedan*
Vet inte vart jag ska börja med mitt missnöje... Produkten... ja jag har inte ens kunnat starta enheten. jag kopplar in den i datorn och får alla uppdateringar installerade.. bra jobbat garmin. De positiva upplevelserna slutar så långt just här. Garmin gör lite, eller till och med ingenting för att få användaren att känna mervärde. Jag vet inte hur mycket batteri min enhet har laddat? Jag vet inte när jag den är färdigladdad så jag kan få starta min enhet och klämma och känna på menyerna, jag kan inte heller ladda min enhet i datorn samtidigt som jag är i menyerna. Användarvänligheten är miltals ifrån den man får när man startar en tomtom. Jag äger en billig tomtom gps inköpt för ca 900 kr. Det medföljande programet till tomtom är så många resor bättre än garmin express som säger sig kunna ge mig "enhetsinformation" den enda information det innebär är hur mycket minne jag har kvar. ingenting om laddat batteri, kart version eller anslutna bluetooth enheter. Om jag nu laddar enheten i 5 timmar och den sen fungerar bra så gör det inte så stor skillnad på betyget för det första intrycket är det som för mig brukar leva kvar. Visst jag kan höja mitt betyg till kanske 5, men hade de ramat in presentationen snyggt och tagit hans om sin användare skulle mitt betyg bli betydligt högre. SÅ BASECAMP: De positiva aspekterna är ju helt klart ruttplaneringen som jag tycker fungerar ypperligt, jag har överfört min skräddarsydda rutt till min garmin (som laddas :) och förmodar att det kommer fungera utan problem. När jag startade programet för första gången fick man välja vilken fordonstyp jag kör. I mitt fall var det MC, i det fallet säger den sig undvika grusvägar och motorvägar. fine, alla vill inte åka grus. men det vill jag. hittar ett annat alternativ. Motocross, det låter som ett bra alternativ.. Inte då, även motocross ska tydligen undvika grusvägar... garmin.. man kan senare gå in och finjustera dessa inställningar, men att man inte kan göra det i startläget sänker mitt omdöme något. Det är definitivt inte alla som skulle kunna luska fram den menyn för att ändra denna inställning. En mindre detalj som jag också är mindre nöjd med är BaseCamps oförmåga att använda en skärm med 21:9 format. den stretchat då ut kärtan istället för att bredda den. Garmin för fan, fixa er skit! Inte ofta man blir missnöjd med ny elektronik, bravo!
*Redigerades 5 år sedan
MediaMarkt
Bra
(500+)
Usel
6 år sedan*
Totalvärdelös webshop. Efter att ha beställt en produkt 4/9 som finns i lager. Jag får sedan en orderbekräftelse där det står följande "Uppskattad leveranstid Beställningen skickas från oss senast nästa arbetsdag. Leveransen tar sedan 2-5 arbetsdagar. Har du valt tilläggstjänster som t.ex. installation kan det tillkomma ytterligare några dagars leveranstid." Efter att inte ha fått något besked över huvud taget skickar jag nästkommande vecka ett mail till kundtjänsten där jag frågar vart min beställning tagit vägen väljer mediamarkt att inte svara på mailet över huvud taget. Jag kommer ALDRIG igen beställa härifrån och jag avråder starkt andra från att göra det. Mediamarkt är ett gäng fifflare, damen som jag talade med på kundtjänst hade ingen möjlighet att kontakta lagret för att få iväg min produkt eller ens kunna påverka eller återkoppla gällande ordern. Lägg Ner!
*Redigerades 6 år sedan
Webhallen
Bra
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*
STRÅLANDE SOM VANLIGT!
*Redigerades 8 år sedan
Microsoft Xbox
4.3
(910)
995 kr
10 år sedan*
Lysande skördetröska till maskin, håller i ur å skur
*Redigerades 10 år sedan
Nintendo GameCube
4.1
(212)
949 kr
10 år sedan*
Den gör ett ypperligt jobb att spela upp windwaker!
*Redigerades 10 år sedan
AC Ryan Playon! HD Mini
3.8
(23)
10 år sedan*
mkt prisvärd produkt. klarar i alla de fall jag har testat DTS HD MA samt TrueHD. Köpköpköp
*Redigerades 10 år sedan
Rocky (1976) (BD+DVD) (US)
4
(4)
10 år sedan*
Klart bästa filmen i serien, och Sylvesters starkaste skådespelarinsats någonsin. En sann positiv överraskning för som tidigare rocky/sylvester tvivlare.
*Redigerades 10 år sedan
Final Fantasy VII: Advent Children (2-Disc) (UK)
3.8
(15)
10 år sedan*
lång transport sträcka med ett mäktigt slut för alla oss nostalgiker.
*Redigerades 10 år sedan
Crash
4.1
(149)
30 kr
10 år sedan*
underbar film om vårat (amerikas) inte så fördomsfria samhälle, klart sevärd!
*Redigerades 10 år sedan
Sida 1