Prisjakt

TheChosen1

Medlem sen 2009-03-17
4
Bidrag
2
Hjälpsamröster
F.E.A.R. (PC)
Full Star 1
4.1
(4)
87 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
12 år sedan*
verkligen ett fantastisk roligt spel, grafiken är ju inte den bästa men hur skrämmande som helst att spela på natten ändå, klarar nästan inte av att spela :S Värt det! Garanterat!
*Redigerades 12 år sedan
Cyber Snipa Sonar 5.1
Full Star 1
2.9
(6)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
13 år sedan*
Mycket bra headset, bättre än mina förra Steelseries 5H V2. Krönglar dock med mick-ljudet vilket är för lågt, men det är nog bara jag som inte är så tekniskt :) Dock fick jag huvudvärk av remmen mellan lurarna den första veckan men gick snart över, nu tycker jag de är extremt bekväma! kontrollen som sitter vid sladden där du kan stänga av/på micken och höja/sänka volymen är det ganska dålig kvalitet på dock vilken drar ner betyget en stjärna Prisvärda till max!
*Redigerades 13 år sedan
Roccat Kone
Full Star 1
3.6
(23)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
13 år sedan*
Jag förstår mig inte på folksom påstår att denna musen har dplig kvalitet, Å NEJ! MYCKET högre kvalite, och den som tycker att programvaran är krånglig/svår att installera håller troligen inte på med sånt mycket. kan du installera ett vanligt spel kan du instella Kone, andvänder samma princip. Och gällande scrollern, min har hållt i 6 månader. och till jonkan, jag har en musmatta som kostade 10 kr och har aldrig upplevt ett sådant problem, prova andvända TCU´n, en grej du kan trycka på i programvaran du installerar så anpassar sig musen efter ditt underlag. Jag gick också från en G5:a och tittar inte tillbaka. min kompis har en Razor Lancechis, men den ligger obekvämt i handen vilket är motsatsen till ROCCAT Kone. +DPI´n (3200) +10 knappar, varav 8 inställningsbara att göra olika saker (byta låt, höja dpin osv) ligger bekvämt i handen +otroligt läcker +Det är ren kvalité rakt igenom till skillnad fron Razers +Värt sitt pris! (om inte mer!) ------- - ibland, händer kanske en gång var 3:e vecka, så t.ex. trycker jag in musknapp 3 men musen reagerar som om jag tryckte på musknapp 4. dock väldigt sällsynt!
*Redigerades 13 år sedan