Kategorier
Prisjakt

Unregistered225ce149

584
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Star Wars: Battlefront (PS4)
3.5
(19)
108 kr
4 år sedan*
Helt bort sölat spel me tanke på en försvunnen singel player kampanj godkänt förövrigt och riktigt star wars känsla me tyvärr så är helt ointressant i min mening. Grafiken och spelkänslan va riktigt bra men ett spel som hade kunnat bli en stor succé men snarare tvärtom.
*Redigerades 4 år sedan
Batman: Arkham Knight (PS4)
4.3
(14)
138 kr
5 år sedan*
Helt okej spel när man väl kommer in i det. väldigt långtråkigt i början me tanke på Batmobilen som är en del av orsakerna till spelet annars ett kanon spel som dom 2 tidigare spelen Arkham city,asylum och de sämre delen serien origins. hyfsat bra story fram till slutet av spelet. ser fram emot om det kommer restaurerade HD versioner av Arkham City och Asylum på PS4 bara rekommendera.
*Redigerades 5 år sedan
Assassin's Creed: Syndicate (PS4)
4.1
(10)
136 kr
5 år sedan*
Helt godkänt klart bästa Assssins creed på länge helt bugg fritt den här gången mycket aktiviteter under spelet och och dubbla karaktärer under uppdragen och en mycket spännande story variationer på erövring av marker. Rekommenderar stort.
*Redigerades 5 år sedan
Assassin's Creed IV: Black Flag (PS4)
3.6
(24)
148 kr
5 år sedan*
Riktigt bra spel klart bättre än uppföljaren till Unity Riktigt fina miljöer och kraftfulla sjöslag ser fram emot Syndicate.
*Redigerades 5 år sedan
Thief (PS4)
2.2
(5)
168 kr
5 år sedan*
Kanske inte bästa spel i stealth genre. Väldigt fin grafik något långtråkigt seg story själva vapen utrustningen är något sämre än dom tre första Thief spelen. Själva spelet är godkänt.
*Redigerades 5 år sedan
Assassin's Creed: Unity (PS4)
2.6
(16)
144 kr
5 år sedan*
Helt okej spel några små buggar kvar på vissa ställen. storyn är helt relativt okej och spännande ser fram emot det nya delen av AC6 Syndicate rekommenderas till ett priset som är idag dags läget.
*Redigerades 5 år sedan
Dying Light (PS4)
4.2
(10)
322 kr
5 år sedan*
Inget klaga på absolut det mest stämningsfulla på länge med blandat Skräck överlevnad mycket bra grafik och fel fria buggar väldigt kul hoppas på en uppföljare på dying lights
*Redigerades 5 år sedan
Wolfenstein: The New Order (PS4)
4.1
(16)
177 kr
5 år sedan*
Ett helt okej Spel med kort story. Grafiken och vapnen riktigt bra klart sämre än dom förgående spelen.
*Redigerades 5 år sedan
Wolfenstein: The Old Blood (PS4)
3.6
(6)
174 kr
6 år sedan*
Ett någorlunda roligt inte alls lika roligt som dom tidigare wolfenstein spelen. Väldigt långtråkigt dåliga vapen. hade hoppas på bättre.
*Redigerades 6 år sedan
Middle-earth: Shadow of Mordor (PS4)
3.5
(10)
180 kr
6 år sedan*
Riktigt roligt spel med en hel del. Möjligheter till spännande uppdrag Grafiken är en riktigt bra det är inget klaga på ett spel att rekommendera till varje pris för dom som gillar en blandning mellan Äventyr/Stealth/Fanatsy
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1