Prisjakt

oHYRA1

Medlem sen 2009-03-05
19
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Eleiko Classic Flat Bench
Full Star 1
3.8
(1)
6 879 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Eleiko är ett av de största märkena inom träningsvärlden och denna bänk håller världsklass!
Philips 32PHT4101
Full Star 1
3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Klar, skarp och trevlig bild, med tillräcklig ljusstyrka för tittande under dagtid. Ljudet räcker gott och väl till för alldagligt tv-tittande. En bra tv för det lilla rummet eller sovrummet.
*Redigerades 5 år sedan
Nya Musik
Bra
(4)
Utmärkt
6 år sedan*
Väldigt snabb leverans och väl förpackat. Bra info om hur ordern tas omhand via mail.
*Redigerades 6 år sedan
Budo & Fitness Butikerna
Usel
(37)
Usel
7 år sedan*
Min sambo och jag gjorde en beställning och efter 1 månad ringde jag och undrade varför inga varor kom. Varorna fanns då i lager och skulle nu skickas ut. Efter ännu en månad med uteblivna varor fick det bli ett samtal till och varorna skulle nu skickas ut. Alla varor utom en var rätt och för den felaktiga som på deras beslut bytts ut mot en annan produkt skulle vi få tillbaks pengarna, då de bjöd på denna vara. Inga pengar har ännu kommit tillbaks trots flera samtal med kundtjänst. Pratade med kundtjänst idag 26/8 -14 och de skulle höra av sig angående detta så vi får se om det löser sig. Till deras försvar sa kundtjänst att de haft problem med sitt beställningssystem. Skulle dock starkt avråda folk att beställa från Budo & Fitness innan de ordnat upp detta.
*Redigerades 7 år sedan
Fender American Standard Telecaster Maple
Full Star 1
3.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 år sedan*
Underbara gitarrer. De med tilt-neck är väldigt trevliga och går justera in i perfektion.
*Redigerades 8 år sedan
Marshall Class5 Combo
Full Star 1
3.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*
Perfekt för hemmabruk alternativt litet pubgig. Med lågeffektsläget är den perfekt hemma då du kan få den att bryta upp fint utan att ljudet är för högt. Ovanligt högljudd förstärkare i vanliga läget. Man ska inte låta sig luras av att den är på 5W. Fantastiskt ljud och mångsidig.
*Redigerades 9 år sedan
Harman Kardon AVR 156
Full Star 1
4.1
(5)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Bra förstärkare som köptes på Elgiganten för 1990kr +Väldigt lätt att ställa in och ger bra kraft till högtalarna. Stilren, blir inte för varm så har man "trångt" tar den inte skada av det, så länge den inte är helt täckt. Bra fjärrkontroll där man kan programmera in de andra enheterna så den blir som en multi-fjärr. Enda minuset är att det inte är helt lätt att ändra surroundläge, utan man måste gå in i menyn. "Bang-4-The-Buck" 8/10 Uppdatering: -Efter ett par dagar gav min förstärkare ut ett gnällande brus i högtalarna. Kontrollerade alla komponenter som var inkopplat och det visade sig vara förstärkaren som var felande. Jag fick snabbt en ny av Elgiganten.
*Redigerades 9 år sedan
Elgiganten
Bra
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*
Köpte en förstärkare på [email protected] Efter 3-4 dagar började min Harman Kardon AVR-156 ge av sig ett tjutande i högtalarna. Konstaterade efter att testat alla komponenter som var inkopplade att de var felfria, problemet låg hos förstärkaren. Var in till Elgiganten Megastore (Karlstad) och berättade om mitt dilemma. På ett ögonblick var en ny snabbt reserverad åt mig som ska komma imorgon. Kanonservice!
*Redigerades 9 år sedan
Plexgear DX5000 2.1
Full Star 1
3.3
(5)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Bra ljud för de pengarna men jag har antingen en väldig otur eller så är det varierad kvalitet på produkten. Bytt tre subwoofers för de brummade. När det väl var ordnat började högtalarna brumma. Nu har garantitiden gått ut.
*Redigerades 10 år sedan
Sida 1