Lovi

Medlem sen 2009-02-10
17
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Sportshopen
OK
(329)
Usel
ett år sedan

Bra produkter och bra prser, men de skryter med snabba leveranser... i dagens onlinebutiker anser jag att man med "snabba leveranser" plockar godset samma dag, idag är arbetsdag 3 och godset inte skickat än.

MediaMarkt
Bra
(500+)
Usel
Redigerades 6 år sedan

Otroligt dåliga på att ta hand om sina kunder. Skickade in en förfrågan i Torsdags 22/9 om min beställning. Har inte fått svar än. Idag ringde jag in och avbeställde. Tveksam om jag någonsin köper något från Media Markt igen.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
OK
Redigerades 13 år sedan

Beställde 3 augusti en tv-bänk på Webhallen, först stog det att den skulle komma in den 18 augusti. När jag då ringer dagen efter så kan de inte lova att jag får en pga det är många som beställt och inte har något kösystem. Enligt deras lagersaldo ligger det 2 st hos leverantör. Jag frågar då om jag inte kan få en sådan skickad till gbg så jag kan komma å hämta den. Då förklarar de att dom har beställt hem fler (altså de som de inte kan lova att jag får.) De enda som ger betyget 2 är för trevlig kille i telefonen. Men själva Webhallen borde ha ett bättre bemötande och system. Det va sista gången jag beställde något på Webhallen. betyg 2a Betyg ändrat pga. att webhallen kontaktat mig och bett om ursekt. betyg 5a

EDCON SE Webshop
Utmärkt
Redigerades 13 år sedan

Inget att klaga på. Mycket trevlig och hjälpsam kille! Kan jag varmt rekomendera!

Pioneer Kuro KRP-600A
Full Star 1
4.6
(6)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 13 år sedan

Finns inte så mycket att säga!!! Sjukt bra bild, bästa jag sett och stor är den också :).

Naim HDX
Full Star 1
3.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 13 år sedan

Sjukt najs produkt. Såg och lyssnade uppe hos Hembioconsulten. Doc är priset lite för högt för en låginkomsttagare som mig. Men har du 60k över och lyssnar på mycket CD musik är detta ett självklart val!