Prisjakt

Unregisteredc1c15854

7
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Uppercut
OK
(500+)
Usel
3 år sedan
VARNING VARNING VARNING! Helt värdelösa! Beställde vi deras engelska sida för leverans utomlands. En vecka senare får jag sms och att jag kan hämta mina varor på Sveavägen i Stockholm? Då har de skickat fel och frågar om jag vill att de skickar den rätt när de väl fått tillbaka den? Skicka ut en ny säger jag då? Men det gick inte för det var sista som var i lager? Så måste vänta två veckor på att den ska komma tillbaka först? Tre veckor senare har jag fortfarande inte fått något och begär pengarna tillbaka istället. Undvik den här butiken.
Riva Audio Arena
Full Star 1
4.4
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan
Har haft den i en och en halv månad. Mycket nöjd. Köpte den för lite mer än 2000 och tycker den är värd pengarna. Rekommenderar
Synsam
Dålig
(36)
Utmärkt
4 år sedan*
Jättebra bemötande i Gävle, både i Nian och på S. Kungsg.
*Redigerades 4 år sedan
Budo & Fitness Butikerna
Usel
(37)
Usel
4 år sedan*
Köpte dyr utrustning som nu har gått sönder efter bara någon månad och det är ganska uppenbart att det är tillverkningsfel. När jag ringde kunde inte han som svarade hjälpa mig utan hans kollega hörde av sig och sa att jag skulle skicka tillbaka utrusningen för att kontroller om det går på reklamation. Mina mejl har gått obesvarade. Riktigt jävla trökigt och jag ångrar starkt att jag handlat från budo fitness.
*Redigerades 4 år sedan
Telefonshoppen.se
Utmärkt
(282)
Dålig
4 år sedan*
Handlar för 7000 kr. Några dagar senare trakasserar de mig med email och frågar vad jag tycker om deras service. Jättebra! Svarar jag. De svarar igen att de uppskattar mig som kund och ger mig en rabattkod på nästa gång och kan jag inte snälla skriva om dem på prisjakt också..... PINSAMT! Det här måste ni sluta med. 0.7 % rabattkod oj vad ni verkligen värnar om mig som kund!
*Redigerades 4 år sedan
Bobby Harper
Usel
(5)
Utmärkt
6 år sedan*
Jag har haft en mycket bra erfaranhet av den här butiken. Varorna kom dagen efter och kvaliten på det jag köpt var perfekt. Det märks att dom verkligen bara säljer bra grejjer.
*Redigerades 6 år sedan
IKEA Allak (Arb. stol)
Full Star 1
3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
12 år sedan*
Ser bra ut men är tyvärr inte speciellt bekväm får ont i ryggen
*Redigerades 12 år sedan