Waxinator

Medlem sen 2009-01-25
20
Bidrag
23
Hjälpsamröster
Granngården
OK
(500+)
Usel
Redigerades 2 år sedan

! Undvik Granngårdens Internet butik ! Jag har sänt flera mail med bilder, ringt kundtjänst tre gånger och slutligen valt att makulera ordern. Det är nu upp till dem att hämta sina 100 kg Hönsfoder vid tomtgränsen. De har MÄNGDER av riktigt dåliga recensioner som bara besvaras med standardfraser. "Tack för ditt omdöme. Vi beklagar verkligen att du upplevt köp och kontakt med Granngården besvärligt. För tillfället är det högsäsong och högt tryck vilket dessvärre även har lett till längre leveranstider samt länge handläggningstider och beklagar att det har drabbat dig..." Ett väl skött företag ska ej ha denna stora mängd reklamationer så de inte hinns med. Undantagsvis har leveranser fungerat men vid minsta fel hanteras ärenden i snigelfart. De lokala butikerna har kompetent och service inriktad personal !

WD Red WD40EFRX 64MB 4TB
Full Star 1
4
(49)
1 876 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Skrivformatet är snabba CMR (alltså inte SMR som WD40EFAX använder).

WD Red WD40EFAX 256MB 4TB
Full Star 1
2.3
(4)
949 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Skriv formatet är långsamma SMR vilket är olämpligt i NAS konfigurationer. En RAID-återbildning kan ta över en vecka när CMR disk tar knappt ett dygn. WD Red WD40EFRX har CMR format. Se https://www.youtube.com/watch?v=8hdJTwaTl8I&pbjreload=101

Trendiga Möbler
Bra
Redigerades 2 år sedan

Bra web-sida och bra möbler. I alla priser ingår Fraktfri Hemleverans. Min bordsleverans tog bara 7 dagar.

Vitvaruexperten.com
Bra
(280)
Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Bra priser och utmärkt kundservice ! Gratis faktura betalning via Klarna säkrar betalningen. Fick besked om att paketet skadats vid transporten men att nytt var på väg. Att jag sedan missade SMS-aviseringen kan inte skyllas på någon annan än mig själv.

Ljudshopen
Bra
(80)
Usel
Redigerades 8 år sedan

Jag beställde ett RIAA-steg den 15'de juni. Tre vardagar senare hämtas paketet ut. Det visar sig vara ett demo exemplar med repor och trasig låda. Efter telefonsamtal returneras paketet tre timmar senare samma dag och beställningen makuleras. Fakturan hos Klarna förfaller efter tio dagar (30'de) så den 26'de mail'ar jag Ljudfokus och får returen bekräftad till samma dag (åtta dagars transport ?!?) med löfte om borttagande av fakturan. Dagen före förfallodagen ligger kravet fortfarande kvar. Genom att själv hos Klarna framflytta kravet undgår jag förseningsavgift. Nu har Ljudshopen ytterligare tio dagar på sig att makulera fakturan. Vi får se om de hinner... Jag var inte orsak till problemet men drabbades av deras slapphet.

Trust eLight Full HD 1080p Webcam
Full Star 1
1.2
(2)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Jag är grymt besviken på eländet. Jag förväntade mig bättre bild än min 15 år gamla Logitech 4000. Bilden är enormt grynig oavsett upplösning och video uppspelning ger kraftig eftersläpning trots lägre upplösningar. Efter ett dygns tester med olika program så kommer jag fram till att kameran har en bildsensor på 640 x 480 som sedan multipliceras till dessa högre upplösningar. Eftersom kameran i grunden är lågupplöst, ofokuserbar och ljuskrävande så blir enda skillnaden mellan ett 640x480 och ett 3840x2160 foto bara storleken av bildfilen (104kb - 1219kb) Jag hade gärna lagt in en bild här för att understryka hu dålig kameran är. Köp INTE ! oavsett 'låga' priser ( 298:- )