Prisjakt

David

Medlem sen 2021-04-09
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Asus ROG Chakram
Full Star 1
3.8
(5)
1 349 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
en månad sedan

Supernöjd med denna. Mjukvaran är under all kritik men det kan man acceptera när man bara behöver gå in och justera inställningarna någon enstaka gång.

Corsair Gaming MM500
Full Star 1
3.5
(2)
489 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 månader sedan

Stilren och bra musmatta. Jag får tyvärr utslag på händerna när jag använder den trots att jag aldrig har haft liknande problem tidigare. Vet ännu inte om det just bara är problem med just denna då jag gick från hård musmatta.

Sudio Ett Wireless In-ear
Full Star 1
2.5
(7)
699 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Tveklöst ett av mitt livs sämsta köp. Den dagen jag kan plocka upp dessa ur etuiet och de fungerar direkt köper jag mig en trisslott. Övriga dagar präglas av sprakande-, smurf- eller demonremixer av mina favoritlåtar beroende på lurarnas humör för att justera pitchen. Får man till sin stora förvåning skiten att koppla upp ordentligt så slutar den lyckan garanterat vid nästa korsning när man råkar titta åt höger för att inte bli överkörd och högerluren tappar kontakt. Om du jobbar hemifrån fungerar de nästan var tredje gång! Har man tur får man tillockmed höra en hel låt utan problem. Detta förutsatt att du inte råkar lägga ifrån dig ena luren lite för nära eller lite för långt ifrån telefonen relativt luren du har kvar i örat då ljudet garanterat pajjar igen. Om man bortser från kontakten till telefonen kan jag höja betyget till 3/5 då ljudet och kontrollmöjligheterna är ok på sin höjd.