Prisjakt

yopukla

Medlem sen 2009-01-23
6
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Bose QuietComfort SE Wireless Over Ear
Full Star 1
4.1
(17)
1 990 kr
y
yopukla
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Väldigt positivt överraskad, inte det bästa ljudet men helt klart godkänt för (1990kr). ANC fungerar också bättre än förväntat. Det jag upptäckt som är negativt är när man använder flera enheter, då tappar den kontakten med jämna mellanrum. Använt dem ungefär en månad.

Swagway
y
yopukla
6 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

"ÅRETS STÖRSTA TÄVLING ÄR ÄNTLIGEN HÄR ! Vinn en FATGLIDER från www.swagway.se !. Vi har genom åren haft många tävlingar, som blivit väldigt uppskattade, men denna slår allt! ... Vi kommer lotta ut en lycklig vinnare som vinner en alldeles egen Fatglider...osv" https://www.facebook.com/swagway/ "Det här innehållet är inte tillgängligt just nu" Bluff företag, en tävling lades upp på Facebook och datumet när en vinnare skulle dras, försvann sidan. Tävlingen var 110% äkta... Skulle bli förvånad om företaget sköts på annorlunda sätt mot betalande kunder. Blev själv sugen på att köpa en Fatglider men avstår nu istället.

Krusell Sunne 5 Card FolioCase for Samsung Galaxy S8 Plus
Full Star 1
2
(1)
289 kr
y
yopukla
6 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Bra kvalité, dock är det omöjligt att använda funktionerna på baksidan. Fingerprint scannern samt den andra avkännaren.

Elgiganten
Bra
(500+)
y
yopukla
6 omdömen
UselRedigerades 14 år sedan

Köpte Red Dead Redemption gjorde en direkt betalning (första på länge) fanns på lager samma dag som jag beställt och dagen efter. Får vänta tills torsdag pga slarv eller dålig uppdatering på hemsidan, och ser enligt prisjakt att det inte är första gången det händer. Kanske dags att ta till sig lite av responsen. Tack så mycket elgiganten sista gången jag beställer hos er oavsett pris betalar hellre mer 100kr mer för bra service. P.S Kurt på kundservice var dock trevlig. Joakim