Henkan76

Medlem sen 2009-01-13
10
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Toro 50cm (19,7") Steel Deck Recycler
3.3
(1)
3 995 kr
23 dagar sedan
Pensionärsvänlig framdrivning då den anpassar sig efter gånghastigheten. Klipper bra. 70+ föräldrarna är mycket nöjda med den som sommarstugeklippare. Enda minuset är väl att det inte är engreppsjustering av klipphöjden. Annars vore det 5 stjärnor!
Sony Bravia KD-49XF9005
4
(2)
11 990 kr
2 år sedan
Grymt bra tv. Bakbelyst gör att bilden inte blir gråaktig utan svärtan är riktigt bra. Nära oled-klass. Skarp kontrast och trevlig bild. Samma pixel-teknik som qled och lg nanodisplay. Denna tv har en riktigt skarp processor som klarar sitt arbete riktigt bra. Inköpt på Hifi-klubben för 9990:- de har 3 års garanti med i priset och sa till mig att jag kommer bli nöjd med bilden som den är, dvs kalibrering för 999:- är helt onödigt. Jag håller med! Smidigt med inbyggd chromecast! Högtalarna är ingen katastrof som experterna tycker. De duger alldeles utmärkt för vanligt tv-tittande men ger kanske ingen biokänsla. Det enda som inte är på plus-sidan är fjärrkontrollen som har liiite för mycket knappar, den funkar dock bra och att menysystemet är lite rörigt och inte helt logiskt. Dock är jag inte inne där så ofta så det är inget problem. Jag använder den för boxer via antenn och netflix. Valet stod mellan denna och LG sk8500 som troligtvis är likvärdig.
Moser 1873-0050 ProCut
3.9
(26)
3 år sedan
Har haft denna i 2 år. Köpte den för 699:- på webhallens rea. Bästa klipparen jag använt! Otroligt vassa knivar och stark motor, asiatiska märken går inte att jämföra.
Samsung Galaxy Tab 4 10.1 SM-T535 16GB
3.6
(5)
5 år sedan
Bytte från I-pad 2 till denna. 2395:- på tele2 kampanj. +bättre räckvidd på wifi +går att utöka minnet Bra flyt på spel såsom world of tanks blitz -lite plastigare känsla
ProForm 520 ZLT
3.3
(1)
7 år sedan
Har haft mitt löpband i 2 veckor och sprungit 5x45 minuter. Är mycket nöjd med köpet (4999:-på kampanj) detta är ett riktigt löpband som duger gott åt den normale löparen. Jag väger 83kg och bandet sackar ingenting vid löpning och lite i hastigheter UNDER 5km/h. Bra, stabilt band som är väldigt prisvärt om man vill prova hemma. Troligtvis är detta ett mycket bättre köp än alla dåliga promenadband som säljs. Rekommenderas!
Philips 40PFL5537T
3.3
(1)
8 år sedan
Har haft tvn nu några dagar och är mycket nöjd. Bra färger och svart är svart. 4995:- på Dustin kändes prisvärt. Snygg design och lättmanövrerade menyer och enkla inställningar. Riktigt bra bild med Blueray. Bra ljud då tvn har ett litet basmembran på baksidan. Nedåtriktade anslutningar om man vill sätta den nära väggen. Det ända negativa hittils är att det finns en pixel som inte hänger med i alla färger, men den syns bara om man kommer närmre än 1 meter. Philips tillåter upp till 4döda pixlar......
Electrolux Ergorapido 2-i-1
2.9
(20)
1 275 kr
9 år sedan
Duger bra som snabbstädare. Är inte supereffektiv och i ett hus endast ett komplement till en vanlig dammsugare. I en liten lägenhet utan mattor kan den nog fungera bra. Vi har haft våran i 1,5 år och batteriet är fortfarande helt ok. Mycket hår fastnar i borsten och det får man rensa bort ganska ofta. Troligtvis är detta den bästa av de 2i1 maskiner som finns.
Bosch BBH Move 1,2
2
(4)
9 år sedan
Vi har en sådan här dammsugare på jobbet. Det är en yta på ca 15kvm. Tyvärr så klarar den inte att suga upp sand/grus som dras in med skorna. Värdelös om det finns långt hår då det fastnar i den roterande borsten. Gjorde rent maskinen grundligt och inte ens handenheten klarar att suga upp smuts på golvet. Alla 15 som rör sig i lokalerna är rörande överens om att maskinen "suger" Tyvärr inte på det sätt den borde! Enda pluset är att den går att vinkla ner för att komma under tex. en soffa. (Men den suger ju ändå inte upp damm så det spelar ingen roll) Om man ska ha en sådan här hemma så är Ergo rapido ett bättre val. Den har jag hemma och är nöjd med.
Panasonic Lumix DMC-FZ28
4.1
(11)
12 år sedan
Har haft denna kamera i 10 dagar. Tidigare har vi haft en Finepix S5000 Superzoom i 5 år. Äntligen kan man göra förstoringar!!! Köpte till 8gb Sandisk ultra II kort. Endast när man öppnar asken och läser en bifogad lapp så framgår det att man skall ha ett minneskort som klarar ca 10mb lagring/sekund. Detta för att kunna spela in HD video. Tror att man endast kan spela in upp till 8 minuters filmer. 1 minut film = ca 100mb! Ingen "Jellymovie" Stabil bild hela tiden. Rekommenderas!
Sida 1