Prisjakt

iz3ql

Medlem sen 2009-01-07
36
Bidrag
5
Hjälpsamröster
EA Sports FC 24 (Xbox One | Series X/S)
Full Star 1
1.5
(2)
299 kr
i
iz3ql
36 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan

Klart sämsta FIFA någonsin förstår inte varför dom har mixat kvinnliga spelare med manliga och dom kan va snabbare och bättre sjukt orealistiskt och fantasi och sånna jag aldrig kommer titta på och inte kan namnen på. Än mer utmaningar och uppdrag än fler buggar jaja.. kanske blir bättre med tiden men de speglar inte verklig prestation.

Mi Electric Scooter Pro 2
Full Star 1
4.1
(15)
4 990 kr
i
iz3ql
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Haft den några veckor nu och blandade känslor, Den är verkligen anpassad för folk under 75kg i uppförsbackarna så fort man har en väska med 10-12kg så orkar den inte upp för lite brantare backar och när man kommer under 50% batteri så tappar den otrolig effekt kanske är nått mjukvarumässigt som håller tillbaka. Sen när man åker ner för branta backar och bromsar när den går över 25 så blir det inte full broms utan någon form av halv adaptiv bromsning bra kanske för folk som inte vet hur man bromsar försiktigt jag stör mig lite på "abs" lösningen. Men när man har relativt platt så funkar den ypperligt och inte väger för mycket och batteriet är laddat fullt. Långt ifrån full pott. + Lätt och smidig + prisvärd för 4900kr + lås funktionen funkar kanon (5+ Om man väger under 55kg vilket jag inte gör.) - Räckvidden är kanske hälften av vad som uppges under normala förutsättningar med lite upp och ner. - inte alls så kraftfull som jag trodde - inget för någon över 75kg

Xiaomi Mi True 2 Pro Wireless
Full Star 1
3
(1)
436 kr
i
iz3ql
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Använt dom ett tag nu och kört dom till både Iphone 12 och en Redmi K20 pro & Xiaomi 12 Pro kan säga som så det är stor skillnad i funktioner. dom funkar kanon när man kan ha rätt App till lurarna vilket inte går till iphone då man inte får alla funktioner typ NC vilket suger och bara 3st ljud lägen och ibland tappar den ljudet till iphone vilket inte händer med dom andra samt att när de ringer eller den ska byta ljud källa i telefon kan bli dubble ljud å massa konstiga buggar att det inte kopplar inkommande samtal mm. Känns som dom sitter väldigt löst men ändå inte har haft många olika varianter av typer men dessa har åkt i golvet mer än en gång när man har någon huvtröja ska springa eller göra nått aktivt. Funkar kanon att ha på kontoret promenader och ljudet är riktigt bra, räckvidd batteri, låda och kvaliten känns är bara massa pluss. ville ge typ 5av10 med iphone och 7av10 med android operativ.

Electrolux EKF7700
Full Star 1
2.2
(10)
i
iz3ql
36 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Haft 3st samtliga har haft samma fel (bytta på garanti) det är att värme elementet går sönder efter ca450 bryggningar samt att bryggaren tappar effekt efter som man använder den börjar med smaken blir sämre då den värmer sämre och sämre ju mer man använder den spelar ingen roll om man kalkar ur eller nått sånt.

Microsoft Xbox One Wireless Controller S - White (Xbox One/PC) (Original)
Full Star 1
3.1
(15)
700 kr
i
iz3ql
36 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

fruktansvärt dålig kvalite runt styrspakarna har plöjt genom 10-12st dosor snart och spelar man ex nått spel där man måste trycka ner styrspaken och styra samtidigt så är det bara en tidsfråga innan dom går sönder håller ca 70-100h speltid sen går plasten sönder det är så dom är konstruerade man blir skapligt irriterad till skillnad från PS tur så har jag orkat med ett gäng garanti ärenden hos MS fast dom hävdat tapp i backe eller massa annat för att undvika byta dosa efter 3-4 gången för samma fel. synd inte fler gör det då hade dom fixat de till slut men nu är väl marginaler så goda att man hoppas dom ska gå sönder efter garanti tiden och att inte alla inte orkar dra ett ärende. en design man skulle vilja polisanmäla för dom är skapt på så sätt att dom ska falla sönder så man köper nya.

G.Skill Trident Z Neo DDR4 3600MHz 2x8GB (F4-3600C16D-16GTZNC)
Full Star 1
4.3
(3)
917 kr
i
iz3ql
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Funkar kanon och ruggigt prisvärda provade överklocka en aning men fick en hel del problem med att OS rasa helt infinity fabric på och gick över 3800mhz så fick inte gå över ska labba lite till se om man kan maxa ut dom. kör AMD Ryzen 7 3800X, ASUS ROG Strix X570-F GAMING och de funkar bra. Snygga och RGB synca direkt.

Xiaomi Mi 9T Pro (Redmi K20 Pro) Dual SIM 6GB RAM 128GB
Full Star 1
4
(17)
5 082 kr
i
iz3ql
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

köpte en Redmi K20 Pro premium edition i Kina för 3900kr helt galet bra pris för den telefonen det va en aning strul och stoppa in ett stabilt os som funkar för en annan som är i EU men efter 2-3 dagars pillande så gick det ok man fick vänta på upplåsnings tider och annat men väl på plats bästa telefon jag ägt och slår nog allt på marknaden i dag när det kommer till Android kameran ar sjukt grym och telfon är rappare än dom flesta datorer när det kommer till öppna tunga webbsidor. Gjorde benchmarking mot andra telefoner och den kom på plats 1 utan problem. Bästa telefon helt klart (men behövs en del teknisk kunskap om man ska byta operativsystem) Premium har CPU Snapdragon 855plus Minen 12 G ram Lagring 512 G

Ultimate Ears UE Megaboom 3 Bluetooth Högtalare
Full Star 1
4.6
(10)
1 668 kr
i
iz3ql
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan

Har även den lilla Ultimate Ears UE Wonderboom som jag tycker presterar grymt för sin lilla storlek den här borde kanske kunna prestera än mer ljud men det räcker ganska bra provade även para upp den med en annan vilket gav riktigt bra tryck på stranden eller andra utomhus aktiviteter. lite i största laget men helt klart en grym pryl att ha med sig som fyller upp rätt bra ytor med ljud. rekommenderar den stark. Grym batteritid! - att man inte kan ladda en mobil från den då batteriet är så pass bra ändå.

Xtrfy H1 Over-ear Headset
Full Star 1
4.5
(16)
1 290 kr
i
iz3ql
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Snygga robusta lurar och allt känns kvalité. ljudet är mycket bra micken ok man behöver ha den rätt nära munnen de gäller båda två game mic är doc väldigt låg och man behöver typ svälja den eller skrika för att andra ska höra. finns många plus för dessa lurar har provat dom nu i 1.5 månad och det är ett störnings moment dom är ej justerbara i sidled dom är solida och styva vilket gör att dom just för mitt huvud trycker på kindbenet och blir inte alls nå sköna att ha på sig man får justera och justera lurarna vilket gör att jag kommer nog leta efter nya eller om dom ger med sig lite efter längre användning. och dom är väldigt tunga och det känns efter några timmars användning. Hade jag haft rätt huvudform så man slipper tryck så hade jag haft kvar dom.

Philips PRO6305 In-ear
Full Star 1
4.5
(2)
i
iz3ql
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Mycket bra prisvärda in-ear lurar som sitter som en dröm. När jag först stoppa in dom i telefon så vart jag inte direkt imponerad av ljudet lite för mycket diskant lite väl klart ljud saknades en del djup men så fort jag kopplade in en hörlursförstärkare ojoj vilken skillnad va som dag och natt djupet och basen smög på precis lagom och är mycket välbalanserat. jag hade hoppats på att dom skulle utesluta omgivning lite mer än vad dom gör när man spelar på låg volym det är väl de ända negativa. annars har dessa mina fulla rekommendationer kommer nog köpa ett extra par som reserv till 199kr komplett. +kvaliteten +komforten +ljudet -att de kan behövas en skaplig dac för att få ut full potential av lurarna inte alltid man har med sig en mobil sån. -stänger inte ute ljudet fullt ut som vissa andra in-ear (inte hela världen)