Prisjakt

RydLKPG

Medlem sen 2021-03-11
0
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Clas Ohlson
OK
(380)
Utmärkt
8 dagar sedan*
Jag köpte ett spel till Nintendo Switch när man hade en klubbdag Torsdag 9 September 2021 och fick då 20% rabatt på hela mitt köp. Jag kunde även utnyttja en inneliggande bonuscheck på 30 kronor, vilket gjorde att spelet köptes till ett mycket bra pris. Leveransen av spelet kom fram med PostNord på Måndag 13 September 2021 direkt till min brevlåda. Jag är oerhört nöjd med det här köpet och spelet är väldigt bra och roligt! Jag uppskattar även att betalningsfristen på fakturan från Klarna ligger på hela 30 dagar mot 14 dagar som är mera vanligt.
*Redigerades 8 dagar sedan
Power
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
14 dagar sedan*
Som vanligt så är jag mer än nöjd med allt från varan, till dess pris, hur Power hanterade alla aspekter av min order och slutligen till att PostNord slutligen levererade den hem till mig inom utsatt tid. Till och med en dag tidigare än beräknat.
*Redigerades 13 dagar sedan
Power
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
25 dagar sedan*
Detta är tredje gången gillt på väldigt kort tid som jag handlar från Power. Vid detta köptillfälle så köpte jag mig en ny smartphone, det blev en Xiaomi Redmi 9, Ocean Green, 4GB RAM, 64GB ROM. Den levererades mycket snabbt, redan dagen efter att den beställdes så kunde jag hämta ut den hos en av PostNords utlämningsställen. Jag kan inte säga så mycket om min nya smartphone i skrivande stund då jag inte har hunnit mer än att bekanta mig med den, men jag är övertygad om att jag kommer att bli mer än nöjd med den. Vad jag kan säga är att jag är oerhört nöjd med den här och tidigare köpupplevelser som jag har gjort hos Power. Företaget har verkligen seglat upp till att bli den absoluta favoriten att handla i från, Tack för att ni finns, eran affärsverksamhet och kundservice fyller det där lilla tomrummet som jag alltid tycker har funnits på den svenska marknaden dom senaste åren. Jag hoppas att flera kunder upptäcker alla fördelar med att handla i från er som jag har gjort den senaste tiden.
*Redigerades 23 dagar sedan
Adlibris
Dålig
(500+)
Utmärkt
en månad sedan
Jag beställde en stor, inbunden och lite lyxigare spelguide i torsdags och fick den levererad dagen efter, igår fredag. Allt enligt vad dom själva utlovade. Jag är mycket nöjd med att det gick så snabbt och smidigt. Boken var mycket bra paketerad och kom fram i perfekt skick. Fakturan från Klarna trillade in lite senare under dagen till min mejl.
Spel & Sånt
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
en månad sedan
Jag köpte spelet "Xenoblade Chronicles" begagnat till Nintendo Wii för ett tag sedan. Jag fick det levererat redan dagen efter min beställning. Spelet var i otroligt bra skick, inte en synlig repa eller andra märken stod att finna på skivan. Det var med andra ord som nytt. Priset var det rätta och jag är glad att någon över huvud taget hade spelet till försäljning så man slipper köpa genom Tradera eller liknande tjänster, vilka jag skyr likt pesten. Då gynnar jag hellre en gedigen spelbutik - av gamers, för gamers, som den här. Allt var paketerat riktigt bra och jag gillar att man även skickade med några godis-patroner i försändelsen. Jag kan definitivt se mig själv bli en återkommande kund till denna webbutik. Tusen tack för en mycket lyckad och god affär!
Lux-Case
Bra
(3)
Utmärkt
en månad sedan
Rekommenderas varmt! Jag genomförde en beställning för ett tag sedan på ett skal och skärmskydd till min nya smartphone. I min iver att välja skalet så tittade jag inte tillräckligt noga på beskrivningen utan valde ett skal till samma tillverkare men till en annan modell. Så när jag fick min beställning levererad efter ett par dagar så fick jag skicka tillbaka skalet och få det utbytt till ett som passade. Detta gick väldigt smidigt och var avklarat inom ett par dagar. Priserna är väldigt bra och produkterna håller mycket bra kvalitet. Leveransen är snabb, även om man behöver returnera och/eller byta ut en produkt. Jag kan se mig själv återkomma till den här webbutiken när jag behöver köpa något tillbehör.
Gamesplace.se
Utmärkt
(15)
Utmärkt
en månad sedan
Bra utbud och bra priser. Söker man efter ett specifikt spel så är chansen god att man kan finna det i just denna webbutik. Senast som jag genomförde en beställning så hade jag spelet i min hand efter en dag. Rekommenderas varmt!
Discshop
Bra
(500+)
Bra
en månad sedan
Jag har köpt film från Discshop till och från under årens lopp sedan 2002. Förr var dom i särklass det första valet när man köpte film. Inte så att dom få konkurrenter som i dag finns, har övertagit den rollen, för så många webbutiker som säljer fysisk film finns det ju inte längre. Utan mer att konsumenters film/serie-vanor har förändrats i och med att streaming har slagit igenom. Discshop har fortfarande ett väldigt stort och imponerande utbud. Inte minst utav importfilm. Priserna på just dessa utgåvor kan jag ibland uppleva vara lite i överkant, men samtidigt så är jag medveten om att man får vara beredd på att betala lite extra för en lyxigare eller kanske mera obskyr utgåva av en film/serie. Leveranstiden är väl där skon klämmer lite för mycket. Sällan levereras det man köper inom den angivna tiden och jag vet inte om man kan eller ska klandra Discshop för det eller kanske PostNord. Eller kanske båda två. Jag köpte en film för inte så länge sedan, första beställningen på bra länge från Discshop. Jag kan konstatera att allt avlöpte smärtfritt frånsett att leveranstiden tog ett par extra dagar än vad som var utlovat. Jag gillar trots allt att Discshop finns kvar och erbjuder ett sådant stort utbud av filmer och serier. Det är ju en bedrift i sig då alltfler konsumerar detta genom andra tjänster. Discshop förblir således en guldgruva för oss som fortfarande vill ha fysiska produkter och då gör det kanske inte så mycket att man får betala lite mer än vad man kanske skulle vilja eller får vänta en extra dag eller två innan beställningen har kommit fram.
Power
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
en månad sedan*
Detta var min andra beställning från Power på kort tid. Jag köpte ett Nintendo Switch-spel den här gången och valde gratis frakt. Som väntat så tog då PostNord god tid på sig att leverera. Uppskattade leveranstid var 2-4 dagar och spelet kom fram efter 4 dagar. Helt okej då jag på förhand visste att det kunde ta några dagar extra jämfört med betald frakt. Från att jag beställde tills att jag hade spelet i min hand så kunde jag följa dess väg via Powers hemsida vilket verkligen är en funktion som jag uppskattar. Att slippa slussas vidare till PostNords egna sajt. Priset på spelet var näst billigast i landet hos Power när jag lade min order. Bara Webhallen var billigare, men då jag blev så nöjd med min första beställning från Power så köpte jag mer än gärna spelet från dom och valde därmed att inte stirra mig blind på vart någonstans som det var billigast. Spelet levererades direkt i brevlådan och kom fram lika helt och fint som det var när det lämnade Powers lager. Återigen en mycket lyckad beställning.
*Redigerades en månad sedan
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
en månad sedan
Tack för Pingvinstången! 👍😃 Jag testade denna webbshop för ett tag sedan. Jag är mycket nöjd. En mycket lättöverskådlig sajt med all information som jag som kund kan tänkas behöva inför ett köp. Jag beställde två produkter till ett mycket lukrativt pris, produkterna motsvarade dessutom foton och beskrivning på hemsidan. Allt paketerades exemplariskt och skickades iväg senare samma dag som beställningen gjordes. Detta gjorde att tillsammans med en mycket god insats av PostNord så kom beställningen fram till mig och kunde hämtas ut redan dagen efter. Fakturan från Qliro damp ned lite senare på kvällen i min mejl. Jag lär garanterat bli en återkommande kund. Tack för en mycket god service!
Sida 1