Prisjakt

Samiinho

Medlem sen 2009-01-04
9
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Moccamaster KBC741 AO
Full Star 1
4.4
(114)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*

En av de sämsta maskinerna jag provat! Hur jag än brygger, så smakar kaffet nästan bara vatten! Har provat mellan de olika dropplägen som finns och alla smakar i princip samma sak. Kan även tillägga att jag maler färska bönor. Denna maskin är verkligen inte prisvärd och jag kan inte heller rekommendera den för någon.

*Redigerades 9 år sedan
MyTrendyPhone
Bra
(500+)
Usel
9 år sedan*

Det är bra att de håller en lägsta pris garanti, men vad hjälper detta när de aldrig kan skicka ut sina varor? Beställer en vara som "finns i lager"... Väntar 3 dagar och pratar sen med deras support som säger att den är såld och att de inte vet när de kommer att få in varan jag beställde igen. Fraktkostnaden är usel den med. 175 kr i frakt för ett par hörlurar är det absolut sämsta jag har varit med om. Vet inte om jag rekommenderar detta företag för nån.

*Redigerades 9 år sedan
Sennheiser CX 300-II Precision
Full Star 1
3.6
(80)
313 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
9 år sedan*

Mycket bra ljud med tanke på priset. De sitter bra i öronen utan att bli obekväma efter ett tag. Det enda negativa är den greppkänsliga sladden som lätt fastnar...

*Redigerades 9 år sedan
Koss SB45
Full Star 1
3.6
(48)
599 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
10 år sedan*

Goda gamla hörlurar! Köpte dessa när Battlefield 2 släpptes ut och använder de än idag. Funkar lika bra som när de var nya. Ganska bra ljud för sitt billiga pris men inget mer.

*Redigerades 10 år sedan
Electrolux EKF7000
Full Star 1
3.3
(11)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 år sedan*

Denna kaffebryggare duger att använda i ett par månader sen är det nästan bara att slänga den eftersom den ger så dålig smak efter ett tag hur du än brygger kaffet. Sen är det ju det där förbannade pipljudet som utlöser sig när kaffet är färdigbryggt. Väldigt irriterande och väcker alla i huset. Prisvärd? Nja, kanske det. Rekommenderas? Ja, om du gillar att byta kaffebryggare 10 gånger om året. Annars, nej!

*Redigerades 10 år sedan
Asus U35JC-RX040V
Full Star 1
3.9
(11)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 år sedan*

Köpte denna dator efter att ha läst så mycket positivt om den både här på prisjakt och på google. Har haft den ett tag och kan skriva för- och nackdelarna med den. Fördelar: + Tangentbordet + Högtalarna + Designen Nackdelar: - Datorn piper (vilket är jävligt jobbigt) - Skärmen & betraktningsvinklarna - Trackpad (riktigt liten) Måste säga att jag är lite besviken faktiskt. Trodde att datorn skulle hålla en bättre nivå men nackdelarna med den är riktigt jobbiga.

*Redigerades 11 år sedan
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
11 år sedan*

Beställde ett par hörlurar och fick de dagen efter. Snabb leverans och godis som medföljer ger en klar tia! :) Vet inte vad mer man kan begära faktiskt.

*Redigerades 11 år sedan