Prisjakt

RobbinL

Medlem sen 2008-12-29
66
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Logitech G602
Full Star 1
4
(38)
699 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*
Inne på min andra nu efter scroll-knappen slutat fungera(Logitech skickade en ny direkt, cred till dem) och jag är supernöjd med denna mus! Rekommenderas!
*Redigerades 5 år sedan
Pickpack
Bra
(10)
Utmärkt
6 år sedan*
Supersnabb leverans, jättetrevliga på telefon. Bara positivt!
*Redigerades 5 år sedan
Motorola Moto 360 Metal
Full Star 1
3.9
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
Köpte den efter flera veckors trånande. Funderade på behovet av en smartklocka och till slut bestämde jag mig för att köpa den och jag ångrar mig inte en sekund. Köpte den svarta med svart metallarmband. Första intrycket är hur välbyggd den känns. Och metallarmbandet bidrar definitivt till premiumkänslan. Spännet på armbandet är av fjärilstyp och är väldigt smidigt att få på och av. Jag kunde sätta på mig och använda klockan direkt ur kartongen men funderar på att kanske korta ner med en länk. Det följer med extra länkar om man skulle ha en större handled. Är lite oroad över hållbarheten på den svarta färgen men det får tiden visa. Den svarta färgen gör också att man inte känner metalltexturen riktigt och om det är viktigt så finns det en version i silver som kanske passar bättre. Efter det initialt positiva intrycket blev det lyckligtvis bara bättre. Laddning är smidigt pga den trådlösa Qi-tekniken och jag upplever att det går snabbt. Min laddade från 20% till fullt på ca en timme. Laddaren har en bra tyngd och står stadigt på bordet, den är väldigt snygg och klockan förvandlas till en bra säng/nattklocka när den laddas. Navigeringen på klockan lär man sig snabbt och det är riktigt skönt att kunna se notifikationer direkt på handleden utan att behöva ta upp telefonen. Notifikationer från vissa appar kan du bara se och inte interagera med, t ex Snapchat. I Facebook Messenger kan du se meddelandehistoriken och dessutom ge tummen upp i chatten. Dessutom går det att svara på SMS och mail direkt via klockan(röststyrning, dock bara på engelska). I samtliga notifikationer har du möjligheten att öppna appen på telefonen så när du låser upp låsskärmen så ser du appen som skickade notifikationen. Skärmen tänds automatiskt om man antingen trycker på displayen, trycker på knappen på sidan eller vrider klockan mot ansiktet. Dock måste det senare göras med en liten knyck för att klockans gyrosensor skall registrera det som att du kollar på den. Det går t ex inte endast att snegla på klockan och vrida handleden lite utan det måste vara en "övertydlig" rörelse. Skärmen släcks efter ett par sekunder eller när du täcker för klockan med handen. Klockan är IP67-certifierad så det är inga problem att bada eller duscha med klockan så länge du ej dyker längre ner än 1 meter. En funktion som jag verkligen uppskattar i Android Wear är alarmfunktionen. Det går att ställa in alarm på klockan som inte påverkar telefonen och när alarmet "ringer" så vibrerar klockan(inget ljud) och man undviker således att väcka t ex sin sambo, mycket smidigt! Moto 360 är helt fantastisk och jag kan verkligen rekommendera den!
*Redigerades 6 år sedan
Google Nexus 6 64GB
Full Star 1
4.3
(31)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
Wow, vilken telefon! Det här med storheten kommer man över snabbt och nu tycker jag min gamla Galaxy S5 känns liten. För mig med "normalstora" händer ligger den bra i handen Detta är hands-down den snyggaste telefonen jag någonsin ägt och den känns verkligen premium! Den är otroligt rapp redan från start och allting är så smidigt med Lollipop, kommer aldrig igen ha en telefon med någonting påklistrat ovanför Android. Ljudet är helt fantastiskt och framåtriktade högtalare borde bli standard! Var beroende av LED-notifikationslampan på S5:an och trodde jag skulle vara tvungen att roota N6 för att komma åt den gömda LED-lampan men Ambient Display funkar mycket bra! Det enda negativa jag kan komma på är att skärmen blir rosa när ljusstyrkan sänks och att den är för stor för att ha i fickan när man är ute och springer, dvs. man måste hålla i den samtidigt. Det går säkert att lösa med ett armband eller liknande så det är egentligen inget problem. Vill du uppleva Android som det är tänkt, ha alla uppdateringar så fort som möjligt och samtidigt vill ha en telefon i översta toppskiktet som verkligen presterar? Köp Nexus 6!
*Redigerades 6 år sedan
Logitech Wireless Solar Keyboard K750 (SV)
Full Star 1
4
(43)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Sänker betyget till 4 då jag skickat tillbaka två stycken av dessa tangentbord pga. att batteriet laddas ur otroligt fort men laddas knappt över huvud taget. Har efter 4 månaders ihärdigt användande kommit fram till att Logitech K750 Solar är ett ruskigt bra tangentbord! Det är tunt, lätt och har sköna knappar. Katterna rev ner tangentbordet från skrivbordet en natt och en av fötterna lossnade. Som tur har Logitech designat dem så de skall kunna lossna, så det var enkelt att få den på plats igen. Har det konstant mörkt vid mitt skrivbord(trots att jag har lampa) och efter 4 månader ligger batteriet på 45% vilket är väldigt godkänt i mina ögon. Det enda man behöver göra för att ladda upp batteriet är att ha på en lampa medan man sitter vi datorn och det har väl de flesta ändå. Rekommenderar verkligen detta tangentbord till alla som vill ha ett smidigt, snyggt och skönt tangentbord. Har man dock ett väldigt mörkt rum eller på annat sätt inte har "tillgång" till dagsljus eller lampa så kanske man inte heller skall köpa ett soldrivet tangentbord.
*Redigerades 8 år sedan
Gigabyte Aivia M8600
Full Star 1
3
(2)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Uppdatering: Tyvärr måste jag sänka betyget till 4. Har haft två av dessa möss och har skickat tillbaka båda pga. att batteriet vägrat ladda, lasern slutar ibland att registrera rörelser och batteriet laddas ur bara på någon timme. Otroligt bra känsla i musen men sådana fundamentala brister på en mus för 900 spänn är inte okej. --- Musen i helhet måste jag säga är mycket bra. Den känns välgjord, bra tyngd och sköna knappar. Det följer med två batterier, en laddningsdocka och två högkvalitativa USB-kablar. Riktigt gött med så mycket tillbehör! Plus för att allt var så bra förpackat också! Dock finns det ett par minussaker. Mjukvaran som man kan ladda ner(och som följer med) är fruktansvärt dålig. Riktigt dålig grafiskt sett och användarmässigt. Det är orimligt knepigt att ändra funktion på knapparna om man inte vill använda de fördefinierade knappmallarna. Tycker också knapparna sitter lite konstigt, t ex. är knapparna på höger sida av musen svåra för mig att komma åt då jag är högerhänt. Dessa knappar är vad jag förstått till för att vänsterhänta också skall kunna använda musen. Allt som allt är det en riktigt bra mus som dock är lite dyr. Men man får vad man betalar för i byggkvalitet och tillbehör!
*Redigerades 8 år sedan
SteelSeries Simraceway SRW-S1 Steering Wheel (PC)
Full Star 1
3.4
(8)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
9 år sedan*
Mycket bra ratt för folk som inte har plats/pengar för en stor bulkig G27 med pedaler. Den använder gyrosensorer för att känna av hur mycket man vrider och det fungerar förvånansvärt bra! Har testat ratten i F1 2012, Need for Speed: Most Wanted och Euro Truck Simulator 2 och den har fungerat klockrent i varje spel efter lite pill med inställningarna. Rekommenderas starkt!
*Redigerades 9 år sedan
Creative Sound Blaster Tactic3D Omega Wireless
Full Star 1
3.1
(13)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
9 år sedan*
Sjukt bra ljud, sitter bra på huvudet och bra passform på huvudet. Minus för lite små kåpor, stället var skevt och vingligt och en allmänt ganska plastig känsla. Allt som allt är det ett par grymma lurar!
*Redigerades 9 år sedan
Samsung 530U3C-A0ASE
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
9 år sedan*
Det finns många versioner av Samsungs 5-serie Ultrabooks och min recension gäller väl nästan alla 530U3 som har SSD. Det första man lägger märke till med denna maskin är hur otroligt smidig den är. Väldigt lätt och tunn! Chassit är av aluminium och det ger en känsla av kvalité. Tangentbordet sviktar inte och tangenterna själva är bekväma och sköna att skriva med. Två negativa delar med tangentbordet är att det inte är upplyst och att det inte finns några play/pause-knappar för musik, inte ens under FN. Skärmen är bra och jag upplever upplösningen som fullt tillräcklig. Tyvärr är betraktningsvinkeln något begränsad i höjdled, men den är fullt acceptabel i sidled. Skärmen är helmatt och har tillräcklig ljusstyrka för att funka bra utomhus. Datorn kommer med en SSD på 128GB som har ~90GB ledigt utrymme efter backup-partition och W7. Det går givetvis att blåsa rent datorn om man inte vill ha nån backup-partition och således mer ledigt utrymme på disken. Annars är den relativt ren från bloat och det går snabbt att ta bort de få program som finns. Batteritiden är över förväntan(mellan 4-5 timmar av Youtube/surfande) och det går snabbt att ladda upp batteriet. Dock känns kontakten till AC-adaptern lite sådär och jag är rädd för att den kan börja glappa om det är så att man skulle råka rycka med sig sladden. Med tanke på att det är en ultrabook så kommer den med mer än tillräckligt med portar. 1 USB 3.0, 2 USB 2.0, 1 HDMI, 1 Ethernet, 1 Hörlur/mic-kombo. Fläkten är tyst och snurrar sällan, den drar igång efter en liten tids spelande eller videotittande, och datorn blir aldrig riktigt varm. Den startar också väldigt fort, bara på ett par sekunder i strömsparläge och den ligger på cirka halvminuten efter den varit helt avstängd. Grafikmässigt så finns det inte så mycket att säga. Chippet är integrerat på processorn(Intel 4000 Graphics på Intel i5 3317U) och det presterar hyfsat. Både L4D2 och Minecraft flyter på utan problem. Summa sumarum: + Kvalitétskänsla + Skönt tangentbord + Tyst, lätt och tunn + Snabb + Nästan bloatfri! - Varken bakgrundsljus eller dedikerade musikknappar på tangentbordet - Halvtaskig AC-kontakt
*Redigerades 9 år sedan
Samsung Galaxy S II GT-i9100 16GB
Full Star 1
4.5
(404)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 år sedan*
Det mesta är redan sagt. Bästa telefonen i existens, hands down.
*Redigerades 10 år sedan
Sida 1