l_g

Medlem sen 2008-12-29
14
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Lowe Alpine AT Kit Bag 90L
Full Star 1
3.8
(1)
1 600 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 månader sedan

Mycket nöjd

Erlandsons brygga
Utmärkt
(77)
Usel
Redigerades ett år sedan

Beställde ett par knäskydd. -1 för att en order med upphämtning i butik och där varan fanns i butik tog mer än tre vardagar att expediera -1 för att deras telefonkundtjänst har lunchstängt… -1 …i två (!) timmar! -1 För att butikslagersaldot var grönt (dvs många kvar - gult verkar också finnas när det bara är ett fåtal kvar) för samtliga tre storlekar, men när jag besöker butiken så är alla storlekar slut. Det är alltså ingen liten diff i lagersaldo, Egentligen borde mitt betyg alltså blir 1 av 5 men det får bli 2 istället så sparar jag betyg 1 till de allra uslaste. ----- Uppdatering: har fått ett svar från deras kundtjänst där de skyller på "tryckfelsnisse" att information på www-sidorna var felaktig. Men grejen är att lagersaldot på deras www-sidor uppdateras automatiskt kl 9 varje dag (enligt vad de själva skriver). Detta är så dumt att jag måste dra av en pinne till på mitt betyg.

Kygo A11/800 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
1.9
(4)
2 395 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Knarrar och - värst av allt, något lossnar inne i luren där (gissar jag) all elektronik sitter. Jag har haft två par lurar och i båda har något lossnat som ligger och skramlar när man promenerar normalt.

Sweef
Usel
4 år sedan

De låter folk som lever på försörjningsstöd handla på kredit (årsränta enligt deras eget räkneexempel 30 %). Har ni ingen som helst skam i kroppen? Det finns en anledning till att vissa personer behöver försörjningsstöd - typ att de har lite svårt att planera sina liv långsiktigt, inte förstår ränta etc. Hur kan en person med så låg inkomst anses kreditvärdig?

Mio Möbler Tärnö Bäddsoffa
Full Star 1
1.8
(1)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Köpte som TV- och "slappa"-soffa men helt värdelös för dessa ändamål, för lite sittdjup, för hård och för hög. Fungerar bra om man vill öva på sin rak-i-ryggen-hållning.

Outwell Dreamcatcher Double 7,5 (195cm)
Full Star 1
1.8
(1)
1 547 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Fick en reva på ovansidan efter bara några dagars användning. Hade inte gjort något särskilt utan det är kanske någon knapp (inte ens "jeansnit" - jag äger inga jeans) på ett par byxor eller liknande som orsakat skadan. Med tanke på hur otymplig den här madrassen är borde den vara betydligt slitstarkare.

Quechua 2 Seconds Easy III (3)
Full Star 1
2.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Enkel att fälla upp (såklart). Har fortfarande inte riktigt fått snits på att packa ihop men det blir nog bättre med tiden, just nu gör jag massa försök och helt plötsligt går det, utan att jag riktigt vet varför. Dåligt (obefintligt förtält, men om man inte behöver hela bredden kan man ta loss en hörnet och göra om till förtält. Den stora nackdelen är att torka det. I princip behöver man fälla upp det till full storlek vilket av uppenbara skäl är rätt osmidigt om man inte bor i en rejäl villa eller liknande.

Bokus
OK
(500+)
Usel
Redigerades 8 år sedan

Kundtjänst under all kritik. ALL KRITIK. Jag fick ett gäng presentkort till Bokus och gjorde ett köp för ett antal av dessa i mitten av december. Pga att det var krångel med registreringen av dessa presentkort visste jag i efterhand inte vilka jag utnyttjat resp vilka som återstod. Jag har nu, sedan mitten av december, skrivit till dem fyra gånger och bett dem lista vilka presentkort jag använde för min order men jag får inte ens en bekräftelse på att de mottagit min fråga. En annan order jag la som var en överraskningspresent (Mottagaren ringde till Bokus och frågade varför det hade kommit ett paket. Trots att ordern var betald fick Bokus kundtjänst för sig att det var ett bedrägeri från mottagarens sida.) ledde till att mitt konto blev spärrat utan varning eller något beskrivande felmeddelande när jag försökte logga in.

Belkin N750 DB Wireless Dual-Band N+ Router F9K1103AT
Full Star 1
2.5
(9)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Innan ni köper denna router, läs den här tråden på Belkins eget supportforum (åtminstone tre Belkin-representanter har kommenterat, till ingen nytta) https://getsatisfaction.com/belkinrouters/topics/n750_db_constantly_disconnecting_origin_route_changing Jag kan bara dela uppfattningen i den aktuella tråden. Värdelös router. Försökte använda den för att spela musik men det skippade hela tiden.

Cykellagret
Bra
(14)
Usel
Redigerades 9 år sedan

Efter en försenad leverans förra våren (!) lovade de mig kompensation. Jag har ännu inte fått den, istället har de för tredje gången bett mig redogöra för varför jag vill ha kompensation, antaligen eftersom de är för slöa för att gå igenom sitt e-postarkiv och läsa igenom de två gamla trådarna om samma sak och/eller tror förhalningstaktik är ett bra sätt att slippa betala. Värdelöst.