Prisjakt

AJDC

Medlem sen 2008-12-23
31
Bidrag
30
Hjälpsamröster
Alienware 17 (A17-4685)
Full Star 1
4.2
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 år sedan*
Absurt nöjd! Kan vara ett av de dyraste köpen jag gjort på länge men samtidigt har jag aldrig blivit så positivt överraskad. Har man råd att köpa det bästa portabla spelsystem som går att uppbringa är detta ett givet köp. Annars finns det mer prisvärda prestanda/krona system på marknaden.
*Redigerades 8 år sedan
Stargate SG-1: Complete Box (61-Disc)
Full Star 1
4
(5)
999 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 år sedan*
F-A-N-T-A-S-T-I-S-K ! Stargate SG-1 Stargate Atlantis Stargate Universe Samtliga skiljer sig en del från varandra (speciellt Stargate Universe och övriga två) men de är alla helt otroligt bra. Har du väl börjat se ett avsnitt så är du fast. Att min Sci-Fi fientliga fru såg hela serien är omdöme nog. Kan varmt rekommendera denna.
*Redigerades 8 år sedan
Apple iPhone 5 16GB
Full Star 1
3.7
(135)
1 990 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
UPPDATERING! UPPDATERING! UPPDATERING! UPPDATERING! Jag sålde skiten efter det att den varit inne på reperation två gånger. Tappar nät, hänger sig osv osv. Varje gång jag får tillbaka den från support så står det att inget fel upptäcktes. Kan det vara snicksnack jag vädrar? Jag använder telefonen i jobb och använder i stort sett alla funktioner där finns. Sitter i telefon någon timme om dagen och jag är beroende av en fungerande telefon. Söker ni det så bör ni leta på annat ställe. Hade den funkat som utlovat vore det säkerligen en bra produkt. Jag kan också haft otur för många verkar ju uppskatta sina telefoner. UPPDATERING! UPPDATERING! UPPDATERING! UPPDATERING! Det är en väldigt bra telefon men frågan är om det är värt att uppgradera sig till den om man har 4 eller 4S. Jag gick från 4 till 5;an och jag är inte alls övertygad om dess förträfflighet. + Snygg + Stabil + Användarvänlig + Bra ljud - Lätt/plastig (andas inte samma kvalité som tidigare modeller) - Egentligen inte så mycket nytt - Ny kontakt (behöver byta ut alla saker som tidigigare var kompatibla, typ dockor) - Dyr Jag fick den när den släpptes och jag kände direkt att det var ett nerköp. Jag kommer mest troligt byta till en Nokia Lumia 920 när den släpps eller välja en S4;a istället.
*Redigerades 9 år sedan
OCZ Vector SATA III 2.5" SSD 256GB
Full Star 1
4
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*
Absurt snabb och sjukt stabil. Har följande ssd utöver denna: Samsung 840 Intel 335 OCZ Vertex II Samsungen tappar kapacitet/hastighet extremt snabbt och bortsett från att den är billig kan jag inte rekommendera den till någon. Intel är kvalité rakt igenom. Aldrig haft problem. Bra garanti. OCZ Vertex II är den snabbaste disk jag någonsin haft innan jag skaffade Vectorn. Väldigt nöjd med deras ssd produkter. Inga mjukvaru eller hårdvaruproblem.
*Redigerades 9 år sedan
Panasonic Lumix DMC-LX7
Full Star 1
3.8
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
9 år sedan*
Jag satt länge och undersökte Panasonic LX7 och jämförde främst med Sony RX100. Jag läste forum, tester och gjorde en del tester irl. Jag fotar primärt vår lilla bebis samt semesterbilder och spelar in videofilmer. LX7;an är överlägsen vad det gäller videokvalité och bildkvalité i min mening. Den är faktiskt bättre i dåligt upplysta rum trots att den på pappret inte borde vara det. Jag lånade hem båda kamerorna och testade. RX100;an är, för mig, väldigt obekväm (nästan hal) att hålla i jämfört med LX7;an. Fotografering i mörka rum (Panasonic LX7) Bildkvalité (Panasonic LX7) Videokvalité (Panasonic LX7) Flest antal Megapixlar (Sony RX100) Bäst bild med inbyggd blixt (Sony RX100) Snyggast (Sony RX100) Mest greppvänlig (Panasonic LX7) Det bör även noteras att man på RX100 kan vinkla blixten upp i taket så det inte blir så kall bild medan man på LX7;an kan sätta dit en rejäl stor blixt. RX100 har ett inbyggt linsskydd medan LX7;an har ett linsskydd som man manuellt måste sätta dit/ta bort. Det jag tyckte var viktigast när vi valde kamera var givetvis bild och videokvalité och då blev det en Panasonic LX7 efter mycket research och testande. På grund av linsskyddet kan jag tyvärr inte sätta mer än 9/10 i betyg men i övrigt är det en helt fantastisk kamera.
*Redigerades 9 år sedan
Strikeback - Säsong 1
Full Star 1
3.8
(1)
149 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*
Jag köpte denna serien efter att ha läst om den på IMDB (8,1) och jag har inte ångrat en sekund. Något som detta har jag länge saknat. En thrillerserie med högt tempo och bra med action. Jag kan nog ärligt säga att det var länge sedan jag blev så positivt överraskad som när jag såg denna. Väldigt förvånad över att man hört så lite (inget?) om denna serie men det kan ju ha något att göra med att det är en Brittisk produktion och inte en stor Amerikansk. Bifogar länkar till IMDB och SKY;s officiella hemsida. http://www.imdb.com/title/tt1492179/ http://sky1.sky.com/sky1hd-shows/strike-back
*Redigerades 9 år sedan
Samsung UE46ES6805
Full Star 1
4
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
9 år sedan*
Mycket nöjd! Har kastat mitt mediacenter och kör numera endast denna. Har tangentbord och mus (bluetooth) inkopplat till den och surfar, kör spotify, och streamar all musik/film från min server till denna (trådlöst). Är synnerligen nöjd och om jag måste klaga på något så upplever jag lite clouding i nedre kant på den men det verkar vara mer eller mindre standard på att nyare ledapparater. Det bör dock tilläggas att detta är absolut inget man tänker på om man inte aktivt letar efter det (i kolsvarta partier i t ex en film). Annars är jag supernöjd.
*Redigerades 9 år sedan
Battlefield 3 - Premium (PC)
Full Star 1
4.1
(13)
257 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*
Perfektion.
*Redigerades 9 år sedan
The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 (2-Disc)
Full Star 1
1.8
(2)
29 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Detta är två timmar av mitt liv som jag aldrig kommer få tillbaka. Jag önskar att jag tillbringat dem på något annat vis för denna filmen är något av det absolut sämsta jag sett på otroligt länge. Det är för mig ett mysterium hur denna film kan få så bra kritik.
*Redigerades 9 år sedan
Ion Audio Block Rocker
Full Star 1
3.6
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*
Extremt bra partymaskin! Har den ofta med ute när vi kör fester utomhus, festivaler osv. Batteritiden är långt över förväntan (man ska dock inte förvänta sig de utlovade 12h på maxvolym). Tycker det är helt otroligt vilken maskin man får för under 2 000 kr. Att den väger lite mycket ser jag inte som något konstigt. Att driva denna i så pass många timmar kräver ett rejält batteri och jag misstänker att det har en del att göra med vikten. Är du ute efter finjusteringar och inställningar för att nå det perfekta ljudet så är du fel ute. Detta är en maskin som är till för att spela hög musik på fester. Stort plus i kanten att man kan ladda sin iphone/ipod när den är ansluten via dockan. Det bör observeras att man kan stänga av denna funktionen om man vill.
*Redigerades 9 år sedan
Sida 2