Prisjakt

AJDC

Medlem sen 2008-12-23
31
Bidrag
30
Hjälpsamröster
Bose SoundLink Revolve+
Full Star 1
3.2
(10)
2 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan
Jag har under åren ägt en hel del Bosehögtalare och detta är första gången jag inte är superimponerad. Högtalaren låter helt ok och är klart godkänd på de flesta punkter men det man ska vara riktigt medveten om är att den är väldigt placeringskänslig. Har jag högtalaren mitt på matsalsbordet så undrar man om högtalaren är ett skämt. Basen är i stort sett obefintlig och det berömda 360 ljudet är inget man skriver hem till mamma om. Sätter du däremot högtalaren på köksbänken av granit och har en vägg (helst ett hörn) inpå så är det mer än godkänt ljud. Det är faktiskt bitvis ganska maffigt. Men min avsikt var att ha högtalaren ute på trädäcket på sommaren och där har jag tyvärr inte så mycket granitskivor eller väggar...
Bang & Olufsen Beoplay M3
Full Star 1
3.5
(2)
2 690 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Mycket nöjd. Köpte ett par st för att komplettera mitt befintliga system här hemma. Allt fungerar löjligt smidigt, både installationen och användandet. Jag tycker ljudet är riktigt bra men självklart ska man inte förvänta sig någon extrem hifikvalitet, det är en liten högtalare. Jag kan varmt rekommendera den.
Sennheiser Momentum Wireless M2
Full Star 1
3.9
(50)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan*
Det första min icke teknikintresserade fru sa när hon provade hörlurarna var: - Jag tar aldrig av mig dessa. Aldrig! Har bara haft lurarna i ett par dagar nu men jösses vad grymma de är. Sjukt lätta jämfört med andra lurar jag testat. Mycket bra ljud, stört bra batteritid, osv, osv. Jag har inte hittat något negativt än så länge. Har haft hörlurarna på mig 3 timmar i sträck och jag har inte upplevt något jobbigt med kåporna (något jag haft problem med hos tidigare hörlurar). Visst, jag blev varm om öronen men det var faktiskt strålande solsken och jag höll på att fixa i trädgården.
*Redigerades 5 år sedan
JBL Authentics L16
Full Star 1
3.8
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan*
Det är synd att kalla det för en mobilhögtalare. Den fullkomligen krossar allt annat jag hört. Valet stod mellan denna och Martin Logans Crescendo och denna är helt överlägsen. Visst Crescendon kanske var något mer detaljerad i sin ljudbild men den var väldigt mycket svårare att placera i rummet (lånade hem båda) och hade inte ens i närheten av det tryck som JBL;n hade. Du har en djup bas och väldigt mycket ljudresurser.Har ägt den i snart 2 månader och jag är extremt nöjd. Positivt - Sjukt snygg (Alla gillar inte träslaget men jag älskar det). - Enorma ljudresurser. - Bra anslutningsmöjligheter (det finns i stort sett allt). Negativt - Större än jag (frun) trodde.
*Redigerades 6 år sedan
Battlefield: Hardline (PC)
Full Star 1
2.3
(20)
75 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*
Mycket underhållande om man gillade BF4 och är sugen på mer. Man får se det för vad det är, dvs i stort sett ett expansionspaket med lite nya gamemods.
*Redigerades 7 år sedan
Battlefield 4 - Premium Edition (PC)
Full Star 1
3.7
(8)
175 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 år sedan*
Jag fullkomligen älskar detta spelet. Har aldrig haft problem med buggar och plötsliga avstängningar men och andra sidan har jag en sjuhelsikes fet dator och ett löjligt snabbt bredband. Det kan vara en god idé att se till så man har uppdaterat drivrutiner och att man har komponenter i sin dator som klarar av spelet. Ska du spela det på bra inställningar så krävs det en muskelmaskin.
*Redigerades 7 år sedan
Harman Kardon HK 3490
Full Star 1
4.6
(30)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 år sedan*
Denna förstärkare ersatte min äldre H/K 3470 och det är helt absurt så bra ljud det är. Jag kör med ett par Jamo D590 och man skulle kunna tro att jag köpt nya högtalare men icke. Det är förstärkaren som är ljusår bättre än min gamla. Kör primärt digitalt ljud från datorn men det händer att jag kör någon film via min H/K Blurayspelare. I denna prisklassen hittar man nog inget bättre.
*Redigerades 7 år sedan
Battlestar Galactica - The Complete Series (UK)
Full Star 1
4.7
(11)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 år sedan*
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag har sett samtliga Stargate serier, Star Trek, Babylon 5 och mycket, mycket mer. Detta är det absolut bästa jag sett på länge, eller rättare sagt någonsin, när det kommer till Sci-Fi serier/filmer. Rekommenderas med gott samvete!
*Redigerades 8 år sedan
Bose SoundDock 10
Full Star 1
3.3
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*
RIKTIGT bra ljud! Visst, den är lite dyr men det är absurt bra kräm i denna högtalare. En stjärnas minus på grund av priset.
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1