Prisjakt

johnssma

Medlem sen 2008-12-12
22
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Conrad.se
Bra
(500+)
j
johnssma
22 omdömen
Bra5 år sedan

Gjorde min tredje beställning från Conrad på kvällen tisdagen den 25:e. Onsdag eftermiddag lämnar min Sony UBP-X800M2 UHD-spelare Conrads lager i Wernberg i Tyskland och jag får ett spårningsnummer hos PostNord. Eftermiddagen fredagen den 28:e hämtade jag den hos mitt postombud. Klockren leverans som jag alltid upplevt från Conrad, inga problem alls.

Samsung S34J550 34" Ultrawide Gaming WQHD
Full Star 1
3.5
(8)
3 700 kr
j
johnssma
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Wow, vilken bildskärm, vilken bild! Den bästa jag har upplevt, vilket iofs inte säger så mycket eftersom jag inte haft någon 21:9 eller 4K-skärm tidigare. Men är mycket nöjd. Driver den med ett RTX 2070-grafikkort. Den krävde dock en bra DisplayPort-kabel av senaste generationen för att fungera fullt ut med 3440x1440-upplösning. HDMI ville den inte alls med. Mycket prisvärd tycker jag också att den var, gav 4000:- från RDESHOP.SE. Mycket bildbredd och många pixlar för pengarna. + Bilden! + Priset! - Krävde en bra displayport-kabel, vilket inte medföljde - Vill ibland inte vakna, kräver ibland att man trycker igång den med knappen - Fotstativet är fast utan justeringsmöjligheter

Fisher & Paykel DD60DCHX7 Rostfritt stål
Full Star 1
5
(1)
j
johnssma
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Efter att ha använt och förbrukat ett antal "vanliga" diskmaskiner så blev det en Fisher&Paykel. Har nu använt den här diskmaskinen dagligen i ett antal år och för ett familjehushåll som vårt som nu vant sig vid att alltid kunna sätta ner all använd disk direkt i en tömd låda och aldrig behöva mellanlagra den någon annanstans för att maskinen är upptagen så vore det omöjligt att gå tillbaka till bara "en" diskmaskin. Genialisk lösning med de dubbla disklådorna, bra överblick, bra åtkomst och alltid en ledig att använda medan den andra körs. Det är svårt att förstå varför inte fler av konkurrenterna har anammat konceptet. Kommer den att behöva bytas ut någon gång i framtiden så kommer det definitivt att bli en liknande modell igen.

GAS Alpha 212
Full Star 1
4.5
(2)
j
johnssma
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Gav 1499:- på Black Friday och för det priset kan man inte bli annat än nöjd. Bra punsch, lättdriven, ser snygg ut och fyller ut bagaget i bilen den sitter i perfekt. Mycket prisvärd baslåda!

GAS PRO 600.1
Full Star 1
5
(1)
1 998 kr
j
johnssma
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Köpte detta slutsteg för att det var rejält nedsatt på Black Friday. Hade egentligen tänkt att köpa ett större då jag behövde ett slutsteg för att driva en GAS Alpha 212-baslåda med dubbla 12"-basar och var lite skeptisk till om det skulle orka med det men det gör det faktiskt. För 999:- så blev jag mer än nöjd. Bra ljudtryck, bra justeringsmöjligheter, fjärrstyrning och bra anslutningsmöjligheter. Sedan är det ganska snyggt också!

Fyndbörsen
j
johnssma
22 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Levererade senaste black-friday-fynden snabbt och korrekt med bra återkoppling. Har handlat där förr och kommer att göra det igen. Har även besökt butiken i Torup några gånger när jag haft vägarna förbi för att se och höra sortimentet i verkligheten. Fyndbörsen som namn låter kanske inte speciellt seriöst, men skenet bedrar, de är riktigt bra. Rekommenderas!

RDEBUTIK
Utmärkt
(500+)
j
johnssma
22 omdömen
BraRedigerades 5 år sedan

Trots att det var en för mig okänd leverantör så beställde jag mig en Samsung S34J550WQU 34" VA LED 21:9 skärm av dem den 19/12 då de var överlägset billigast på prisjakt vid tillfället och hade en rimlig fraktkostnad. Att de använder Klarna som betalningslösning där man kan vänta med att betala tills varan anlänt gör att det känns mindre riskfyllt trots att de saknar betyg hittills från någon som verkligen handlat av dem, men någon måste ju vara först och det verkar vara jag. Begärde ett leveransbesked för min beställning per mail den 20/12 och fick ett artigt svar per mail efter två timmar att bildskärmen förväntades skickas från dem den 27/12 efter julhelgen och att leveranstiden efter sändning är 4-6 arbetsdagar. Nöjd med beskedet så blev jag positivt överraskad att det redan dagen efter den 21/12 då det kom ett automatgenererat mail att ordern avsänts med ett tracking nummer hos DPD. Samma dag dök 10-kilos-försändelsen upp med automatik i min PostNord-app. Väntar med spänning på leveransen. Uppdatering: Idag den 3/1 kom PostNord med bildskärmen, många kalenderdagar men bara fyra arbetsdagar efter att de sänt den. Rutten för paketet gick från Riga i Lettland, till Estland, över till Veddesta i Stockholm, vidare till Toftanäs och hem till mig. Korrekt bildskärm till ett mycket lågt pris som ingen annan kunde matcha. Med reservation för att eftermarknadssupporten inte testats så är slutsatsen att har man tid att vänta några dagar på leveransen över Östersjön så kan man få det mycket billigt. Kommer inte att tveka att beställa därifrån igen om prisskillnaden är lika stor.

BRL Electronics
Utmärkt
(500+)
j
johnssma
22 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Ett föredöme hittills efter flera beställningar! Bra kampanjpriser och skickar alltid allt rätt och mycket snabbt.

WhiteAway
Bra
(500+)
j
johnssma
22 omdömen
BraRedigerades 7 år sedan

Köpte ett LG GSX961NSAZ av WhiteAway, både köp som leverans avlöpte snabbt och smärtfritt, precis som förväntat vid ett köp. Ett bra kylskåp för ett mycket bra pris, snabbt levererat, vad mer kan man önska? Då jag ser att WhiteAway fått så många låga betyg så känner jag att jag också måste betygsätta då jag inte känner igen mig. "Mycket bra" får bli mitt omdöme.

XYZprinting da Vinci Mini W
Full Star 1
3.8
(6)
2 995 kr
j
johnssma
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Har nu använt denna i en dryg vecka och gjort slut på första rullen (100 meter): + Mycket enkel att använda och att komma igång med + Lättanvända program + Driftsäker, inger kvalitetskänsla + Mycket prisvärd (gav 1990:- på Black Friday) + Trådlös nätverksanslutning gör den lättplacerad - Ingen uppvärmd skrivplatta. För objekt med liten bottenyta använder jag nu hårspray på plattan innan utskrift så funkar det, inget har lossnat under utskrift sedan dess. - Begränsad utskriftsstorlek till 150x150x150 mm - Fungerar bara med XYZprintings egna filamentrullar med inbyggda chip vilket gör den dyrare i drift om man använder mycket plast. Måste vara den perfekta förstagångskrivaren, den ger blodad tand, skriver snyggt och fungerar perfekt, bara att skriva ut. Men dess begränsningar i utskriftsstorlek och dyrare filament gör att jag redan funderar på nästa då jag vill kunna göra större objekt. Men för den som inte har de behoven har sin skrivare här.