Bylund78

Medlem sen 2008-12-11
10
Bidrag
2
Hjälpsamröster
SanDisk Mobile Ultra microSDHC Class 10 UHS-I U1 30MB/s 32GB
Full Star 1
3.2
(12)
150 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Köpte detta kort i hopp om att det skulle vara bra med tanke på att Sandisk går ut med den garantin som dom gör. Men mitt kort höll i 1,5 månader innan det börjar komma upp i telefonen att det är skadat. Provat att formatera om det och då funkar det fint i början men efter mindre än ett dygn så kommer samma meddelande upp igen. Hoppas verkligen det var ett måndags exemplar som jag fick och att mitt nya ersättningskort är av bättre kvalitet.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 10 år sedan

Beställde en Clone+ för att slippa behöva flytta kortet mellan mina olika tv apparater. Allt är frid och fröjd när paketet väl kommer tills dess att jag läser på följesedeln. Där står det att Clone+ INTE fungerar med boxerkort version 2.0-3.3. Denna info går inte att hitta på Webhallen eller på den tillverkarlänk som Webhallen vill att man skall kolla på för mer info om produkten. Hade dom skrivit detta så hade jag redan innan varan kom kunnat beställa ett nytt kort och haft nytta av produkten när den kom. Men istället blir det ett antiklimax och man blir istället förbannad för att Webhallen inte kan skriva om problem som bevisligen är kända. Känns tveksamt om man vågar beställa något mer från en butik som inte skriver ut erkända problem på en produkt. Skärpning Webhallen! Edit: Måste säga att Webhallen skötte hanteringen av ärendet väldigt bra efter att det blivit strul. Jag fick vänta med att skicka tillbaka produkten tills jag fått ett nytt kort från Boxer för att kunna testa produkten samt att dom hjälpte till med att flytta fram fakturadatumet hos Klarna. Nu gjorde tyvärr Boxer bort sig rejält plus att dom skickade ett kort som inte fungerade med produkten så fick bli att skicka tillbaka den slutligen ändå. Webhallen stod även för returfrakten vilket dom inte måste när man som kund skickar tillbaka en produkt pga. att man ångrat sitt köp. Så från att ha gått från 2 i betyg så ger jag dom nu 9. Att dom inte får 10 beror enbart på att jag som kund tycker att dom skulle haft bättre koll på att produkten inte fungerar med vissa kort redan från början får det hade besparat både mig och dom en massa tid och pengar.

Vattenbutiken
OK
(58)
Utmärkt
Redigerades 10 år sedan

Var på jakt efter en ny flytväst men var lite fundersam på vilken jag skulle välja. Ringde butiken ställde lite frågor och han jag pratade med försökte inte på något sätt sälja in mig på en dyr väst utan var mer intresserad av att förklara skillnaderna mellan de olika västarna och ge mig lite tips för att jag i lugn och ro själv skulle kunna välja vilken väst jag vill ha. Sådant borde fler butiker ta efter istället för att bara vilja sälja dyraste produkten hela tiden. Beställde onsdag em och på fredag så fanns varorna att hämta på mitt utlämningsställe. Dock fick DHL för sig att skicka ut aviseringen kl 23.25 på fredagen varvid jag kunde hämta dom på lördagen men det går ju knappast att beskylla Vattenbutiken för. Kan nog bli fler västar inköpta där när det är dax för övriga familjen att byta.

Beten nu
Utmärkt
Redigerades 11 år sedan

Vad skall man säga om denna butik tro? Ja inget annat än utmärkt service och grymt snabba leveranstider. Beställde några drag igår em och idag låg dom i brevlådan och väntade på mig. Tänk om fler butiker skulle kunna ha lik bra och snabba leveranser, då skulle det handlas mer på nätet.

Chip n' Play
Bra
(17)
Utmärkt
Redigerades 11 år sedan

Mitt Xbox behövde flashas om och bytas DVD läsare på. Mailade dom och fick riktigt snabba svar på mina frågor. Mailade dom igen på måndagen och kollade om dom hade den läsaren som jag behövde inne eftersom jag troligtvis skulle ha vägarna förbi på fredagen. Jodå dom hade en hemma. Ville inte boka upp den då jag inte visste om jag skulle kunna komma förbi elller inte. Ringde på fredag förmiddag och kollar om dom fortfarande hade en kvar, och får tillsvar att dom lagt undan en åt mig om utifall att jag skulle kunna komma. Kommer förbi med boxen ca 15 min innan dom stänger för lunch och hämtar den igen flashad och klar 30 min efter att dom öppnat igen. DET kallar jag grym service. Kommer inte tveka att använda dom nästa gång boxen skall flashas eller man vill ha något annat roligt att spela på.

MyTrendyPhone
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 11 år sedan

Kan inte annat än att rekommendera denna butik. Bra bemötande och snabb leverans. Beställde en vara som dom prismatchade mot en annan butik och 1 dag efter att jag fått min vara så fanns mellanskillnaden på mitt konto. Det är service det. Kommer garanterat att återkomma när jag behöver nya saker.

24.se
Bra
(500+)
Usel
Redigerades 11 år sedan

VARNING VARNING VARNING! En liten uppdatering av mitt ärende. Har nu gått 7 dagar sedan deras mail att dom annulerat min order, men de har fortfarande inte återbetalat de pengar jag betalde. Om 24.se hade för avsikt att återbetala snabbt hade pengarna redan funnits på mit konto men de verkar inte ha för avsikt att hjälpa sina kunder när dom gör fel. Beställde en bilhållare och laddkabel till min telefon i söndags. Fanns på lager enligt deras hemsida så bara att beställa och se glad ut. Baserat på omdömen här på Prisjakt så kände jag att jag likagärna kunde ta direktbetalning via banken då firman verkade stabil och bra på alla sätt. Idag två dagar senare får jag ett mail att dom annulerat min order då dom tydligen inte hade det jag beställt hemma. Hade egentligen behövt ha prylarna som imorgon och vet att det hade blivit på håret att få dom men nu får man åka på semester utan dom. Att inte kunna ha ordentligt uppdaterade lagersaldon 2011 känns lite udda. Finns väl knappt inte en butik (förutom 24.se som det verkar) som idag inte har syncat lagersaldo med beställningar. Hade kunnat beställa från annan butik om 24.se hade haft ett lagersaldo som stämt med verkligheten, men då den andra butiken inte hade lika bra omdöme här på Prisjakt så valde jag 24.se trots att den andra butiken garanterade mig leveranstid. Nej 24.se lär nog aldrig mer se mig som kund om dom inte har en riktigt nödvändig produkt som ingen annan har. Men lär ringa och fråga om deras lagersaldo på nätet stämmer om det blir något.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 13 år sedan

Fullkommligt underbara!!! Råkade få ett måndags ex vad det gäller GeForce graikkorten. Råkade ut för det inte helt ovanliga med att temperaturen är enormt hög. Låg på 60-65 grader idle och ÖVER 100 vid lite belastning. Ringde Komplett ang detta och 3 timmar senare får jag ett mail om att ett nytt grafikkort är skickat med Posten. Det kallar jag kundservice.