Prisjakt

Breider

Medlem sen 2008-12-09
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
TP-Link Deco M4 Whole-Home Mesh WiFi System (3-pack)
Full Star 1
4.4
(38)
1 413 kr
B
Breider
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Bor i ett hus på 80 kvm med en mindre stuga på tomten som agerar kontor/gäststuga. Med dessa tre utplacerade, en i vardagsrummet, en i köket och den tredje ute i ”kontorsstugan” får vi ut stadiga 100 mbit/s överallt. Smidig att installera och hantera. Toppennöjd och rekommenderar starkt!

Apple Leather Case for iPhone 5/5s/SE
Full Star 1
5
(4)
B
Breider
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Har även jag köpt det bruna skalet och är kanonnöjd! Sitter som en smäck, skönt att hålla i och riktigt snyggt. Men som tidigare redan skrivit får man vara beredd på att det kommer skifta lite i nyans. Min har mörknat framförallt vid kanterna. Efter det här skalet köpte jag motsvarande till IPad Air och även den är kalas! Riktigt nöjd så kan inget annat göra än rekommendera! :)

Apple Smart Case Leather for iPad Air/Air 2
Full Star 1
4.5
(2)
B
Breider
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Köpte den här i brunt till min vita Air. Klockrent! Riktigt bra passform, skön att hålla i, skyddar allt och riktigt snyggt. Var lite osäker på färgkombinationen men det är ursnyggt. Framförallt när telefonen ser likadan ut :) Rekommenderas starkt!

Apple iPad Air 32GB (1st Generation)
Full Star 1
4.5
(15)
B
Breider
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Har länge funderat på en surfplatta men har väntat, väntat och väntat... Tills nu, så min första platta blev en Air med 32GB minne. Har haft den i lite drygt en månad och är riktigt nöjd än så länge. Snabb, lätt och smidig. Som en platta ska vara! Köpte till Apples Smart Case i brunt och den känns riktigt komplett. Läste lite innan och vissa tyckte att skärmen låter mer när man skriver på den. Trams tänkte jag... Men det är lite annan känsla än de tidigare plattorna jag klämt och känt på. Kanske en vanesak, men lite billigare känns det allt. Är väl för att få ner vikten antar jag, och det är jag tacksam för. Däremot, lite som kraschar titt som tätt. Vissa appar som inte startar igång som de ska osv. Det är väl snarare apparna som inte är riktigt optimerade än att plattan skulle vara ostabil, så det ska den kanske inte få skäll för. Hur som haver, jag är riktigt nöjd med min första surfplatta! :)

Apple iPhone 5s 1GB RAM 16GB
Full Star 1
4.1
(105)
1 295 kr
B
Breider
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Då tänkte jag skriva ett par rader efter att ha använt telefonen ca. en månad. Telefonen jag hade innan var en IPhone 4S som jag varit väldigt nöjd med. Så att jag var fast i Apple-träsket visste jag redan innan jag började titta på ny telefon. Först gillade jag inte att 5S blivit större, tyckte att 4S var perfekt, men efter att ha använt den ett tag nu känns den klockren. Lätt är den också! Egentligen inte så mycket att orda om, jag tycker det är en riktigt bra telefon som fungerar när jag behöver den. En kompanjon både till vardags och i arbetet. Det jag däremot reagerade ganska fort på när jag packade upp telefonen var att på/av-knappen satt lite löst. Så när man skakade telefonen lite hördes lite "skrammel" ifrån den. Inget som märks när man har skal på, men lite trist när min 4S fortfarande var lika tight som när den var ny. Är jag nöjd med mitt köp? Absolut, supernöjd!