Prisjakt

The Dominator

Medlem sen 2008-12-05
4
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Bang & Olufsen BeoPlay P6 Bluetooth Högtalare
Full Star 1
5
(2)
4 250 kr
T
The Dominator
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 månader sedan

Kan bara hålla med! En otrolig portabel högtalare. Riktigt bra ljud som fyller rummet med högt, fint och runt ljud. Som en kompanjon jag bär med till köket, på nattduksbordet, till vänner, på stranden och till sommarstugan. Enkel anslutning med blåtand och valfri tillhörande app med möjlighet att finjustera ljudet. Appen hålls dessutom uppdaterad.

Apple AirPods Pro Wireless In-ear (2019)
Full Star 1
3.8
(173)
2 495 kr
T
The Dominator
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Jag har Macbook, iMac, iPhone, Airport med flera Apple-produkter som alla briljerar – men Airpods Pro är inte en färdig produkt. Minus - Värst av allt är mikrofonen, samtal hörs knappt av mottagaren då Airpodsen tar upp ljud runt om i rummet/utomhus med alldeles för lite röst. - Lurarna är alltså mest till för podcasts och musik. - Behöva prata med Siri för att höja/sänka ljudet och det med tidsfördröjning är bara konstigt. - Transparent-läget förstärker omgivningen mer än naturligt. T.ex. fotsteg och att tugga i sig mat megafonernas in i dina öron. - Obekväma kuddar som gör en "trött i öronen" efter ca 1 timma. - Sterilt ljud med väl lite bas Plus + Brusreduceringen är bra för att vara så små lurar + Snabbt kunna skifta från iPhone och Apple TV + Snabb installation på alla möjliga enheter

Withings Body Cardio
Full Star 1
3.2
(9)
1 370 kr
T
The Dominator
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Superbra våg som fått mig att gå ner några kilon, bygga upp lite mer muskler och börja springa nån gång i veckan. Att följa vikt och värden över tid hjälper mer än vad man kan tro! Batteritiden håller verkligen 1 år och kvalitetskänslan är riktigt bra i denna med aluminiumbotten som står stadigt på golvet. Skulle kunna betala fullpris bara för att det är en snygg våg faktiskt. Sammantaget så rekommenderar jag denna våg skarpt! (PWV-funktionen för hjärt- och kärlmätning är återaktiverad sedan 1 år tillbaka! Tidigare avaktivering var tydligen pga. lagstiftning som satte stopp för funktionen en tid. Så de dåliga recensioner baserade på det genom åren borde räknas bort idag.)

Ord & Bok
T
The Dominator
4 omdömen
UtmärktRedigerades 15 år sedan

Snabb leverans, lagom pris och ett sortiment där man fortfarande kan hitta guldkornen som är slut sen flera år tillbaka på Bokus och liknande. Fick även med ett bokmärke! Rekommenderas följaktligen.