Prisjakt

aeror

Medlem sen 2008-11-24
28
Bidrag
21
Hjälpsamröster
Ubiquiti Networks UniFi Express (UX)
Full Star 1
4
(2)
1 779 kr
a
aeror
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 månader sedan

Enkel att sätta upp och migrera från min nuvarande unifi controller. Gateway, cloudkey och accesspunkt i ett. Acceptabel räckvidd med wifi 6. Observera inbyggda mjukvaran är begränsad för att endast styra upp till 4 andra unifi-enheter inklusive switchar/acesspunkter etc och att den inte stödjer deep package inspection vilket drar ned betyget. Den stödjer heller inte att användas som endast gateway med en annan controller än den inbyggda. Pga en bugg i mjukvaran går det än så länge inte att få NAT hairpinning, men det kommer väl förhoppningsvis att fixas i en framtida uppdatering. (Tillägg: 230123: Fixat i senaste uppdateringen)

Adlibris
Dålig
(500+)
a
aeror
28 omdömen
Usel2 år sedan

Över 1v leverans bara för att jag valde gratis frakt. Kommer aldrig beställa från dem igen.

Mitsubishi Electric Hero MSZ-LN35VG* / MUZ-LN35VG
Full Star 1
5
(3)
23 113 kr
a
aeror
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Bara använt som AC hittills. Kyler ner övervåningen på ca 80kvm till 22 grader från 30. Den orkar inte kyla lägre än så när det är som varmast (över 30 grader ute). Helt ok spridning. Kylan sprider sig ner via trappan 1-3 grader på nedervåningen också. Utedelen låter nästan ingenting alls. Sitter med väggfäste i vårt trähus. Appen är väl acceptabel. Det som är bra är att den går att styra utan att själv vara på samma nätverk, dvs man kan slå på kylan när man är på väg hem efter att ha varit bortrest.

IKEA Trådfri Signal Repeater E1746
Full Star 1
5
(1)
99 kr
a
aeror
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Fungerar bra om man samtidigt vill ha ett usb-uttag. Ifall man bara vill ha förstärkare fungerar deras smarta strömuttag också som förstärkare och då får man ju en extra funktion att kunna styra uttaget

Sony PlayStation 5 (PS5) 825GB
Full Star 1
4.2
(129)
6 444 kr
a
aeror
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Bra konsol. Väldigt stor och ganska svårplacerad. Jag inte märkt att den blir för varm än i TV-bänken. Det nya UI är sämre och rörigare än PS4 men det fixas nog i framtida uppdateringar. Egentligen finns det inte så många spel till den som motiverar inköpet än. Laddtiderna är bra men ändå ganska långa för cross-genspel som Assassins Creed. Betydligt tystare än PS4, men blu-rayspelaren låter en hel del. Kontrollen är en stor uppgradering mot PS4.

Final Fantasy VII - Remake (PS4)
Full Star 1
4.6
(11)
225 kr
a
aeror
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Välgjort spel med utmärkt battle-system och mycket små detaljer och homage till de som spelat originalet. En del utvidgning av storyn som är välgjord. Tyvärr är en stor del av spelet långa korridorer mellan de olika områdena och de flesta side quests är banala fetch quests/kill quests utan någon meningsfull belöning efteråt.

Roborock S5
Full Star 1
4.8
(167)
a
aeror
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 4 år sedan

Mycket nöjd! Tar det mesta av det vardagliga dammet, även katthår. Tack och lov verkar katten inte bry sig om den. Klarar de flesta av våra mattor, även de med fransar (2cm). Plus (+) -Lång batteritid (tar ungefär 50% att dammsuga våra 120kvm på nedervåningen). Tar ca 80 minuter. -Dammsuger bra (vi kör det balanserade läget) - Många av de bättre delarna till Roborock S6, tex silikonborstarna och huvudborsten som går att plocka isär passar även S5. -Enkel app -Verkar ganska smart -Klarar trösklarna bra (vi har ca 1,5cm) -Behövde minimal anpassning av hemmet Minus (-) -Moppar halvdant -Moppar även mattorna - Varnar inte när vattentanken för moppning är slut -Kan inte minnas flera kartor för flera våningsplan. Fungerar att ta upp den en våning men -måste då kartlägga rummet samtidigt som den dammsuger igen -Längre människohår fastnar i borstarna som måste rengöras efter varje städning (katthåret går bra)

Ubiquiti Networks UniFi AP AC LR
Full Star 1
4.5
(28)
1 349 kr
a
aeror
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan

Kör den som fristående AP till min Asus AC68U i varsin del av huset med samma SSID och lösenord fast olika kanaler. Routern och APn har ungefär samma täckning och tar halva huset var. Inte alltid som klienterna fattar vilken signal som är starkast men generellt sett fungerar det mycket bra. Installationen var mycket enkel via appen.

Polar Vantage M
Full Star 1
3.3
(13)
1 399 kr
a
aeror
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Byggkvaliteten är bra. Känns mycket mer robust än motsvarande klockor t.ex. Suunto Spartan. Sitter bekämt på armen. Ljusstyrkan tillräcklig för mig. Skärmen är jämförbar med andra klockor. Än så länge har jag inte haft några buggar. Det är inte en klocka med många funktioner. Tex kommer Strava Live Segments i en uppdatering först 2019. Just nu går det i princip att göra två saker: Registrera träningspass och mäta puls. Detta göra den dock riktigt bra. Utbudet av sporter är bra. Den har ett triathlonläge. Flera av Les Mills pass är med. Batteritiden är fantastiskt, har dock inte hunnit mäta om den klarar de utlovade 30h i GPS-läge. Pulsmätningen är riktigt exakt. GPSen skarvar lite i vissa kurvor men inte mer än andra enheter. Polar Flow fungerar bra för analys och loggning. + Batteritid + Exakt pulsmätning + Snygg och smidig - Begränsade funktioner - Avsaknad av inbyggd altimeter

Nintendo Switch 2017 32GB
Full Star 1
4.4
(122)
a
aeror
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Hårdvarumässigt måste jag säga att jag gillar den. Går supersmidigt att byta mellan portabelt läge och TV-läge. Känns gedigen, tror den klarar en hel del stryk. Visst är det tråkigt med enbart 720p på skärmen men det duger ändå. Kul att ha en konsol som man kan ta med sig. Lite snål batteritid på 3,5h. Joycon-kontrollerna är lite små men man vänjer sig. Har inte haft några bekymmer med räckvidden, spelar ca 4m från TVn.. Nu när man klarat ut Zelda finns det inte så mycket att göra med den. Nästa spel att köpa blir väl Super Mario odyssey till hösten/vintern.