Unregistered0ad6fe96

20
Bidrag
8
Hjälpsamröster
LG OLED65B6V
4.4
(24)
3 år sedan
Oled, 4k och 65 tum. Nöjd!
Foscam FI9900P
3.3
(1)
1 169 kr
3 år sedan
+ Bra bild/video och tar inte alltför mycket bandbredd. +Trådlös (Enkelt att komma igång, i med strömsladden, ladda hem appen, anslut till ditt wifi. Se till att ställa in ditt wifi på 2.4 Ghz bara). + Foscam appen är väldigt enkel att använda och sparar händelser(video/foto) 7 dagar bakåt i tiden, kostar cirka 50 kr/mån men gratis första månaden. + Enkel att montera, två skruvar och den sitter på väggen. + Ser skapligt i mörkret också tack vare IR-belysning. - Minuset är väl själva övervakningsfunktionen som jag inte riktigt förstått mig på. Ibland blir det larm på minsta lilla kryp och andra gånger kan den missa helt när man går förbi. Behövs nog göras en del finjusteringar i datorn för att få den att fungera bättre, men inte orkat finjustera. Är nöjd med den, använder den mer som en webbkamera än en övervakningskamera på föräldrarnas gård.
Asus ROG GR8 II-T022Z
3.6
(4)
3 år sedan
Fin liten dator med på pappret bra specs och prisvärd(8990 kr). Tyvärr låter mitt exemplar för mycket för att ha i vardagsrummet. Installerade gta v i förhoppningen om att det skulle flyta på bra men fick spelet aldrig att fungera som det ska trots att testade två olika drivrutiner. Vill att spel ska fungera direkt utan en massa krångel med inställningar, tyvärr går min i retur nu.
American Tourister Bon Air Spinner L Strict
4
(2)
383 kr
4 år sedan
Kanonväska som ser läcker ut och tillverkad av Samsonite! Invändigt finns det gott om fack. Fyra hjul är ett plus för 360 rörelse. Bra att det finns kodlås också så man slipper ett extra lås på den. Väskan är tillverkad av polypropylen och är lite svajig då man trycker till men lär säkert hålla. För fler omdömen kika denna länk: https://www.amazon.co.uk/American-Tourister-Bon-Air-wheels/dp/B00NGNHX1M Prisvärd och snygg ;)
LG L70 D320
3.8
(5)
6 år sedan
Mycket för pengarna(990 kr), får gå upp en bra bit i pris för att hitta likvärdig märkeslur. Köpte den till en 10 åring som är helt lyrisk och tror det är en värsting telefon. Stod mellan denna och Galaxy trend+, var värt att lägga en hundring till då denna slår Samsungs modell på dem flesta punkterna. + Priset + Batteriet + Design + Prestandan överlag + Färgdjupet/Färgåtergivningen samt storlek på skärmen(4.5 tum) + Möjlighet till utökad lagringsutrymme - För många förinstallerade program - Kameran är okej, men inget för den kräsne. - Lite pixlig display, men grymt färgdjup.
Packard Bell EasyNote TK81-SB-521NC
3.8
(2)
9 år sedan
5490kr hos Elgiganten. + Bra prestanda för priset. + Stilren design. + Stor hdd. + Snabbt grafikkort och helt ok cpu. Det som drar ner betyget är tangentbordet. Skulle varit bra med lite mer mellanrum mellan tangenterna samt mer tydliga. Vänster/höger musknapp känns inte heller helt rätt. Smådetaljer som kan bli jobbiga i längden. I övrigt är jag nöjd.
Jamo S 606 HCS 3
4.4
(36)
10 år sedan
Låter bra och matchar resten av min utrustning med den fina high gloss black.
Onkyo TX-SR608
4.3
(114)
10 år sedan
Köpte denna tillsammans med Jamo 606 HCS 5.0 paket. Är mycket nöjd med förstärkaren, levererar mer än tillräckligt med kraft. Nästan så man ångrar sig lite att man inte köpte någon billigare variant pga att jag inte kan utnyttja all dess kraft. Enda jag stör mig på är att när jag ser på film så tycker jag att röster överröstas av bakgrundsljud/musik för lätt. Vet inte exakt vad det beror på, men om nån har tips hör av er.
Seagate Barracuda 7200.11 ST31000340AS 32MB 1TB
2.1
(30)
10 år sedan
Drabbades också av firmware-problemet för ett halvår sen. Skickade in den till Seagate och fick en annan reparerad av samma modell. Får se om man vågar lagra nåt på denna överhuvudtaget, hoppades få en ny modell och väntade med att skicka in den. Deras hemsida är rena djungeln för att ta reda på vilka steg man ska göra för att få skicka in den. Enda positiva är 5 års garanti.
Dell ST2410
4.3
(8)
11 år sedan
Nöjd!
Sida 1