Kategorier
Prisjakt

pilon

Medlem sen 2008-11-21
16
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Logitech Multi-Device Bluetooth Keyboard K380 (Nordisk)
4
(8)
449 kr
en månad sedan*
Använder detta tangentbord för att skriva omdömet. Den har gjort så att en dator är näst intill överflödig. Nu kan man enkelt och smidigt göra allt med telefonen. Riktigt bra tangentbord. Tangenterna är lagom placerade ifrån varandra och svarar perfekt. Man kan precis som på en PC-dator: *Växla mellan olika fönster med snabbkommando *Klippa och klistra med snabbkommando *Höja och sänka volymen på telefonen osv Den parar ihop sig med telefonen på ett knapptryck Om du går ifrån tangentbordet med telefonen hamnar tangentbordet efter en stund i viloläge. När man kommer tillbaka kan man enkelt aktivera den igen geom att tyckta på en tangent, varpå den ansluter så snabbt som telefonen klarar av. För mig tar det 1 sek. Lika snabbt går det att växla mellan olika enheter med gula växelknapparna. Har använt den i 3 veckor flera timmar varje dag och har fortfarande inte behövt byta batterier. Den är helt enkelt helt suverän! Det jag möjligen saknar med den är att det kunde finnas något slags ställ till mobiltelefon eller pad. Det hade varit bra om tantentbordet hade ett lock, och handtag på sidan så att man kunde stänga den om man vill enklare kunna bära med sig den. Mycket prisvärd produkt verkligen. tillägg: Den är inte riktigt kompatibel med facebook messanger. Det går att använda den med Facebook messanger men varje gång man växlar till en annan app och växlar tillbaka så måste man trycka på tab-tangenten 17 gånger innan man kommer till textrutan för att kunna skriva. Det går inte att bara trycka med fingret på textrutan. Det går däremot bra med Messanger lite.
*Redigerades en månad sedan
Samsung Galaxy A71 SM-A715F/DS (6GB RAM) 128GB
4.6
(13)
3 540 kr
en månad sedan
Mycket bra juppinalle! Prisvärd, lättanvänd, har alla basala funktioner och mer där till. Funkar Snabb Lång batteritid Bra färger och liknande på skärm bra tyckkänslighet Mycket bra wifi och blueooth Bra kamera Finns inget jag kan anmärka på den faktiskt. Kanske att det ibland kan vara jobbigt med att skrämen är så känslig, för om man håller den med fingrarna på sidorna av telefonen så så kan man råka trycka på skärmen så att säga och det kan vara ivägen när man håller på med någonting på telefonen. Så man måste ibland tänka på att inte hålla fingrarna så att det nyddar skärmytan. "Problemet" kan nog enkelt avhjälpas om man köper ett gummiskal. Men det är ju synd att täcka halva telefonen med ett sånt där fult gummi. Då syns ju inte den fina färgen på baksidan. (:
MSR Hubba Hubba NX (2)
3.5
(2)
4 990 kr
en månad sedan*
Ganska smidigt tält, lätt att förstå sig på hur man ska sätta upp den. Men det gröna överdraget var lite besvärligare att få på. Det hade inte skadat om det på något vis var markerat åt vilket håll den ska sitta så att den inte hamnar bakofram så att man blir tvungen att ta loss den och vända på den..... Men det är annars ganska smart att tältet i sig har som ett genomsknligt, så att man kan sova som under bar himmel om det är varmt och bra väder. Inte tungt alls heller.
*Redigerades en månad sedan
Outnorth
Utmärkt
(500+)
OK
en månad sedan*
Bra ehandlare. Snabbt svar på email och snabb leverans. Varorna kom hela och fina och inga problem. Men jag hade uppskattat om den som jag fick kontakt med på outnoth kanske hade undersökt med mig vad jag skulle ha tillexempel sovsäcken i för klimat. För det visade sig sen att den inte var särskilt bra på att hålla värme. Låg som en fickpinne i den.... Jag menar inte att företaget har gjort något fel.. Men det hade inte skadat, kanske till och med gagnat företaget om kundtjänstmedarbetarna kunde vara mer behjälpliga än som efterfrågas. Som den gången när jag skulle beställa3 ton makadam av ett annat företag och han på kundtjänst undrade över om jag verkligen skulle ha den storleken jag hade angivit. och det var tur att han frågade för annars hade jag stått med grus på backan i fullständigt fel storlek. Förstår ni principen? Det är inget fel med att undersöka saker!
*Redigerades en månad sedan
Elgiganten
Bra
(500+)
OK
6 år sedan*
Jag har senaste 2 månderna handlat 2 gånger på Elgiganten. Jag köpte en mobiltelefon, simkort och powerbank ena gången och ett trådlöst tangentbord andra gången. Produkterna visade sig passa mig jättebra och är suveräna. Men vid första köptillfället blev jag hjälpt av en säljare på mobilavdelningen. Hon verkade kunna sin sak, men hennes bemötande saknade all form av värme...Det kändes som att hon egentligen inte ville vara där.....Och vid ett par tillfällen så kändes det som att man besvärade henne med att fråga om hjälp.. Detta var Elgiganten på backaplan i Göteborg. Vid det andra tillfället var säljaren behjälplig med att visa var produkten jag eftersökte fanns och han gav mig till och med förslag om ett annat mycket bättre alternativ. Men även han var till bemötandet ganska kall och inte kontaktsökande... Jag hade önskat att när man kom till en butik att det fanns någon där som man kunde prata med om man hade frågor om en produkt och att det kändess som att de var intresserade. Detta var Elgiganten megastore i Uppsala Vid ett besök på elgiganten i Sala fick jag ett sådant bemötande, där personal var närvarande och trevliga i sitt bemötande. Man ser ju ofta i jobbannonser där det söks någon sån typ av personal till en butik att man eftersöker personer med ett brinnande intresse för att jobba med människor. Då blir man lite fundersam på hur dessa individer har kunnat få jobb när de inte verkar kunna fylla denna kriteri...
*Redigerades en månad sedan
Philips AquaTouch AT750
3.1
(4)
869 kr
7 år sedan*
jag menar, den är väldigt snygg, har låång batteritid ( har inte behövt ladda den än sen jag köpte den för 2 veckor sen och använt den 2-3 gånger i veckan), vattentät o låg ljudnivå. Men vad gör det för nytta när den gör ett uselt jobb? Den tar inte i skägget så man får köra 20 gånger eller mer på samma ställe för att nå ett resultat, oavsett vad för rörelse man gör, cirklar eller rakt, mothårs eller medhårs. Dessutom rycker det i håret så det går ont. Allt detta trotts att jag använder rakskum och har provat med gel. Känner mig väldigt irriterad och besviken. Har tagit kontakt med siba för att returera den. Jag hade en annan rakapparat för några år sen, av samma sort, med 3 cirklar, som på denna, och det var aldrig några problem.......
*Redigerades 7 år sedan
NordicInk
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
7 år sedan*
Beställde ett FW PCkort till min laptop! Ringde och hörde om det fanns på lager och det fanns! Så jag la en beställning och det kom fram efter ett dygn ungefär :) Levererade till dörren väl förpackad också! Tack!
*Redigerades 7 år sedan
Kabelbutiken
Utmärkt
(31)
Utmärkt
7 år sedan*
Här får man bra konsumentkontakt! Bra support! Snabb leverans! Det man beställde får man också! Och de är kunniga ! Visade en bild på det kabeln jag skulle köpa skulle passa till och han hittade vad jag behövde i deras sortiment sen var det bara att beställa problemfritt! Tack! Lite gladare bemötande hade inte skadat men man kan inte få alt här i världen ;)
*Redigerades 7 år sedan
CoolStuff
Utmärkt
(198)
Usel
7 år sedan*
Jag har tidigare gillat Coolstuff, beställt saker från dom och det gått smärtfritt. Men nu har de bytt sitt beställningsystem till nått som ska vara "smidigare" för kunden. Vad var det för fel på den förra, vanliga 3steg-kassan? Tagit bort 3 stegsystemet och lagt dit en knapp som heter "slutför köp". Innan steget där man väljer betalsätt. Jag som köper saker ofta på nätet och är van vid 3 eller 4 steg, Personuppgifter & fraksätt > Betalsätt > BEKRÄFTA order/slutför order, I den ordningen trodde ju naturligtvis att det skulle vara här också, som det var tidigare. Visst står de med stora bokstäver "slutför köp" men inte trodde jag att det var lika med att man bekräftar order och skickar iväg den och att man SEN skulle välja betalmeddel. Varför skulle man vilja välja betalsätt efter att orden är skickad??! Då blev en order redan skickad! Och fick backa och göra samma procedur igen. Konstigt nog fast än "jag" gjorde båda beställningar samtidigt så har den ena blivit väldigt försenad. Det paket som coolstuff nu per mail säger att jag inte behöver plocka ut på grund av dubbelbeställningen är redan framme och färdig att tas ut och den andra som jag kan hämta är inte framme än. Ringa deras kundtjänst nyss och killen sa att jag kunde hämta ut det paket som ligger på posten nu, BETALA fakturan och efter 10 DAGAR så kan de återbetala mig summan jag betalt in? Varför kan de inte vara justea och låta mig slippa betala fakturan. Det är exakt samma vara i båda paketen. Paketen är identiska. Men han på telefon skyller på att systemet inte tillåter att man för över pengar. Ja ni hör, det kronglades till så onödigt mycket att det är vårt att förstå förklaringen till och med...... Jag är högst besviken på Coolstuff.
*Redigerades 7 år sedan
Sony Xperia ZR C5503
4.2
(23)
8 år sedan*
(tänk på när du läser detta att jag bara klagar på några få saker egentligen, allt det jag inte nämt fungerar istället väldigt bra!) så himla skön, men så har den vissa irriterande saker. Tillexempel kan man inte ställa in nånstans så att telefonen vibbrerar när man parar ihop den med NFC så att man vet att det gick igenom. Sen är man van vid, från andra telefoner att det står i statusbaren nånstans att telefonen är ansluten till en bluetoothenhet. Men när jag ansluter min SBH20 som är gjord för att fungera perfekt med bland andra Xperia Z och ZR som är kompatibla med NFC Så kan man bara hitta bland inställningarna för bluetooth att telefonen faktiskt är ansluten! väldigt irriterande. jo jag vet, bluetoothikonen vid klockan skiftar från gråskala till vit när man ansluter en enhet till telefonen via bluetooth, men det var ju en rätt klen indikation :/ hade inte skadat om det stod i statusbaren "Ansluten till HSB20" tillexempel. och under dagen när jag skulle kolla SR.se så upptäckte jag att telefonen inte stöder Flash??? Vilken modern och dyr lur stödjer inte flash nu för tiden?! Rätt dåligt anser jag! Sen kan jag tycka att det vatttäta locket till microUSBn är lite i vägen när man har den öppen, men det är svårt att komma ifrån i konstruktionsväg kanske. hade också varit bättre om man kunde ansluta sladden vid en av kortsidorna istället för på sidan men det kanske är en vanegrej.. jo förresten lampan är hälften så stark som min gamla,min Samsung s2 men dr är ändå en mycket smaskiga telefon :-) När man pratar direkt i telefonen upplever jag att ljudet kommer ut väldigt klent ibland och jag har problem med högtalar ljudet ibland. ang. Londongcallings kommentar, Jo jag vet. Dåligt!
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1