Archon

Medlem sen 2008-11-16
18
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Alina
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Snabb leverans och fin packning, med en liten godisbonus. Har inget att klaga på.

Motorola Home Xoom 2 Media 16GB
Full Star 1
4.3
(9)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Först vill jag bara säga att den uppdaterades till officiell Android 4.0 (ICS) idag. Köpte plattan för 1690kr. Använder den främst som läsplatta (serier och manga), vilket den är helt perfekt för. IPS-panel med bra betraktningsvinklar. Lagom storlek och tyngd. Bra batteritid, klarar sig flera dagar i standby. Som vissa klagat på så sitter knapparna på baksidan, det är inget jag upplevt som jobbigt.

Samsung SE-208AB
Full Star 1
2
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Fungerar bra men går aldrig in i standby-läge medan en skiva sitter i, vilket betyder att man inte kan låta något sitta kvar i läsaren såvida man inte står ut med det konstanta surrandet.

Motorola Atrix 1GB RAM 16GB
Full Star 1
4
(5)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Kvalitet: Höljet är tyvärr i plast och inte aluminium. Dock är nästan alla telefoner i plast, och det känns som att denna är av den mer robusta typen. Prisvärdhet: Mycket prisvärd telefon. För tre tusen får du ungefär samma prestanda som Galaxy S2, fast högre upplösning och bättre batteritid. Dock ingen AMOLED. Användbarhet: Inget större fan av stock ROMs som brukar komma med en onödig massa bloatware oavsett tillverkare. Just nu använder jag istället en väldigt fin variant av CM7 kallad Neutrino. Övriga kommentarer: Telefonen känns ganska hal. Jag köpte till ett Otterbox Commuter som både skyddar och ökar greppvänligheten.

Soyafilm
Utmärkt
Redigerades 10 år sedan

Beställde lite vinylfilm till diverse hobbyanvändning. Varan kom fram oskadd och inom angiven tidsram. Vad mer kan begäras?

Bokus
OK
(500+)
Dålig
Redigerades 10 år sedan

Meddelar inte ens om att de har annullerat min order.

HP Pavilion DM1-3203eo
Full Star 1
3.5
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Ej helt fri från nackdelar, men jag tycker att den har allt det viktigaste. + Bra batteritid. (ca 7h aktiv användning, tex internet, programmering, osv.) + Spelar upp 1080p H.264 utan problem, även med processorn strypt till 800MHz och med grafiken i sparläge via Catalyst CC, eller VISION Engine CC som det nu heter. Se bara till att aktivera DXVA i Media Player Classic eller motsvarande. + Upplösningen på 1366x768. + Annat (uppdaterar om några dagar). - CoolSense/Thermal Assistant som är ett program som används för att tysta ned fläkten fungerar endast i 32-bitars Windows, även om HP påstår att det ska fungera i 64-bit. - Hårddisken jag fick med (WD Scorpio Black) surrade väldigt ljudligt i min åsikt, jag är dock beroende av knäpptysta datorer så det är väl relativt... bytte ut den mot en SSD iaf. - Touchpaden har knappar à la MacBook, dvs integrerade under plattan. Jag föredrar "riktiga" knappar, men använder ändå trådlös mus till datorn största delen av tiden. - Skärmen: Högblank, sunkiga betraktningsvinklar som vanligt för TN-panel, kan ibland urskilja "rutnätet" av pixlar vid vissa vinklar. - Kommer, precis som alla märkesdatorer, med en massa onödiga skräpprogram... det är bara att köra in en ny installation av Windows direkt. - Rätt ful enligt mig, men det känns inte särskillt viktigt. - Ingen direkt nackdel för denna produkt, men vet att HP har haft ett dåligt rykte pga bristande kvalitet i deras laptops, något som jag även själv upplevt (Pavilion dv6000, någon?) och att deras kundtjänst inte alltid är världens bästa. Dock känns dm1 rätt stabil, så jag misstänker att de bättrat sig på kvalitetsfronten gällande denna serien. - Annat (uppdaterar om några dagar).

Lian Li PC-P50WB ArmorSuit (Svart/Transparent)
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Smart på många sätt, blir dock dammigt lätt.

Transcend USB 3.0 JetFlash 700 16GB
Full Star 1
3.8
(12)
77 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Haft minnet i över 3 månader nu och är väldigt nöjd. Det ligger alltid runt 25 MB/s skrivhastighet på USB 2.0, vet ej vad dom som får lägre har för problem. Troligtvis beror det på filsystemet och vilken USB-kontroller som används.