Prisjakt

Ugachaka

Medlem sen 2008-11-16
3
Bidrag
1
Hjälpsamröster
ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
U
Ugachaka
3 omdömen
Uselett år sedan

De annonserade om en lamellfräs från DeWalt med ett bra pris. När jag beställde skickade de istället en utbytes sågklinga till lamellfräsen. Såg att de gjort liknande på flera andra verktyg!

Xplora 4
Full Star 1
3
(2)
1 295 kr
U
Ugachaka
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Har två Xplora4 klockor som vi haft i ett halvår nu. Klockorna fungerar bra och vi har inte haft några problem med dem. Batteriet håller länge och de är lättanvända. Gillar appfunktionerna och möjlighet att begränsa vilka barnen kan ringa till och vilka som kan ringa till barnen. Halvbra är väl att GPS funktionen har en eftersläpning på grund av att den vill spara batteri. Men det går att genom appen tvinga fram så den uppdaterar direkt.

Jabra Cruiser2
Full Star 1
3.3
(3)
U
Ugachaka
3 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Snyggt headset men fungerar inte bra med iPhone. Jag har prövat med både iPhone 5C och 5S. Problemet är att telefonen och headsetet parar inte automatiskt utan du är tvungen att söka efter headsetet även efter de är parkopplade. Har prövat att reseta enheten och börjat om från början men problemet kvarstår. Jag har jämfört specifikationer mellan denna modell och andra och kommit fram till att det kan vara Bluetooth som strular. Denna modell har endast Bluetooth 2.0 vilket innebär att den saknar SSP (Secure Simple Pairing). SSP kom först med Bluetooth 2.1 och jag ska byta till en bil handsfree som minst har denna version (2.1) vilket bland annat Jabra Freeway och Plantronics K100 har. De enklare modellerna Jabra Drive och Tour har 3.0 men saknar FM. Även FM-sändaren fungerar dåligt så jag får musiken ur iphonens högtalare istället för i stereon. Det går att lösa men då måste du "pilla" för att få ljudet att komma rätt väg. När jag tänkte uppdatera firmware fanns det endast möjlighet för windows användare och inte för Mac OS. Så för mig blir det en retur och byte till annat märke.