Kategorier
Prisjakt

caoz

Medlem sen 2004-01-07
41
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Asus RT-AC66U
4.1
(123)
1 375 kr
5 år sedan*
Pålitlig, har funkat bra i alla år som jag använt den.
*Redigerades 5 år sedan
Monitor Audio Gold Signature 60
4.6
(7)
8 år sedan*
Högtalarna bara växer och växer med hjälp av ny elektronik.
*Redigerades 8 år sedan
LG 60PK550N
4.2
(48)
8 år sedan*
Bra färger, prisvärd som bara den. Nackdelarna är att den buzzar ganska högt när hela skärmen är kritvit och svärtan är tyvärr inte något vidare.
*Redigerades 8 år sedan
Netgear ReadyNAS Ultra 4 RNDU4000
4.2
(9)
8 år sedan*
Fungerar klockrent. Inte världens bästa UI men kör min Logitech Media Server så att mina Squeezeboxar inte är beroende av en dator som är igång.
*Redigerades 8 år sedan
Logitech Squeezebox Classic
4.7
(200)
8 år sedan*
Funkar att streama musiken från nasen till lilla anläggningen.
*Redigerades 8 år sedan
Hegel HD20
4.7
(11)
10 år sedan*
När min jag hade min HK på reparation så tog jag hem och testade några kandidater för att så småningom pensionera HKn. Problemet var bara den att när jag fick tillbaka HKn så lät den sämre än allt annat jag hade hemma på lån (visserligen nyare, dyrare och rena tvåkanalsprylar). Detta ledde till att jag helt tappade intresset till att lyssna på anläggningen i väntan på att kunna uppgradera. Mitt i allt mörker började jag läsa om HD20:n, den kunde få gamla saker att låta som nya. Jag beställde hem den och är redan kanonnöjd! Har haft den i ett par dagar och måste säga att den är helt fantastisk! Den får min gamla HD970 att låta bättre, ps3:an låter bättre, Squeezebox Touchen som jag kopplat till Coax 1 låter helt fantastiskt (FLAC). Jag har hittat tillbaka till musikhimlen. Alla hårda störande störande ljud är som bortblåsta och mina GS60 blommar verkligen ut. Så till alla som tvekar, detta är en uppgradering ni inte kommer att ångra. Och till de som undrar, ja Coax 1 låter bättre än de andra utgångarna. Kommer såklart omvärdera detta betyg med tiden och ska bli intressant vad den kan göra med bättre elektronik.
*Redigerades 10 år sedan
Sony Ericsson Xperia Arc
4.4
(116)
10 år sedan*
Hade inte förväntat mig speciellt mycket av denna telefon, men den slog alla mina förväntningar med hästlängder. Valde mellan LG 2X och denna och måste säga att jag inte ångrar en sekund att jag valde Arc:en. + Snabb! Har aldrig tidigare haft en lagg-fri Android, en av de viktigaste punkterna för mig. Så bli inte rädd för att det inte är en dual-core eller har den modernaste processorn. + Design! Snyggaste telefonen på marknaden. Jag upplever varken knak eller att den skulle vara plastig. Den lätt böjda formen gör att den känns smidig i handen trots att den faktiskt är ganska stor. +Ljudet! Viktigaste egenskapen för mig, finns i princip inga telefoner som prioriterar ljudkvalité idag, inte den som finns i högtalaren eller spelaren. Pratar om uppspelning av musikfiler. Headsetet som följer med är ljusår före de som HTC eller Apple skickar med. + Tillbehören. Skärmskydd, väska, mini-hdmi till hdmi, headset och 16gb medföljer, generöst SE. Finns säkert nackdelar med denna telefon, men jag har inte hittat några större sådana, den blir lätt flottig, finns inget eget program för ficklampan osv, men dessa saker är petitesser, hade gärna sett inbyggt stöd för FLAC, men finns program som löser detta som jag förstått. Batteritiden är inget att hänga i julgran, men det är det inte på någon smartphone. Skärmen är bra, men inte bästa på marknaden, kameran är sämre än Satio, men telefonen är 100 gånger bättre än Satio så inget att gråta blod över. Kameran räcker lätt till, och den är snabb på att ta bilder och hantera dem. Inte som tidigare SE, hade en W995 som var en mardröm när det gällde att hantera mediafiler. Så SE verkar ha tagit sig i kragen och gjort hemläxan. Rekommenderar denna telefon starkt.
*Redigerades 10 år sedan
Atacama Equinox AV 2
3.3
(1)
12 år sedan*
Köpte ett demo-ex, bra pris och snygg design!
*Redigerades 12 år sedan
Velodyne DD-12
4.7
(10)
12 år sedan*
Ett monster helt enkelt. Otroligt många inställningsmöjligheter.
*Redigerades 12 år sedan
Harman Kardon HD 970
4.1
(38)
12 år sedan*
Helt okej med tanke på priset.
*Redigerades 12 år sedan
Sida 1